پس اگه یکی مثل من فقط بخواد اعمال رایت رو انجام بده واسش فرقی نمیکنه که کدوم رو نصب کنه! درسته؟هر دو نرم افزار فوق مثل Nero کار رایت کردن و اعمال مورد نیاز یک کاربر عادی رو برآورده میکنند
پس اگه یکی مثل من فقط بخواد اعمال رایت رو انجام بده واسش فرقی نمیکنه که کدوم رو نصب کنه! درسته؟هر دو نرم افزار فوق مثل Nero کار رایت کردن و اعمال مورد نیاز یک کاربر عادی رو برآورده میکنند
شما اگر کار خاصی با نرم افزار های جانبی NERO نداری از NERO 10 LITE استفاده کنید که همون نیاز های اولیه رو برآورده میکنه
من خودم همین نسخه رو رو سیستم نصب کردم و هم سبکه و هم رفع نیاز میکنه
من که اینجا دارم عکس رو میبینم ! ولی چشم یجا دیگه آپلود میکنم. بفرمایید
مدل رایترم PIONEER DVD-RW DVR-218L هستش.بنظرت ساپورت میکنه؟!؟
دوستان, وقتی که از برنامه نرو برای مشاهده فایل های ویدئویی استفاده میکنم کادر زیر باز میشه, میشه بگید برای چی هست و باید چه کرد؟ ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نرو شما کرک شده نیست یا سریال نامبرش به پایان رسیده.
تو گوگل میتونی سرچ کنی کرک برای nero یا تو این فروم به بخش کرک برو پیدا میکنی.
موقع نصب, سریال نامبری که بهمراه خوده نرم افزار, دانلود کرده بودم رو وارد کردم حالا این که به پایان رسیده یا نه رو... مسئله اینجاست که وقتی خود برنامه نرو رو باز میکنم همچین گزینه ای نمیاد, درصورتی که تو ورژن قبلیم اگه همچین مشکلی بود, به محض باز کردن نرو بهم پیغام میدادنرو شما کرک شده نیست یا سریال نامبرش به پایان رسیده.
تو گوگل میتونی سرچ کنی کرک برای nero یا تو این فروم به بخش کرک برو پیدا میکنی.![]()
Last edited by G.D.ragon.Ir; 31-01-2011 at 11:42.
کسی اینجا نرو نداره ؟ !!!![]()
تو مشخصاتش که دیدم بله زده که ساپورت میکنه
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------
احتمال خیلی زیاد و میشه گفت اینه که فونت های موجود در سیستم شما دچار مشکل شده باشه
کافیه این نرم افزار رو روی یک سیستم دیگه نصب کنید و ببینید اگر روی اون سیستم مشکلی نداشت بدونید مشکل از سیستم شما و بلاخص بخش فونت ها هست و اگر در سیستم دیگر هم همین مشکل رو مشاهده کردید مشکل از نرم فزار هست
من خودم نرم 10 دارم ولی نسخه light با چنین پیغامی هم روبرو نشدم که بخوام دقیق راهنمایی کنم که کدوم گزینه رو باید بزنید
حتما سایر دوستانی که از این موضوع اطلاع داشته باشن راهنمایی های بهتری رو شاید بتونن ارائه بدن
این دی وی دی های 9 گیگی رو هم میشه با این نرم افزار رایت کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)