تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 607 اولاول ... 226268697071727374757682122172572 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

حق با شماست بنده هم که مراقب بودم
    با وجود اینکه جای دیگه هم مشغول بودم اما مطالب و آموزش ها رو اینجا شروع کردم و ادامه دادم.پس از این هم خواهم بود.(قبلا گفته بودم نه! ) همه ما با قوانین منع فعالیت تبلیغاتی که در هر فرومی هست آشنا هستیم ! اما هر کجا لطف خاص خودشو داره. به هر صورت مدتی هست که این تایپیک فعال ترین تایپیک فارسی در رابطه با شبیه ساز شده و حیف میشه اگر بی دلیل خلوت بشه. اما این دلیل بر این نمیشه که شما دوست من اگر میتونید با کمک چند دوست دیگه به این جریان شتاب ببخشید و اون رو گرسترش بدید خودتون رو محدود به فرومی بکنید که هیچ اختیاری درش ندارید ! بنده سعی کردم وقت بگذارم و تایپیک رو با چند تا سوال و جواب ساده از اعماق صفحات به صفحه اول بیارم و موفق هم بودم و همین باعث شد که هر کس تایپیک بازی ها رو باز میکرد به این مجموعه بر میخورد و حالا میتونید حساب کنید از روزی که بدنده به قول آقای hamed دل رو به دریا زدم اسپم بارون کردم چند عضو جدید برای تایپیک شما پیدا شده. بنابر این بنده هم مثل شما آقای ebicoss نسبت به اینجا احساس مالکیت میکنم. اما همونطور که گفتم دلیل نمیبینم خودم رو به هیچ کجا محدود کنم همونطور که اطمینان دارم شما هم نمیکنید. تا زمانی که صحبت از یک محل تخصصی تر و باز تر نشد بنده نگفتم که مشغول این کارم ! بنابر این بهتره با غرض با هم حرف نزنیم و کمی بیشتر با هم دوست باشیم.
    نه به خدا من منظوری نداشتم و فقط به خاطر اینکه یک بار این مشکل برای من پیش اومده گفتم که شما گرفتار نشین.
    من هم این تایک رو با دست خالی زدم و هیچی ندارم و مطالب امثال شما باعث پیشرفت تاپیک شده. اصلا من غرضی نداشتم.
    شما سایتی هم بزنید حتما من و امثال من استقبال میکنیم.
    من دوباره ازتون عذرخواهی میکنم اگر منظورمو بد رسوندم.
    عزيز ميشه من رو بيشتر راهنمايي كني. (وقت سر كله زدن باهاش رو ندارم) . كدوم فايل رو بايد ويرايش كنم ؟ و چطوري؟
    یک فایل راهنمایی داره که با عکس توضیح داده.
    مسیر فایل بعد از باز کردن پوشه ی بازی اینجاست:
    MyTraffic\Manual\MyTraffic_X_Installation_Details. htm
    هرطور هم که من توضیح بدم به توضیح خود نرم افزار نمیرسه.
    فایل مورد نظر هم اسمش FSX.CFG هستش که باید ویرایش بشه و در درایو ویندوزتون هست. سرچ کنید پیدا میشه. 10 ثانیه ویرایشش زمان نمیبره.

2. 2 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض نداره

من وقتی موتور هواپیما رو روشن کنم،بعد از اینکه ctrl+E رو می زنم فقط موتورهای سمت چپ هواپیما روشن میشه و هواپیما کج کجکی راه میفته.برای همه ی هواپیما ها همینطوره.حتی کامپیوتر رو ریست کردم و تو قسمت settingش همه ی کنترل ها رو default کردم ولی درست نشد.قبلاً اینجوری نبود.مشکل از کجاست؟
    چند راه دارید :
    از controls گزینه assignments بعد از قسمت event category گذینه engine commands برای رویداد all starters on/of یک کلید در نظر بگیرید مثلا CTRL+SHIFT+E بعد تو محیط برنامه بازدن کلید E و هر کدام از اعداد یک تا چهار یکی از موتور ها رو انتخاب کنید و بعد کلیدی رو که مشخص کردید بزنید و نگه دارید تا موتور روشن بشه و بعد موتور بعدی . البته باید برای انتخاب شدن همزمان تمامی موتور ها هم کلیدی مشخص کنید چرا که در حین پرواز نمیتونید مدام بین موتور ها جا به جا بشید و نیرو رو کم یا زیاد کنید. این حرکت رو بنده فقط برای این انجام میدم که خودم یکی یکی موتور ها رو روشن کنم وگر نه یکجا هم میشه که تو همون engine commands بگردید رویدادش رو پیدا میکنید.

