با تشکر از همه ی آقایون
دقیقا همین نارنجیه بود . ولی منظور مستر رایان رو در مورد اینکه (فکر نکنم تعریفی داشته باشه) نمیفهمم !
با تشکر مجدد
با تشکر از همه ی آقایون
دقیقا همین نارنجیه بود . ولی منظور مستر رایان رو در مورد اینکه (فکر نکنم تعریفی داشته باشه) نمیفهمم !
با تشکر مجدد
این موتور نسخه ی چینیه موتور سیکلت کره ایه Daelim رود وین 125 سی.سی هست البته در حجم 200 سی.سی استایل خوبی داره ولی ازش انتظارات زیادی نداشته باشید .
جدی میگم.......بالای 20 نفر یعو رفتند خریدند و شهر رو دارند می ترکونند.
بدون عکس یا حداقل اسم حک شده روی موتور نمی شه چیزی گفت . شما اسم و پسوند موتور رو یادداشت کن . مثلا 180 دی.تی.اس.آی
داداش من منظورم اینه که گول ظاهرش رو نخور،به نظر من این موتور نه به قیمتی که دارن میگن می ارزه و نه اونجوری که به نظر میرسه راه میره،البته من سوارش نشدم ولی خود فروشنده ای که این موتور رو داشت می گفت همچین چیز قابل تعریفی نیست.
من ایستاده بود دیدم این موتوره با چند تا مدل پایین تر گاز رو کله کردند و یکبار هم تو ماشین بودم دیدم یکی با سرعت لایی کشید و رفت کلی هم تو کف موتورش هستم.........
تمام تلاشم رو می کنم اگر یکبار دیگه دیدمش خفتش کنم..........دی
سلام دوستان
اطلاعات راجع به پاسار و ویو (اصلی) میخوام
باتشکر
سلام دوستان میخواستم موتور پیشرو 150 پارس بخرم,خواهشمندم نظرتون در مورد این موتور بدید؟کلا موتور خوبی هست؟
چه ایراداتی داره؟
هزینه تمعیراتش چقدره؟
ساخت کجاست؟
ارزش خریدن داره؟![]()
پاسار که چینیه و کیفیت پایینی داره . اختلاف قیمت چندانیم با نسخه اصلی نداره . پس پیشنهاد می کنم همون پولسار بخرید . ویو مدل بعد از سال 83 کیفیت اولیه رو ندارند و شتابشون افت کرده . از طرفی باک بنزینشون خیلی کوچیکه - فقط 3 لیتر - باید همیشه تو پمپ بنزین باشید . چرخهای مدلهای جدیدش کوچک شدند که هم امنیتش رو کم کرده ، هم سرعت حداکثرش رو از 130 به 100 تقلیل داده . یکی از دوستان می گفت این موتور با تمام مزیاتش به نسبت قیمتش گرونه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)