سلام خسته نباشید
من می خواستم بپرسم کاره این application fil*tering چیه چون بعضی مواقع به من پیغام میده وآرک کاسپر رو توی حالت رزیوم میبره میشه دراین باره یک توضیح دهید .
باتشکر
سلام خسته نباشید
من می خواستم بپرسم کاره این application fil*tering چیه چون بعضی مواقع به من پیغام میده وآرک کاسپر رو توی حالت رزیوم میبره میشه دراین باره یک توضیح دهید .
باتشکر
چرا هیچکی جواب منو نمیده/![]()
سوالات فقط در تاپیک اختصاصی ، نه در تاپیک دانلود
پست های نا مرتبط به بحث دانلود از تاپیک های دانلود پاک خواهد شد.
اگر سوالی در مود دانلود و لنک های ورژن جدید دارید در این تاپیک سوال کنید نه سوالات مربوط به خود نرم افزار.
موفق باشید.
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
Updater Files For 11.0.1.400 & 11.0.2.556
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان.
من kaspersky 2010 (9.0.0.736) رو دارم.
این license ش رو میخوام.
ممنون..
JD9U6-3H2DJ-X11CX-G8J7T
X6D36-D21HZ-CPXQ6-V8628
GU3W3-1643S-RFZZU-KXA28
دوستان من با کسپر فایلای exe حاوی ویروسی مثلا sality رو چطوری clean کنم که ویروس از فایلا پاک بشه که خوده فایل از بین نره؟؟؟
این هم کی جدید.
http://up.--------.com/Files0/eeb1765ae296446fa63a.rar
Kaspersky Anti-Virus 2010 and Kaspersky Internet Security 20
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)