یا علی 50 تومن!
پس بهتره همون 1100 رو که دارم فعلآ دستم بگیرم.!
مرسی.
یا علی 50 تومن!
پس بهتره همون 1100 رو که دارم فعلآ دستم بگیرم.!
مرسی.
سلام به همه دوستان یکی از دوستان من یه 5610 داره که صفحه lcd اون موقعی که باهاش کار میکنی برفک میشه و دوباره درست میشه البته زید این جوری نمیشه / ولی خوب من گوشی را بردم پیش یکی از دوستام گفتم که میخوام این گوشی را بفروشم / گفت اون وقت میخوا چی بخری گفتم n78 گفت اگه میخوا اینو بده یه n78 نو آک بهت میدم یه 10 /20 تومن سر بده. حالا به نظر شما من این کار را بکنم یانه؟
این دوست من بنده خدا عقلشو داده دست من / میخوام براش یه چی خوب انتخاب کنم/
راستی گوشی 5610 در حال حاضر صفرش 237 تومن هست/ این گوشی دوست من 3 ماه بیشتر کار نکرده و خیلی تمیزه/
ممنون از همه ی دوستان/
دوست عزيز متاسفانه اين گوشي خيلي مونتاژ بدي داره...قبول كن
منم خودم داشتم 150 فروختم..با 130 تومن ضرر!!!
درسته...دير يا زود ميسوزه...يا ممكنه مشكل از فلتش باشه
به تعميراتي نشون بده
سلام من یه تا÷یک زدم ولی بسته شد دیگه حال نداشتم تایپ کنم من با گوشیم 5610 این مشکلو دارم
سلام من دیروز داشتم با گوشیم صحبت میکردم اخرایه شارج باتریش بود یهو وسط صحبت کردن نوشت باتری تموم شد . این شد که رفتم زدم تو شارج دیدم هنوز اون نوشته اونجاسو باتری شارج نمیکنه واسه همین باتریشو دوباره جا انداختم که ایکاش دستم قلم میشد نمیکردمحالا که روشن میکنم تا اونجا که مارکه نوکیا میاد کار میکنه ولی بهد صفه سفید میشه در نهایتم خاموش.....
حالا موندم چشه سوخته نسوخته نیمسوزه............کسی میدونه چه مرگشه دوا دردش چیه
نگران نباش ...
خودت داری میگی شارژش تموم شده بود و وقتی میخواستی شارژ کنی شارزر کار نمیکرد یعنی گوشی هنوز باتریش خالی بوده ...
بهتره با یه شارژر دیگه امتحان کنی و گوشیتو شارژ کنی ... احتمالا گوشیت میخواسته بالا بیاد ولی به خاطر شارژ کم خاموش میشه ..
ممنون دوست من ولی الانم که شارجش کلس بازم خاموش میشه
سلام
یکی از دوستای من nokia 5610 داره که وقتی گوشی خریده بهش security code داده حالا رمز یادش نیست
حالا اگه اونو فعال یا عوض کنه
لطفا دوستان راهنمایی کنن برای حل این مشکل چیکار باید کرد
سلام دوست من نگران نباش.برو به این ادرس حله!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عاليه 5610 رو ميگم
سلام دوستان. من می خوام زبان فارسی رو به گوشی اضاف کنم. یعنی کلاً بشه گوشی 100% فارسی!.
بعدشم می خواستم ببینم گوشی ساخته کجای و خیلی چیزای دیگشو چک کنم که ببینم اصله یا نه.
در ضمن اون کدی رو می خوام که وقتی می زدی، بهت نشون میداد گوشی چندساعت کار کرده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)