تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 72 از 2550 اولاول ... 2262686970717273747576821221725721072 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

اگه نباشه جاش خالی می مونه BIZIMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

BIZIMT جان خیلی ممنون از جوابات / ایشالله خدا یه ISP نصیبت کنه ما رو هم بی بهره نزاری
    فقط چند تا نقطه ی مبهم بوود
    1- میانگین DownStream من از توخید که تو مرکز مدنیه کمتره / دلیل این چیه ؟
    2- ایا چون یوزر اینجا کمه پهنا رو کم کردن یا اینکه مرکز ما مستقل نیست و از قندی پورت میگیره ؟
    3- کلا شلوغ بوودن یه مرکز خوبه یا بده ؟ ( از دید isp و هم چنین برای یوزر )
    خوب ممنونم MaSoOd جان. دردسرش زیاده اصلا اصولی نیست ولی خوب فقط پول پارو زدنه دیگه تا ببینیم آینده چی میشه.؟

نقطه های مبهمت رو در چند قسمت جواب میدم یواش یواش.

1-منظورت از میانگین چی بود ؟ اگه یعنی کمه این کمی تا حدی به وجود نویز روی خط میشه و میتونی از روی اون وجود نویز رو تشخیص بدی . اگه خیلی از حد معمول کم باشه احتمالا مشکلت اساسی که باید دنبالش رو بگیری. معمولا اگه خیلی کم باشه این فاصله مشکل و مبنا رو سیم کشی مشترک و یا اتصالات داخلی مشترک از جمله گوشیها میدونیم.
    و اما این رو هم بگم که اگر می خواهید ببینید پهنای باندتون چقدر تعریف شده دیگه DownStream که با عبارت line rate مشخص شده این رو میفهمونه. اما DownStream خط adsl بیانگر سرعت دریافت شماست همونی که بالا دربارش گفتم.

2- نه کلا همه مراکز مستقل نیستند و از از یک مرکز شروع میشه و مثل تار عنکبوتی از این مرکز به اون مرکز و ... هستنند. معمولا مرکز این اتصالات و شبکه اصلی از مرکز رحیمیان شروع میشه.

3-خوب معلومه از دید isp خیلی عالیه و بیشترین سرمایه رو تو اون مرکز ارائه میدن از این رو اون مرکز یه مرکز حساس خواهد بود و توجه شرکت بیشتر متوجه آنجاست و کاربرها هم از توجه بی بهره نخواهد بود.

تا پاسخ به سئوالاتی دیگر بای.

پروفشنال vahid_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

5 تشكر و توضيح و سوال

با تشكر از دوستان عزيز ( MaSoOd و tohidkh و BIZIMT )

فقط يه مطلبي رو من عرض كنم :
    من مشخصات رو درست نوشتم آخه من اهل شهرستان آذرشهرم و تو تبريز نيستم و متاسفانه قيمت هاي همارا اينجا چندين برابر تبريزه (نميدونم ما چه گناهي كرديم كه تو تبريز نيستيم)

ليست تعرفه ها در كليه شهرستان هاي استان براي مثال آذرشهر :

كد سرويس : HSS-128-1G ........ پهناي باند : +128 ...... ترافيك : 1GB ..... ساعت 4 الي 7 بامداد دانلود رايگان .....با احتساب هزينه آبونمان و عوارض يك ماهه 16500 تومان

كد سرويس : HSS-128-5G ........ پهناي باند : +128 ...... ترافيك : 5GB ..... ساعت 4 الي 7 بامداد دانلود رايگان ..... با احتساب هزينه آبونمان و عوارض سه ماهه 48500 تومان

كد سرويس : HSS-64 ........ پهناي باند : 64...... ترافيك : نامحدود ..... يك ماهه 18500 تومان

كد سرويس : HSS-128 ........ پهناي باند : 128...... ترافيك : نامحدود ..... يك ماهه 28500 تومان

كد سرويس : HSS-256 ........ پهناي باند : 256...... ترافيك : نامحدود ..... يك ماهه 68500 تومان

كد سرويس : HSS-384 ........ پهناي باند : 384...... ترافيك : نامحدود ..... يك ماهه 98500 تومان

كد سرويس : HSS-512 ........ پهناي باند : 512 ...... ترافيك : نامحدود ..... قيمت : تماس تلفني

خوب دوستان حالا كدوم رو پيشنهاد ميكنيد ....
    Last edited by vahid_203; 24-08-2008 at 00:29.

آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من مشخصات رو درست نوشتم آخه من اهل شهرستان آذرشهرم و تو تبريز نيستم و متاسفانه قيمت هاي همارا اينجا چندين برابر تبريزه (نميدونم ما چه گناهي كرديم كه تو تبريز نيستيم)

كد سرويس : HSS-128-1G ........ پهناي باند : +128 ...... ترافيك : 1GB ..... ساعت 4 الي 7 بامداد دانلود رايگان .....با احتساب هزينه آبونمان و عوارض يك ماهه 16500 تومان

كد سرويس : HSS-128-5G ........ پهناي باند : +128 ...... ترافيك : 5GB ..... ساعت 4 الي 7 بامداد دانلود رايگان ..... با احتساب هزينه آبونمان و عوارض سه ماهه 48500 تومان

كد سرويس : HSS-64 ........ پهناي باند : 64...... ترافيك : نامحدود ..... يك ماهه 18500 تومان

كد سرويس : HSS-128 ........ پهناي باند : 128...... ترافيك : نامحدود ..... يك ماهه 28500 تومان

كد سرويس : HSS-256 ........ پهناي باند : 256...... ترافيك : نامحدود ..... يك ماهه 68500 تومان

كد سرويس : HSS-384 ........ پهناي باند : 384...... ترافيك : نامحدود ..... يك ماهه 98500 تومان

كد سرويس : HSS-512 ........ پهناي باند : 512 ...... ترافيك : نامحدود ..... قيمت : تماس تلفني

1 که اصلا چون با یه وب گردی کوچیک سر دو هفته یک گیگ تموم میشه
    4و5و6و7 هم که نه چون قیمتش زیاده مگه اینکه مایه دار باشی اگر هم مایه داری بهتره ماهواره ای بخری !!!

موند 2 و 3 از بین این دو هم اگر سرعت برات مهمه 2 چون شنیدم 128+ همون 512 ولی اگه نامحدود بودن مهمه سومی
    ولی بهتره 2 رو انتخاب کنی و میانگین استفاده از حجمت رو به دست بیاری بعد اگه دیده کمه عوضش می کنه و اگه هم زیاد بود ...

4. این کاربر از Hossein Adeli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحید جان؛ دوست عزیزم؛ اولی رو بازهم اشتباه گفتید. اونی که در سایت نوشتند، اشتباه تایپیه!
    این تعرفه اینترنت پرسرعت همارا سیستم هست برای شهرستان ها! یک هفته پیش از خودشون گرفتم:
    (ببخشید اسکنر نداشتم؛ با موبایل عکسش رو گرفتم)

اگه میانگین مصرف روزانه ات از 60 مگابایت بیشتر نباشه، به نظر من سومی خوبه! (5 گیگ تقسم بر 90 روز)
    ولی اگه بخواهی نامحدود باشه، 64، یا 128 بگیر؛ ولی این رو هم بگم که 64 با Dial Up خیلی فرق نداره ها!
    موفق باشید.
    Last edited by tohidkh; 24-08-2008 at 08:27.

6. این کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

vahid_203 عزیز : خیلی ممنونم لطف دارین.
    و اما اینکه شما اصلا گناهی ندارید و این حرف که چرا تبریز نیستیم اشتباه بزرگی هست. بهتر بگم بایستی می فرمودید گناه ما چیه که بزرگان شهرمون و شهرستانمون به وضع ما رسیدگی نمیکنند.
    هر شهری بودجه ای داره که بایستی برای آن شهر خرج بشه در این صورت همه شهرهای ایران مثل و نمونه ای از یک شهر پر تمدن غربی خواهد شد.

و در مورد قیمتها هم باید بگم که vahid_203 جان ما نیز مثل شما این راه را پیموده ایم. و 3-4 سال پیش که ما هم برای اولین بار adsl بگیریم شرایط عین همین بود شاید هم بیشتر. اما اعتراض ها و نیازها و .. و سرانجام دلسوزی مسئولان کشوری قیمتها در حال کاهش و بالا رفتن کیفیت میشه . (اما با سرعتی بسیار کم که فاصله ما را با سایر کشورهای توسعه یافته را در حدود حداقل 15 سال شده).

با این شرایط من این سرویس رو پیشنهاد (HSS-64) می کنم تا چند ماهی استفاده کنید تا هزینه ها در طول 2 ماه اینده بسیار ارزون خواهد شد به امید خداوند و بزرگان کشور و دولت عزیز.

وحید جان؛ دوست عزیزم؛ اولی رو بازهم اشتباه گفتید. اونی که در سایت نوشتند، اشتباه تایپیه!
    این تعرفه اینترنت پرسرعت همارا سیستم هست برای شهرستان ها! یک هفته پیش از خودشون گرفتم:
    (ببخشید اسکنر نداشتم؛ با موبایل عکسش رو گرفتم)

اگه میانگین مصرف روزانه ات از 60 مگابایت بیشتر نباشه، به نظر من سومی خوبه! (5 گیگ تقسم بر 90 روز)
    ولی اگه بخواهی نامحدود باشه، 64، یا 128 بگیر؛ ولی این رو هم بگم که 64 با Dial Up خیلی فرق نداره ها!
    موفق باشید.
    tohidkh جان: ممنون از اسکنت .
    این چاپهای رنگی مال سال قبل هست و چون تعدادش خیلی هست و زیادش مونده و زیاد در قیمت فرقی نداره باز هم این چاپها رو روی میز گذاشتن و میدن.
    تا چاپهای جدید از پرینت سیاه و سفید استفاده میشه. به هر حال قیمتها زیاد فرق نداره و چون قرار هست قیمتها تغییر بکنه منتظر کاهش هزینه ها باشید.
    ممنون.

8. 2 کاربر از BIZIMT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

پيش فرض

خيلي ممنون دوستان عزيز Hossein Adeli و tohidkh و BIZIMT

دوست عزيز tohidkh خيلي ممنون به خاطر ليست تعرفه هاي جديد كه گذاشتين

دوست عزيز BIZIMT درست مي فرماييد به هر حال الان 7 الي 8 ماه كه ADSL اومده تو آذرشهر و حتما روز به روز قيمت كاهش پيدا ميكنه

من امروز دوباره رفتم نمايندگي همارا تو آذرشهر و ليست قيمت جديد رو كه دوستمون tohidkh هم گذاشته بود رو گرفتم و مورد اول رو انتخاب كردم :

HSS-128-2G .....پهماي باند : +128 ..... ترافيك : 2GB ...... ساعت 4 الي 7 بامداد دانلود رايگان ...... يك ماه 16500 تومان

منتها يه مشكل پيش اومده و اونم اينه كه فعلا كليه 80 پورتي كه به اين شهرستان اختصاص داده شده پر شده و من فعلا منتظرم تا يا يكي انصراف بده و تمديد نكنه تا من به جاش قرار بگيرم و يا تا زماني كه همارا تجهيزاتش رو تو مخابرات آذرشهر عوض كنه بتونه بيشتر از 80 ساپورت كنه

دوستان عزيز خيلي ممنونم به خاطر راهنماييهاتون ....
    براتون آرزوي موفقيت دارم

كوچيك همتون Vahid_203

مدیر انجمن طراحی صفحات وب tabriz-info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    هالیکارناسوس

پيش فرض

اونایی که صبانت دارن ماله شما هم چند ساعت یه بار دیسکانکنت میشه یا مشکل فقط برا من هست؟

آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

این چند روزه قطی و دیسکانکتی صبا نت خیلی زیاد شده

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

پس صبا نت هم به خانواده زیر خط استاندارد وارد شد.
    ارائه سرویسهای شبانه و جذب مشتری باعث افزایش روز به روز کاربران و در نتیجه مشکلات ارائه اینترنت از تهران و استاندارد نبوددن مراکز نگهداری و سیستمهای موجود در مخابرات از جمله اولین پیشبینیهایی در عدم ارائه صحیح اینترنت است.

خانواده صبانتیها متاسفم.
    به امید ADSL 1mbps ماهانه نامحدود بدون قطعی فقط 15000 تومان.

13. این کاربر از BIZIMT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اونایی که صبانت دارن ماله شما هم چند ساعت یه بار دیسکانکنت میشه یا مشکل فقط برا من هست؟
    این چند روزه قطی و دیسکانکتی صبا نت خیلی زیاد شده
    دوستان فکر کنم مشکل از مخابرات ها هست.
    چون هماراسیستم هم خود به خود دیس میشه و این مشکل، این روزها خیلی افزایش یافته است.

به امید ADSL 1mbps ماهانه نامحدود بدون قطعی فقط 15000 تومان.
    BIZIMT جان، کدوم شرکت قرار هست چنین لطفی بکنه؟
    اگه اینطوری باشه که خیلی خیلی عالی میشه.

این باگی که تو نرم افزار هست قرار نیست رفع بشه ؟ / یعنی من ت ابد میتونم بجای 4 ساعت 40 ساعت دانلود کنم و کردیتم صفر بشه ؟ / شما دقیق در مورد این باگ نرم افزار میدونی ؟
    BIZIMT جان، واقعا این یه باگ هست؟؟؟
    اگه اینطور هست بذارین من یه چیزی بگم؛
    من و حدودا 10نفر از دوستانم در تبریز از همارا استفاده میکنیم.
    مهمترین عاملی که باعث شده ما برای چندمین بار بیاییم و اعتبار خود را شارژ کنیم و به سوی شرکت های دیگر نرویم، فقط دو مورد هست. (اول: همینی که بهش میگید باگ؛ و دوم : بالا بودن سرعت با قیمت پایین)
    موفق باشید
    Last edited by tohidkh; 24-08-2008 at 17:46.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •