تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 350 اولاول ... 226268697071727374757682122172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 3492

نام تاپيک: هـک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی

پروفشنال NimoOol.HD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تو اتاقم

پيش فرض

سلام
    ببخشید من چند تا پک جدید آیکون رو نصب کردم رو گوشیم بعد از ریستارت حالا گوشیم هی مینیویسه ، actvity menu closed چی کار کنم خدا ؟؟؟ اصلا گوشی بالان می یاد ولی مثلا میشه دوربین رو باز کنی و از یه گوشیه ای عکس بگیری . چه کنم ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تو اتاقم

پيش فرض

سلام
    ** مژدگانی ** ** مژدگانی **
    من گوشیمو امروز صبح بردم به بدبختی آپدیت کردم . 3ساعت فیکس طول کشید . مسئله اینه که یارو نذاشت من پی سی سوت نصب کنم . تازه به هزار خواهش گفتم رو سرور نمی خواد ، روی یکی از سیستم ها نصب کنم . اونجا هم گفت سیستم ها خیلی قدیمیند نصب نمیشن . بدون پی سی سوت !! آپدیت کردم . من که دیگه به گوشیم ور نمی رم . میترسم یه طوریش بشه

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

جوابها
    ۱ـخوب برنامه واکمن هم شبيه بعضى از بىرنامه هاى ديگه فقط براى فليپ باز طراحى شده)همچنين چون توى سرى واکمن سونى اريکسون فليپ مليپ وجود نداره که توى برنامش هم بزارن(
    ۲ـبايد تاپيک رو به دقت بخونى چون اين مشکل تو قبلا مطرح شده بود و جوابش هم اينه که بايد برى از توى کنترل پنل از تنظيمات تکست کيبورد مجازى رو باز کنى بعد از قسمت ست آپ فارسى رو انتخاب کنى.
    ۳ـاين يکى هم هنوز بى جوابه!
    دمت گرم . سوال 3 كلا بدون جوابه ؟ يعني براي همه ؟

داره خودمونی میشه amirnadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام , آقا من با این واکمن 2 مشکل دارم , تا حالا 50 بار هم ریختم تو گوشیم ولی بازم خرابه , یعنی فایل ها رو اجرا میکنه ولی tab انتخاب گزینه ها که اون بالاست واسم نمیاد یا اگرم بیاد بعد از 5 دقیقه میاد , کلا بهم ریختست , scroll رو هم که میچرخونم که track ها رو ببینم دوباره tab انتخاب منو از بالای صفحه میره , Skin For P990 Without Problem رو هم ریختم ولی بازم مشکلم حل نشد , لطفا به دادم برسین ...

داره خودمونی میشه vahid_jam2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام , آقا من با این واکمن 2 مشکل دارم , تا حالا 50 بار هم ریختم تو گوشیم ولی بازم خرابه , یعنی فایل ها رو اجرا میکنه ولی tab انتخاب گزینه ها که اون بالاست واسم نمیاد یا اگرم بیاد بعد از 5 دقیقه میاد , کلا بهم ریختست , scroll رو هم که میچرخونم که track ها رو ببینم دوباره tab انتخاب منو از بالای صفحه میره , Skin For P990 Without Problem رو هم ریختم ولی بازم مشکلم حل نشد , لطفا به دادم برسین ...

سلام امير جان

به نظره من مشكله گوشيه تو اينه كه آپديت نيس

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

مال منم همين مشكل رو داشت، Skin For P990 Without Problem رو كه ريختم مشكل حل شد.اصلا مخصوصا اون فايل رو ضميمه كردم براي P990 دارها.

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

حسين جان من كي پد فارسيو ريختم تو گوشي ولي وقتي ميرم تو كنترل پنل كه زبان كي پد و تغيير بدم زبان فارسي يا arabic نداره . چي كار كنم ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تو اتاقم

پيش فرض

سلام
    من دیگه می ترسم به گوشیم ور برم فقط یه سوالی داشتم
    بعد از آپدیت تمامیه تغییرات گوشیم به همون پیشفرض تبدیل شد . حالا میخوام که اسکین مدیا پلیر گوشیم رو عوض کنم و میخوام اون مدیا پلیری که خودش نصب میشه رو بدون هیچ تغییر دیگه ای نصب کنم . باید چی کار کنم >؟

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

حسين جان من كي پد فارسيو ريختم تو گوشي ولي وقتي ميرم تو كنترل پنل كه زبان كي پد و تغيير بدم زبان فارسي يا arabic نداره . چي كار كنم ؟
    مطمئني؟نمي خواد بري تو كنترل پنل. هر جا صفحه كليد فعال شد Setup رو بزن و زبانش رو به Farsi تغيير بده.

سلام
    من دیگه می ترسم به گوشیم ور برم فقط یه سوالی داشتم
    بعد از آپدیت تمامیه تغییرات گوشیم به همون پیشفرض تبدیل شد . حالا میخوام که اسکین مدیا پلیر گوشیم رو عوض کنم و میخوام اون مدیا پلیری که خودش نصب میشه رو بدون هیچ تغییر دیگه ای نصب کنم . باید چی کار کنم >؟
    باز شما به مشكل برخودين انداختين گردن هكها؟من اعصابم خورد ميشه وقتي اين هكهايي كه ميارم بدون مشكله ، بعد شما مياين ميگين باعث شد گوشيم فلان جور بشه.بابا هزاران نفر اين هكها رو تست كردن مشكل نداشته به شما كه رسيده مشكل دار شده؟من خودم روي 4 تا UIQ3 اين هكها رو انجام دادم بدون كوچكترين مشكلي!

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

بابا قبول كن كه براي بعضي ها مشكل بوجود مياره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •