متاسفانه درسته
هیچ خبری از ساپورت ATI از Phys X نیست
اما خوب این رو هم باید درنظر داشته باشید که خود Nvidia چقدر بعد از ارائه جی پی یو های سری 8 خود درایور و نرم افزار راه اندازی phys X خودشو ارائه کرد
جای امید هست اما نه 100درصد
متاسفانه درسته
هیچ خبری از ساپورت ATI از Phys X نیست
اما خوب این رو هم باید درنظر داشته باشید که خود Nvidia چقدر بعد از ارائه جی پی یو های سری 8 خود درایور و نرم افزار راه اندازی phys X خودشو ارائه کرد
جای امید هست اما نه 100درصد
فعلا خیلی خوشحالم که دیابلو 3 از Havok پشتیبانی میکنه !!
یعنی اگه کارت انودیا باشه به کار نمیاد ؟
Havok توسط CPU اجرا میشه و ربطی به کارت گرافیک نداره.
اطلاعات بیشتر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته دوست عزیز
اما اگه از فیزیک هم پشتیبانی میکرد افکت ها کلاً از بین نمیرفت
بلکه از میزان افکت ها کاسته میشد و چون از اول شما افکتو ندیدی در حد ساپورت فیزیک برات رنج آور نبود که چرا افکت کم اثر تر شده درحالت پردازش نرم افزاری
یعنی پرتاپ سنگ ها صورت میگرفت اما از حالتی که فیزیک سخت افزاری بود 20 درصدش در حالت نرم افزاری به نمایش درمیاد
پس کلاً افکت های فیزیکی در حالت ساپورت فیزیک ایکس بصورت نرم افزاری به طور کامل افکت ها از بین نمیره
خبر بسیار بسیار خوب برای کسانی که از کارتهای این سری استفاده می کنند:
طبق اطلاعاتی که سایت fudzilla منتشر کرده بازی جدید Far Cry 2 از DirectX 10.1 پشتیبانی می کنه.
بزودی هم یک نسخه hotfix توسط ATI منتشر میشه که احتمالا برای بهینه کردن محاسبات و ... است و کارایی کارت های گرافیک این سری رو در بازی بالا می بره.
اطلاعات بیشتر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خبر خوب...
فارکرای 2 از Dx 10.1 استفاده میکنه
باید دید کارایی این سری چی میشه
کسی فاراکرای 2 بازی کرده؟
برای من بعد از یه مدتی که بازی میکنم پر از باگ میشه و صفحه سیاه میشه...تکسچر ها قاطی میکنن و...
برای شما اینطوری نمیشه؟
اون Hotfix رو که ATI منتشر کرد نصب کردی؟
البته حتی با اون Hotfix هم مثل اینکه روی بعضی سیستم ها Crash می کنه.
من الان 8.8 رو دارم یکی دو روز دیگه 8.10 دستم میرسهاون Hotfix رو که ATI منتشر کرد نصب کردی؟
البته حتی با اون Hotfix هم مثل اینکه روی بعضی سیستم ها Crash می کنه.
این hotfix تا اونجایی که الان یادمه برای 8.10 بود ....درسته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)