ممنونم متوجه نشد الان میشه روی این اکس پی نصب میشه یا نه ؟چسکار باید بکنم
سلام
آقا دمت گرم .
یه سوال: من sony vpccw21fx دارم نمی دونم AHCI intel Matrix Storage Manager یا RAID intel Matrix Storage Manager رو دان کنم ؟ و میشه بگید چجوری میشه فهمید؟ واسهxp 32![]()
آقا یه سی دی winxp نیست که همه درایورهای لب تاب ها رو رو خودش داشته باشه
ضمن عرض ادب خدمت دوستان
من يك لب تاپ سوني دارم كه ويندوز 7 داشت و توسط برنامه پارتيشن مجيك پارتيشن بندي كردم چون فقط يك درايو داشت. بهر حال توسط سي دي هاي لرد درايو C را فرمت كردم . وقتي كه مي خواستم ويندوز XP را نصب كن بد از طي كردن مراحل اوليه نصب پيغام مرگ مي دهد البته به مرحله پارتيشن بندي در زمان نصب ويندوز نمي رسد و با توجه به صفحات اوليه اين پست متوجه شدم كه بايد در قسمت ستاپ تنظيماتي را انجام دهم سئوال اينجاست كه نمي دانم به چه صورت وارد ستاپ شوم چون در لب تاپ هاي قديمي و يا PC ها با زدن دكمه Delete مي توان وارد ستاپ شد ممنون مي شوم بنده را راهنمائي فرمائيد.
با تشكر محمد
خسته نباشيد دوستان
باسلام خدمت دوستان عزيز
من يك لپ تاپ توشيبا دارم كه روي آن ويندوز را با نرم افزار اكرونيز Recovery كردم ، اما در زمان بالا آمدن همان مشكل نشناختن هارد AHCI دارد . لطفاً بفرماييد فايلهاي درايور ACHI را در كدام فولدر ويندوز كپي كنم تا ويندوز بالا بيايد ؟؟؟
متشكرم
مخواستم بدونم Dell 1525 هم باید دیسکت شناسایی هارد داشته باشه یا میشه مثل Dell1520 راحت XP نصب کرد
اگه از برنامه VMware استفاده بشه باز هم نیازه که دیسکت شناسایی هارد داشته باشیم ؟
Last edited by nemesis; 16-12-2010 at 16:51.
سلام.
من ویندوزی که اینجا معرفی شده رو میتونم روی dell inspiron 1520 نصب کنم ؟
کد:چون در این تاپیک گفته شده بود که گویا با این مدل لپتاپپ مشکلی نیست و میشه از سی دی نصب دسکتاپ برای لپتاپ هم استفاده کرد. فقط گفته بود باید یکجا یک تغییری رو ایجاد کرد تا نصب بشه که نفهمیدم چی رو میگه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا بگید که میتونم ویندوز گفته شده رو روی لپتاپم نصب کنم یا نه و اگر آره باید چه تنظیماتی رو در کجا انجام بدم ؟
این روش روی سونی مدل cw21fx جواب میده
---------- Post added at 02:29 AM ---------- Previous post was at 02:27 AM ----------
سلام و خسته نباشید لب تاب سونی مدل cw21fx دارم میخوام ویندوز xp نصب کنم اگه اموزش کامل رو محبت کنید ممنون میشم الان چند ماه هست دارم میخوام xp نصب کنم نمیشه هاردو نمیشناسه بازم ممنون
---------- Post added at 02:30 AM ---------- Previous post was at 02:29 AM ----------
سلام و خسته نباشید لب تاب سونی مدل cw21fx دارم میخوام ویندوز xp نصب کنم اگه اموزش کامل رو محبت کنید ممنون میشم الان چند ماه هست دارم میخوام xp نصب کنم نمیشه هاردو نمیشناسه بازم ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)