تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 121 اولاول ... 226268697071727374757682 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 1210

نام تاپيک: Prince of Persia

کـاربـر بـاسـابـقـه am_merman01's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    یه جایی گوشه دهکده جهانی تو یه کانکشن دایال آپ

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز
    من تازه این بازی رو شروع کردم و توی همون اول بازی گیر کردم.
    اون جایی که با پدر الیکا مبارزه میکنه و بعد پدر الیکا یه درخت رو قطع میکنه و بعد ما از اونجا فرار میکنیم و بعد از گزشتن از چند تا دره میرسیم به روبروی یه در بزرگ که جلوی در یه دایره نورانی قرار داره و داخل دایره هم یه چیزی شبیه یه مجسمه وجود داره که ما اونو با یه ضربه شمشیر از بین میبریم بعد دیگه نمیدونم باید چیکار کنم چون تمام دور تا دورم پرتگاه هستش و اون در چوبی که عکس یه آدم روشه بسته شده .
    لطفا کمک کنید.

آخر فروم باز playstation 3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

سلام من اینجا گیر کردم این هیولا که نمیمیره هر کاری کردم نشد
    لطفا کمک کنین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

دوست عزیز تو نمیتونی با جادو و شمشیر به این غول صدمه بزنی تنها راهش اینه که پرتش کنی پایین برو لبه ها و بهش حمله کن باید با کمک نیروی الیکا وشمشیر ببرش لبه ها و پرتش کنی پایین.
    موفق باشی.

4. این کاربر از Little Sparrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز
    من تازه این بازی رو شروع کردم و توی همون اول بازی گیر کردم.
    اون جایی که با پدر الیکا مبارزه میکنه و بعد پدر الیکا یه درخت رو قطع میکنه و بعد ما از اونجا فرار میکنیم و بعد از گزشتن از چند تا دره میرسیم به روبروی یه در بزرگ که جلوی در یه دایره نورانی قرار داره و داخل دایره هم یه چیزی شبیه یه مجسمه وجود داره که ما اونو با یه ضربه شمشیر از بین میبریم بعد دیگه نمیدونم باید چیکار کنم چون تمام دور تا دورم پرتگاه هستش و اون در چوبی که عکس یه آدم روشه بسته شده .
    لطفا کمک کنید.
    شما یه عکس بذارید ببینم کجا رو می گی...

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

آقا من یه جورایی از بازی خوشم نیومد ! چرا اصلا پرنس توی این بازی نمیمیره ؟ تا میخواد غول بهش حمله کنه ! سریع الیکا نجاتش میده . همینطور ولی کتک میخوره اصلا پرنس نمیمیره ! یا وقتی می افته پایین هم الیکا نجاتش میده ! این که نشد بازی !

میشه کلیک های ترکیبی درست و حسابی برای حمله رو بنویسید ؟ آخه بعضی از این غول علکی ها اینقدر راحت کشته میشن ولی من 1 ساعت سرشون در گیرم ! من فقط دارم e و r و کلیک سمت چپ و راست رو باهم فشار میدم !

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

آقا من یه جورایی از بازی خوشم نیومد ! چرا اصلا پرنس توی این بازی نمیمیره ؟ تا میخواد غول بهش حمله کنه ! سریع الیکا نجاتش میده . همینطور ولی کتک میخوره اصلا پرنس نمیمیره ! یا وقتی می افته پایین هم الیکا نجاتش میده ! این که نشد بازی !

میشه کلیک های ترکیبی درست و حسابی برای حمله رو بنویسید ؟ آخه بعضی از این غول علکی ها اینقدر راحت کشته میشن ولی من 1 ساعت سرشون در گیرم ! من فقط دارم e و r و کلیک سمت چپ و راست رو باهم فشار میدم !
    خوب ببینین وقتی پرنس رو زمین افتاده و غوله می خواد حمله کنه..یه لحظه آیکون یکی از کلید ها میاد که اگه به موقع بزنید اونو،پرنس با حرکت شمشیر خودش خودشو نجات می ده ولی اگه دیر بجنبین یا کلیدو اشتباهی بزنید اونوقت الیکا کمک می کنه و اگه دقت کنید می بینید بعدش به انرژی غوله اضافه می شه...پس در واقع شما مردین و از یکم قبل که انرژی غوله بیشتر بوده دارین مجدد بازی می کنین منتها بدون قطع شدن بازی و لود شدن مجدد...
    برای افتادن پایین هم همینه...وقتی می افتید الیکا شما رو به کمی عقبتر و آخرین زمینی که بودین بر می گردونه...دقیقا مثل اینکه شما مردین و دوباره لود کردین بازی رو...منتها بدون گرفتن وقت و خارج شدن بازی از حال و هواش
    به نظرم این ایده خوبی بود...
    در مورد کلید ترکیبی هم که تو pause تو قسمت combo list نوشته...البته کلا همچین زیاد نیست!
    برای زدن غولها یا غولچه! ها هم بهتره به یه گوشه بکشیدشون..مثلا لبه پرتکاه یا کنار دیوار...که بعد از چنتا ضربه که زدین پرنس شمشیرشو فرو می کنه تو شکمشون و هر چقدر هم که انرژی شون پر باشه،یهو می میرن...شاید به 15 ثانیه هم نکشه!

8. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال tekken god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما باید دکمه الیکا رو تند تند بزنید.
    ممنون
    منظورتون دکمه e هست
    امتحان می کنم ببینم چی می شه
    خدانگهدار

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

به قسمت کنترل بازی برید بعد اونجا توضیح داده هر آیکون مربوط به چه دکمه ای هست ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه r2t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام بچه ها
    من فكر كنم مرحله آخر هستم اينجا حالا گيركردم اصلا راه نداره اينم عكسش اگه كسي رفته راهنمايي كنه ممنون ميشم

لينك ميزارم كه فروم بد شكل نشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

شما باید برید رو اون سبز ها و یکم بپر بپر و این حرفا...چنتا دستگیره داره روی دیوار ها که اونارو بکشید یه چرخ دنده ای تکون می خوره...فکر کنم این سبزها 4 تا بودن که هر کدومش به یه دستگیره می رسه.. وقتی هر 4 تا رو بکشید هوای آلوده پاک می شه و یه چیزی شبیه آسانسور پیدا می شه که سوار می شید و میرید بالا.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •