تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 196 اولاول ... 226268697071727374757682122172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 1951

نام تاپيک: بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

داره خودمونی میشه Mehita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    سوئـــد

پيش فرض

با سلام
    منبع همون لینک از سایت av-comparatives است که در بالا قرار دادم و قسمت هایی که مربوط به virus.gr است رو هم متن انگلیسیشو و هم ترجمه شو گذاشتم
    دوست عزیز من هم سایت av-comparative رو بعنوان یک منبع تست آنتی ویروسها معتبر میدونم اما این دلیل
    نمیشه که بیایم و تمام نظرات IBK و Marx رو که وظیفه انجام دادن این تست ها را در av-comparative بر عهده دارند
    رو قبول کنیم.

اجازه بدم منظورم رو با یک سوال بهتون بگم...

آیا کسپرسکی میتونه بگه ناد32 رو بعنوان یک آنتی ویروس خوب قبول دارم؟
    و یا بر عکس آیا ناد32 میتونه بگه که کسپرسکی و یا نورتون و یا هر آنتی ویروس دیگه ای رو بعنوان یک آنتی ویروس
    خوب قبول دارم؟

مسلما جواب نه هست. اگر شما سایت ناد32 و یا کسپرسکی و یا هر آنتی ویروس دیگه ای رو نگاه کنید متوجه
    میشید که هر کدام از این آنتی ویروسها نمودارها و آمارهایی رو که به نفع خودشونه در سایتشون برای تبلیغ آنتی
    ویروسشون قرار دادند.

این نمودارها رو در سایت دکتر وب, ناد32 و آنتی ویروسهای دیگه میتونید پیدا کنید.

حالا با توجه به توضیحات بالا سایت av-comparatives و virus.gr هر دو سایتهایی هستند که که آزمایشاتی رو بر
    روی آنتی ویروسها انجام میدند. بنابراین این 2 سایت هر دو رقیب همدیگر هستند و هیچ وقت رقبا نمیان و خوبی
    همدیگر رو بگند.

گذشته از این حرفها آیا شما و هر کس دیگه های تا حالا شده بصورت کتبی و رسمی نمونه های بکار رفته شده در
    تست هایی که av-comparatives بر روی آنتی ویروسها انجام میده رو دیده باشید.

جواب نه است. پس از کجا میتونید به درستی و صحت این تست ها اطمینان داشته باشید. و یا اینکه آیا تا بحال
    شده که نمونه های شناسایی نشده توسط آنتی ویروسها رو در نتیجه تست های av-comparatives به کاربران
    عادی اعلام کنه؟

جواب باز هم نه است و اگر هم از IBK سوال پرسیده میشه پس چرا مثلا ناد32 تونسته 80 درصد تروجانها رو
    شناسایی کنه میگه که ما تمام نمونه ها رو بعد از اتمام تست به خود کمپانی آنتی ویروسها ارسال میکنیم.
    اما آیا کسی خبر داره که چه چیزی بین IBK و کمپانی آنتی ویروسها رد و بدل شده؟

جواب باز هم نه است.

ببین دوست عزیز من نمیخوام به ریزه کاری های دیگه های که میتونه صحت این تست ها رو باطل کنه بپردازم فقط
    اینو میگم که حرف دوتا رقیب رو هیچ وقت نباید قبول کرد. یک قاضی هم هیچ وقت نمیاد بر اساس حرف شاکی
    قضاوت کنه و حکم بده. باید حرف متهم و شاهدین رو هم بشنوه تا بتونه حکم دستی رو صادر کنه.

الان هم در این وسط من و شما و همه افرادی که به نحوی میخواهیم سیستممون از دست فایل های آلوده
    در امان باشه قاضی هستیم و سایت های تست آنتی ویروسها هم شاکی و متهم.

این ما هستیم که باید قضاوت کنیم کی درست میگه و کی غلط. اگر av-comparative اومده و میگه که virus.gr
    سایت خوبی نیست و نتیجه تست هاش صحت نداره آیا سندی و مدرکی هم برای گفته هاش داره و یا سر خود
    اومده این حرف رو زده؟ آیا حرفهایی رو که متهم یعنی virus.gr در انجمن رسمی خودش بارها اعلام کرده رو هم
    گوش کردید و یا بدون گوش کردن به حرفهای اونها اومدید و حکم صادر کردید؟

من شخصا بعنوان یک کاربر و بر اساس یکی از معتبرترین انجمن ها امنیتی که IBK و هم Marx در اونجا عضو
    هستند و هر حرفی که اونجا زده میشه برای خودش یک نوع سنده هم تست virus.gr و هم تست
    av-comparatives رو بعنوان 2 منبع معتبر تست آنتی ویروسها قبول دارم و تا خلافشون ثابت نشه به این آسانی
    هیچ منبعی رو رد نمیکنم.

این انجمن که حتی مدیران ارشد ناد32 نیز در آنجا عضو هستند جایی نیست بجز wilderssecurity.com . اگر
    هم خواستید بحث هایی رو که در مورد تست جدید virus.gr زده شده رو از دید کاربران اونجا بخونید بهتون پیشنهاد
    میکنم که به لینک زیر برید. مسلما هم موافق و هم مخالفین مثل شما وجود دارند که نظراتشون رو در مورد این
    تست دادند اما بد نیست اگر نگاهی به جوابها و بحث هایی که در این مورد شده بندازید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوست عزیز من هم سایت av-comparative رو بعنوان یک منبع تست آنتی ویروسها معتبر میدونم اما این دلیل
    نمیشه که بیایم و تمام نظرات IBK و Marx رو که وظیفه انجام دادن این تست ها را در av-comparative بر عهده دارند
    رو قبول کنیم.

اجازه بدم منظورم رو با یک سوال بهتون بگم...

آیا کسپرسکی میتونه بگه ناد32 رو بعنوان یک آنتی ویروس خوب قبول دارم؟
    و یا بر عکس آیا ناد32 میتونه بگه که کسپرسکی و یا نورتون و یا هر آنتی ویروس دیگه ای رو بعنوان یک آنتی ویروس
    خوب قبول دارم؟

مسلما جواب نه هست. اگر شما سایت ناد32 و یا کسپرسکی و یا هر آنتی ویروس دیگه ای رو نگاه کنید متوجه
    میشید که هر کدام از این آنتی ویروسها نمودارها و آمارهایی رو که به نفع خودشونه در سایتشون برای تبلیغ آنتی
    ویروسشون قرار دادند.

این نمودارها رو در سایت دکتر وب, ناد32 و آنتی ویروسهای دیگه میتونید پیدا کنید.

حالا با توجه به توضیحات بالا سایت av-comparatives و virus.gr هر دو سایتهایی هستند که که آزمایشاتی رو بر
    روی آنتی ویروسها انجام میدند. بنابراین این 2 سایت هر دو رقیب همدیگر هستند و هیچ وقت رقبا نمیان و خوبی
    همدیگر رو بگند.

گذشته از این حرفها آیا شما و هر کس دیگه های تا حالا شده بصورت کتبی و رسمی نمونه های بکار رفته شده در
    تست هایی که av-comparatives بر روی آنتی ویروسها انجام میده رو دیده باشید.

جواب نه است. پس از کجا میتونید به درستی و صحت این تست ها اطمینان داشته باشید. و یا اینکه آیا تا بحال
    شده که نمونه های شناسایی نشده توسط آنتی ویروسها رو در نتیجه تست های av-comparatives به کاربران
    عادی اعلام کنه؟

جواب باز هم نه است و اگر هم از IBK سوال پرسیده میشه پس چرا مثلا ناد32 تونسته 80 درصد تروجانها رو
    شناسایی کنه میگه که ما تمام نمونه ها رو بعد از اتمام تست به خود کمپانی آنتی ویروسها ارسال میکنیم.
    اما آیا کسی خبر داره که چه چیزی بین IBK و کمپانی آنتی ویروسها رد و بدل شده؟

جواب باز هم نه است.

ببین دوست عزیز من نمیخوام به ریزه کاری های دیگه های که میتونه صحت این تست ها رو باطل کنه بپردازم فقط
    اینو میگم که حرف دوتا رقیب رو هیچ وقت نباید قبول کرد. یک قاضی هم هیچ وقت نمیاد بر اساس حرف شاکی
    قضاوت کنه و حکم بده. باید حرف متهم و شاهدین رو هم بشنوه تا بتونه حکم دستی رو صادر کنه.

الان هم در این وسط من و شما و همه افرادی که به نحوی میخواهیم سیستممون از دست فایل های آلوده
    در امان باشه قاضی هستیم و سایت های تست آنتی ویروسها هم شاکی و متهم.

این ما هستیم که باید قضاوت کنیم کی درست میگه و کی غلط. اگر av-comparative اومده و میگه که virus.gr
    سایت خوبی نیست و نتیجه تست هاش صحت نداره آیا سندی و مدرکی هم برای گفته هاش داره و یا سر خود
    اومده این حرف رو زده؟ آیا حرفهایی رو که متهم یعنی virus.gr در انجمن رسمی خودش بارها اعلام کرده رو هم
    گوش کردید و یا بدون گوش کردن به حرفهای اونها اومدید و حکم صادر کردید؟

من شخصا بعنوان یک کاربر و بر اساس یکی از معتبرترین انجمن ها امنیتی که IBK و هم Marx در اونجا عضو
    هستند و هر حرفی که اونجا زده میشه برای خودش یک نوع سنده هم تست virus.gr و هم تست
    av-comparatives رو بعنوان 2 منبع معتبر تست آنتی ویروسها قبول دارم و تا خلافشون ثابت نشه به این آسانی
    هیچ منبعی رو رد نمیکنم.

این انجمن که حتی مدیران ارشد ناد32 نیز در آنجا عضو هستند جایی نیست بجز wilderssecurity.com . اگر
    هم خواستید بحث هایی رو که در مورد تست جدید virus.gr زده شده رو از دید کاربران اونجا بخونید بهتون پیشنهاد
    میکنم که به لینک زیر برید. مسلما هم موافق و هم مخالفین مثل شما وجود دارند که نظراتشون رو در مورد این
    تست دادند اما بد نیست اگر نگاهی به جوابها و بحث هایی که در این مورد شده بندازید.

کد:
    با سلام

ابتدا شما فرمودید آنتی ویروس ها تو سایت خودشون از خودشون تعریف می کنند خوب این درست است اما همین تعریف ها هم بی پایه و اساس نیست
    درست است که هر آنتی ویروس در وب سایتش نقاط قوت خودش و تست هایی که در اون نتیجه خوبی گرفته رو ملاک قرار می ده اما هیچ کدوم چیزی رو به دروغ بیان نمی کنند
    خوب حالا با این وجود اگر این سایت virus.gr سایت معتبری بود همین سایت های آنتی ویروس از اون در تبلیغاتشون استفاده می کردند اما چرا این کار رو نمی کنند چون خودشون هم این سایت رو قبول ندارند

2- با فرض اینکه این دو سایت رقیب هم هستند اما شما فکر می کنید سایتی به اعتبار
    av-comparative که تمام آنتی ویروس ها هرگاه در آزمون های این سایت رتبه می آرن بلافاصله در صفحه اول وب سایتشون می ذارن همین جوری و از سر لج بازی می آد یه سری اتهام به این سایت می زنه و می ره و ما هم بیام بگیم اینا چون رقیب بودند این حرف ها رو گفتن
    چرا این سایت در قبال نشان VB100 و سایت هایی که در دنیای آنتی ویروس ها اعتبار دارند از سر رقابت چیزی رو نسبت نداده

3- شما می فرمایید من نمونه تست های av-comparative رو دیدم؟ آیا واقعا من باید این نمونه ها رو می دیدم؟
    در تمام تست های معتبر همواره متخصصان شرکت ها یی که آنتی ویروسشون در تست ها شرکت داده می شه در اونجا حضور دارند و بر آپدیت آنتی ویروس تنظیماتش و نمونه ها نظارت دارند اعتبار یک تست هم یعنی همین
    یعنی با وجود اینکه مثلا کسپرسکی نمی تونه در تست هوش مصنوعی نتایج خوبی کسب کنه باز هم av-comparative رو به عنوان یه سایت معتبر می شناسه و وقتی در تست دیتابیس رتبه می آره اونو در سایتش اعلام می کنه این یعنی خود شرکت ها (تمام شرکت های شرکت کننده در تست) تمام جوانب تست رو قبول دارند و اونا یی که باید نمونه ها رو ببینند دیدند حتی اگر آنتی ویروسی به این تست اعتراض داشته باشه ویا ببینه آنتی ویروسش نتایج ضعیفی می گیره می تونه از برگزرا کنندگان بخواد آنتی ویروسشون رو شرکت ندهند که پاندا و دکتر وب هم همین کار رو کردند و این کار نه تنها از اعتبار av-comparative کم نکرد که کاربران به این دو آنتی ویروس به دیده تمسخر نگاه می کنند اما آیا VIRUS.GR هم این کار رو می کنه؟ آیا شرکت های آنتی ویروس در جریان این تست هستند؟ آیا نظارتی از طرف اونها بر تست وجود داره ؟ جواب خیر است همین امر است که نتایج این تست ا ریال هم ارزش نداره که اگه داشت مطمئن باشید همین کسپرسکی که در تست های زیادی در این سایت رتبه های بالا داشته در سایتش برا همون تبلیغاتی که شما گفتید بر علیه آنتی ویروسی مثل ناد32 یا نورتون که رتبه های پایینی داشتند استفاده می کرد اما این کار به قدری خنده دار بوده که خود کسپرسکی هم می دونسته بهتره این کار رو نکنه

این هم نمونه هایی که اعلام نتایج سایت های انتی ویروس های بزرگ از av-comparative

می فرمایید نمونه های شناسایی نشده اعلام نمی شه
    اولا من در بالا هم گفتم که خود شرکت ها کاملا در جریان تمام امور تست ها هستند و مسلما متخصصان کسپرسکی و ناد32 بسیار بیشتر از ما می دونند و اگه اونا تستی رو تایید می کنند که حتی گاهی نتایجش برای خودشون هم رضایت بخش نیست دیگه لزومی نداره که من و شما بخوایم به تست خورده بگیریم

نمونه های شناسایی نشده هم به صورت اعلام می شه

[

3. این کاربر از Nine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه استقلال قهرمان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    navak

پيش فرض

باسلام

آقا به نظر شما من کسپر نصب کنم یا نود 32

داره خودمونی میشه استقلال قهرمان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    navak

پيش فرض

سلام دوستان
    بی زحمت یه مقایسه بین آنتی ویروس کسپر و نود 32 درباره سرعت اسکن ، قدرت و ... بزارید.

آخر فروم باز behnam_tr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    T@BRIZ

پيش فرض

باسلام

آقا به نظر شما من کسپر نصب کنم یا نود 32
    به نظر من NOD32هم قدرتمنده و هم پر سرعت یعنی در یک کلام خیـــــــــــــــــــــــ لی توپه؟
    Last edited by behnam_tr; 04-07-2008 at 21:05.

آخر فروم باز behnam_tr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    T@BRIZ

پيش فرض آنتی ویروس های برتر سال از دیدگاه سایت های مختلف

الف-به گفته ی سایت toptenreviews وضعیت ده آنتی ویروس برتر به شکل زیر است :
    ۱-BitDefen
    2-Kaspersk
    3-ESET Nod32
    4-AVG Anti-Vir
    5-F-Secure Anti-Vir
    6-Trend Micro
    7-McAfee VirusSca
    8-Norton AntiViru
    9-CA Antiviru
    10-Norman Antiviru and Antispyw
    برای اطلاعات بیشتر می توانید به

کد:

مراجعه کنید.

ب-از دیدگاه سایت ABOUT وضعیت ده آنتی ویروس برتر به شکل زیر است :
    ۱-Avira AntiVir PersonalEdition Premium

2-Kaspersky Anti-Virus Personal

3-BitDefender Antivirus Plus

4-McAfee VirusScan Plus

5-Panda Antivirus 2007

6-F-PROT Antivirus

7-G Data AntiVirusKit AVK

8-AVG Anti-Malware

9-Eset Nod32

کد:

مراجعه کنید.
    ج- از دیدگاه سایت LIFEHACKER وضعیت پنج آنتی ویروس برتر به شرح زیر است :
    ۱-AVG Anti-Virus Freeware and Shareware
    2-NOD32 Shareware

3-Avast Antivirus Freeware and Shareware

4-Avira AntiVir Freeware and Shareware

5-Kaspersky Anti-Virus Shareware

ا
    کد:
    مراجعه کنید.

8. این کاربر از behnam_tr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوست عزيز behnam_tr امتيازات و رتبه بندي سايت toptenreviews هيچ ارزش علمي و مبناي منطقي براي انتخاب يك محصول امنيتي نداره.اين سايت صرفا يك سايت تيليغاتي است و هيچگونه تستي را براي رتبه بندي محصولات امنيتي انجام نميده و از راه فروش محصولات امنيتي درصدي از سهم فروش (حدود 20%) را براي خودش برميداره.

پروفشنال sokote mordab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض بر سر دو راهی؟؟؟!!!

سلام

من چند سال است از ضد ویروس کاسپر استفاده می کردم و از کند نکردن سیستم و قدرت شناسایش راضی بودم تا اینکه Kaspersky Internet Security 7.0 را نصب کردم از انجای که سیستم من ضعیف است کمی سیستم را کند کرده و من تا الان با ناد32 کار نکردم ولی تعریفش را شنیدم من الان یک ضد ویروس می خواهم که سیستم را کند نکند و قدرت شناسایش بالا باشد ار چی استفاده کنم ؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سلام
    ابتدا باید بگم جا داشت شما سوالتون رو در تاپیک مقایسه انتی ویروس ها مطرح می کردید

کد:
    چون این کار علاوه بر نظم انجمن باعث می شه که شما هم زودتر به جوابتون برسید

اما در مورد جواب سوال شما

شما نگفتید به آنتی ویروس احتیاج دارید یا اینترنت سکیوریتی و من نمی دونم آیا شما فایروالی جدا دارید یا نه
    ضمنا شما از آنتی ویروس کسپرسکی که استفاده می کردید فایروال نداشتید؟
    اگر راضی بودید چه نیازی به تعویض است؟

اما من فرض بگیرم شما فایروال ندارید و الان یه نرم افزار کامل می خواهید

اولا شما اینترنت سکیوریتی 2009 (ورژن 8.0.0.357) رو نصب کنید چون تا حدودی استفاده از منابع سیستمی در این نسخه کم شده و شاید شما رو هم راضی کنه

اگر نه تقریبا هیچ اینترنت سکیوریتی دیگه ای که فایرال قدرتمندی داشته باشه وجود نداره

اما در بین انتی ویروس ها آنتی ویروس اویرا بسیار سبک و قدرتمنده

کد:
    نسخه کلاسیکش رایگان نیز هست

اینترنت سکیوریتی ناد32 هم سبکه اما فایروال دل چسبی نداره

شما اگه سوالی داشتید سوالتون رو در تاپیک مقایسه انتی ویروس ها مطرح کنید من رسیدگی میکنم
    ضمنا دوستان سوالاتشون رو دقیق و با جزئیات کامل مطرح کنند تا بشه راحت تر پاسخ داد

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •