سلام
ببخشید من چند تا پک جدید آیکون رو نصب کردم رو گوشیم بعد از ریستارت حالا گوشیم هی مینیویسه ، actvity menu closed چی کار کنم خدا ؟؟؟ اصلا گوشی بالان می یاد ولی مثلا میشه دوربین رو باز کنی و از یه گوشیه ای عکس بگیری . چه کنم ؟
سلام
ببخشید من چند تا پک جدید آیکون رو نصب کردم رو گوشیم بعد از ریستارت حالا گوشیم هی مینیویسه ، actvity menu closed چی کار کنم خدا ؟؟؟ اصلا گوشی بالان می یاد ولی مثلا میشه دوربین رو باز کنی و از یه گوشیه ای عکس بگیری . چه کنم ؟
سلام
** مژدگانی ** ** مژدگانی **
من گوشیمو امروز صبح بردم به بدبختی آپدیت کردم . 3ساعت فیکس طول کشید . مسئله اینه که یارو نذاشت من پی سی سوت نصب کنم . تازه به هزار خواهش گفتم رو سرور نمی خواد ، روی یکی از سیستم ها نصب کنم . اونجا هم گفت سیستم ها خیلی قدیمیند نصب نمیشن . بدون پی سی سوت !! آپدیت کردم . من که دیگه به گوشیم ور نمی رم . میترسم یه طوریش بشه
دمت گرم . سوال 3 كلا بدون جوابه ؟ يعني براي همه ؟
سلام , آقا من با این واکمن 2 مشکل دارم , تا حالا 50 بار هم ریختم تو گوشیم ولی بازم خرابه , یعنی فایل ها رو اجرا میکنه ولی tab انتخاب گزینه ها که اون بالاست واسم نمیاد یا اگرم بیاد بعد از 5 دقیقه میاد , کلا بهم ریختست , scroll رو هم که میچرخونم که track ها رو ببینم دوباره tab انتخاب منو از بالای صفحه میره , Skin For P990 Without Problem رو هم ریختم ولی بازم مشکلم حل نشد , لطفا به دادم برسین ...
سلام امير جان
به نظره من مشكله گوشيه تو اينه كه آپديت نيس![]()
مال منم همين مشكل رو داشت، Skin For P990 Without Problem رو كه ريختم مشكل حل شد.اصلا مخصوصا اون فايل رو ضميمه كردم براي P990 دارها.
حسين جان من كي پد فارسيو ريختم تو گوشي ولي وقتي ميرم تو كنترل پنل كه زبان كي پد و تغيير بدم زبان فارسي يا arabic نداره . چي كار كنم ؟
سلام
من دیگه می ترسم به گوشیم ور برم فقط یه سوالی داشتم
بعد از آپدیت تمامیه تغییرات گوشیم به همون پیشفرض تبدیل شد . حالا میخوام که اسکین مدیا پلیر گوشیم رو عوض کنم و میخوام اون مدیا پلیری که خودش نصب میشه رو بدون هیچ تغییر دیگه ای نصب کنم . باید چی کار کنم >؟
مطمئني؟نمي خواد بري تو كنترل پنل. هر جا صفحه كليد فعال شد Setup رو بزن و زبانش رو به Farsi تغيير بده.
باز شما به مشكل برخودين انداختين گردن هكها؟من اعصابم خورد ميشه وقتي اين هكهايي كه ميارم بدون مشكله ، بعد شما مياين ميگين باعث شد گوشيم فلان جور بشه.بابا هزاران نفر اين هكها رو تست كردن مشكل نداشته به شما كه رسيده مشكل دار شده؟من خودم روي 4 تا UIQ3 اين هكها رو انجام دادم بدون كوچكترين مشكلي!
بابا قبول كن كه براي بعضي ها مشكل بوجود مياره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)