حق با شماست بنده هم که مراقب بودم
با وجود اینکه جای دیگه هم مشغول بودم اما مطالب و آموزش ها رو اینجا شروع کردم و ادامه دادم.پس از این هم خواهم بود.(قبلا گفته بودم نه! )
همه ما با قوانین منع فعالیت تبلیغاتی که در هر فرومی هست آشنا هستیم ! اما هر کجا لطف خاص خودشو داره. به هر صورت مدتی هست که این تایپیک فعال ترین تایپیک فارسی در رابطه با شبیه ساز شده و حیف میشه اگر بی دلیل خلوت بشه.
اما این دلیل بر این نمیشه که شما دوست من اگر میتونید با کمک چند دوست دیگه به این جریان شتاب ببخشید و اون رو گرسترش بدید خودتون رو محدود به فرومی بکنید که هیچ اختیاری درش ندارید ! بنده سعی کردم وقت بگذارم و تایپیک رو با چند تا سوال و جواب ساده از اعماق صفحات به صفحه اول بیارم و موفق هم بودم و همین باعث شد که هر کس تایپیک بازی ها رو باز میکرد به این مجموعه بر میخورد و حالا میتونید حساب کنید از روزی که بدنده به قول آقای hamed دل رو به دریا زدم اسپم بارون کردم چند عضو جدید برای تایپیک شما پیدا شده. بنابر این بنده هم مثل شما آقای ebicoss نسبت به اینجا احساس مالکیت میکنم. اما همونطور که گفتم دلیل نمیبینم خودم رو به هیچ کجا محدود کنم همونطور که اطمینان دارم شما هم نمیکنید.
تا زمانی که صحبت از یک محل تخصصی تر و باز تر نشد بنده نگفتم که مشغول این کارم ! بنابر این بهتره با غ
رض با هم حرف نزنیم و کمی بیشتر با هم دوست باشیم.