یا این کار :

برای رویداد های starter 1 on/of تا starter 4 on/of چهار کلید در نظر بگیرید که با زدن و نگه داشتن هر کدوم موتور مربوط به اون روشن میشه به هر صورت انتخاب با شماست

پاینده باشید
    Last edited by bahram-choubine; 18-08-2009 at 19:27.

4. این کاربر از bahram-choubine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

برای آنکه نزول صحیحی داشته باشید بایستی بدونید که الگوی ترافیک فرودگاه مقصد از شما میخواد که در چه ارتفاعی وارد حریم هوائی فرودگاه مورد نظر بشید.

فرض میکنیم شما در فاصله 60 DME از فرودگاه مقصد هستید در ارتفاع 14000 و میخواید در ارتفاع 2000 از فرودگاه یا vor عبور کنید.
    قانون 3 به 1 میگه به ازای هر 3NM رو به جلو بایستی 1000 فیت ارتفاع کم بشه(مدور بودن زمین). اما روش محاسبه به این صورت هست :
    ارتفاع فعلی (بدون صفر) منهای ارتفاعی که میخواهید بهش برسید (باز هم بدون صفر) ضرب در سه یعنی :
    36 = 3 * 2 - 14
    و این یعنی شما باید از فاصله 36 DME شروع به کم کردن ارتفاع کنید. حالا فرض میکنیم شما میخواید در فاصله خاصی مثلا 15 DME از VOR به اون ارتفاع 2000 فیت برسید نه در خود VOR در این صورت عدد به دست اومده رو به 15 اضافه میکنیم یعنی :
    51 = 15 + 36
    پس باید از 51 DME شروع به نزول کنید تا در 15 DME به 2000 پا برسید.
    برای بدست آوردن نرخ تقریبی نزول هم سرعت زمینی رو در 6 ضرب میکنید به عنوان مثال چون قراره از 10000 پا هم پائینتر بریم با سرعتی کمتر از 250 در حال پرواز هستیم و سرعت زمینی معادل 300kn داریم کافیه سرعت زمینی رو در شش ضرب کنیم تا 1800 به دست بیاد یعنی 1800 فیت در دقیقه نرخ نزول ماست.

پاینده باشید.
    يك سوال . فرض كنيد من در فاصله 30nm از باند و ارتفاع 10 هزار پايي قرار دارم " من با چه سرعتي بايد نزول داشته باشم(VS)" و با چه سرعتي بايد پرواز كنم تا سر باند به زمين بشينم؟

در رابطه با محاسباتي كه گفتيد اول ممنون.
    دوم: اينكه تو محاسبه اولي حرفي از سرعت نيست؟ و تو محاسبه دومي هيچ حرفي از ارتفاع نيست.و بنظرم اونطور كه تست كردم هيچ كدومش بكار خاصي نمياد" يا شايد من اشتباه برداشت كردم. لطفا در مورد اين هم يه توضيح بديد؟

پروفشنال babak_deghat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شــیــر ا ز

پيش فرض

چند راه دارید :
    از controls گزینه assignments بعد از قسمت event category گذینه engine commands برای رویداد all starters on/of یک کلید در نظر بگیرید مثلا CTRL+SHIFT+E بعد تو محیط برنامه بازدن کلید E و هر کدام از اعداد یک تا چهار یکی از موتور ها رو انتخاب کنید و بعد کلیدی رو که مشخص کردید بزنید و نگه دارید تا موتور روشن بشه و بعد موتور بعدی . البته باید برای انتخاب شدن همزمان تمامی موتور ها هم کلیدی مشخص کنید چرا که در حین پرواز نمیتونید مدام بین موتور ها جا به جا بشید و نیرو رو کم یا زیاد کنید. این حرکت رو بنده فقط برای این انجام میدم که خودم یکی یکی موتور ها رو روشن کنم وگر نه یکجا هم میشه که تو همون engine commands بگردید رویدادش رو پیدا میکنید.

یا این کار :

برای رویداد های starter 1 on/of تا starter 4 on/of چهار کلید در نظر بگیرید که با زدن و نگه داشتن هر کدوم موتور مربوط به اون روشن میشه به هر صورت انتخاب با شماست

پاینده باشید
    کردم،. . نمیشه هر کاری میکنم.فرقی نمی کنه

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

ردم،. . نمیشه هر کاری میکنم.فرقی نمی کنه
    هواپیماهای مختلف رو چک کن. همشون همینطوری اند؟
    نرم افزاری نصب نکردی روی FSX که کرک نشده باشه؟
    عجیبه ها.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض نداره

يك سوال . فرض كنيد من در فاصله 30nm از باند و ارتفاع 10 هزار پايي قرار دارم " من با چه سرعتي بايد نزول داشته باشم(VS)" و با چه سرعتي بايد پرواز كنم تا سر باند به زمين بشينم؟
    در رابطه با محاسباتي كه گفتيد اول ممنون.
    دوم: اينكه تو محاسبه اولي حرفي از سرعت نيست؟ و تو محاسبه دومي هيچ حرفي از ارتفاع نيست.و بنظرم اونطور كه تست كردم هيچ كدومش بكار خاصي نمياد" يا شايد من اشتباه برداشت كردم. لطفا در مورد اين هم يه توضيح بديد؟FPRIVATE "TYPE=PICT;ALT="
    ببینید به این روش سه به یک گفته میشه و توضیحی که میدم صرفا مربوط به این روش هست . راه های دیگری هم هست مثل پنج به یک که بیشتر در پرواز VFR استفاده میشه.
    خب گفتم که در این نوع نزول استاندارد شما باید به ازای هر سه مایل که رو به جلو میروید 1000 پا ارتفاعتون رو کم کنید نه بیشتر نه کمتر! پس برای اینکه بدونیم از چه فاصله ای از مقصد باید شروع به نزول کنیم باید میزان کم کردن ارتفاع رو در سه ضرب کنیم (هر سه DME هزار پا) فرض میکنیم طبق مثال شما پرنده در 10000 پائی قرار داره و قصد داریم به یک VOR یا حریم حوائی خاصی بریم که الگوی پروازی اون میگه حد اکثر ارتفاع مجاز 2000 پا هست .

پس باید از 10000 پائی به 2000 پائی بریم که میشه 8000 پا نزول که وقتی بدون صفر در سه ضرب کنیم عدد 24 بدست میاد یعنی باید از 24 DME شروع به نزول کنیم تا در DME 0! به ارتفاع 2000 پا برسیم! چون هر سه DME که رو به جلو میریم 1000 پا ارتفاع کم میکنیم!

حالا باید بدونیم برای اینکه به ازای هر سه DME رو به جلو 1000 پا ارتفاعمون کم بشه باید چه مقدار سرعت عمودی یا به قول شما VS داشته باشیم. خوب هرچه سرعتمون کمتر باشه سرعت عمودی کمتری لازمه و هرچه هم بیشتر باشه باید با سرعت عمودی بیشتری حرکت کنیم تا قبل از گذر از 3 DME بعدی 1000 پا ارتفاء کم شده باشه! برای این کار سرعت زمینی رو در 6 ضرب میکنیم و عددی که به دست میاد به ما میگه با این سرعت باید چه مقدار سرعت عمودی داشته باشید که هر 3DME مقدار 1000 پا ارتفاء کم کنیم!

مثلا با سرعت زمینی 350 باید 2100 پا در دقیقه سرعت عمودی داشته باشید تا قبل از گذر از 3DME بعدی 1000 پا ارتفاء از دست بدید.! که همون 350 ضرب در شش هست.
    واضح بود که؟!

اما اگر تصور فرمودید با این روش دالان فرود شما مشخص میشه در اشتباه هستید. کم کردن ارتفاع چیزی دیگری است(هواپیماهای جت امروزی به خاطر کارائی بهتر در ارتفاع بالا بیشتر به سیر نزولی درست و استاندارد احتیاج دارند) و تقرب بر روی باند یک چیز شما با این روش تا محل مورد نظر ارتفاع رو کم میکنید و فقط آماده فرود میشید. اما زمان فرود اگر فرودگاه از ILS بهره میبره که خود ILS نشان میده چه مقدار باید بالا برید و چه مقدار پائین! اما اگر هم ILS نداره از چراغ های پاپی برای تقرب استفاده میکنید. غیر از ILS و چراغ ها راه دیگه ای برای تقرب نمیشناسم . وجود داره!!؟ فکر نمیکنم!

توجه داشته باشید که وقتی زمان فرود میرسه برج شما رو به مسیر درست هدایت میکنه و در ارتفاع خاصی میپرسه که باند رو میبینید یا نه اگر باند دیده نشه که راهی مگر ILS نمیمونه (همیشه هم اینطور نیست و گاهی اوقات ILS هم بی تاثیر میشه و میسد آپروچ مال همین مواقع هست!) و اگر هم دیده بشه که چراغ ها به شما میگن نسبت به دالان فرود صحیح بالا تر هستید یا پائین تر و شما به جزئیات میرسید و به کم و زیاد کردن ارتفاع میپردازید. هرگز نمیتونید از ارتفاع 10000 پائی با یک سرعت عمودی خاص تا سطح باند نزول کنید! این کار حداقل در دو یا چند مرحله صورت میگیره که هر مرحله محاسبه و پارامتر های خاص خودش رو داره و البته با این مورد آخری تقریبا همه اونها تو همین تایپیک مطرح شده.

عجیبه ها.
    اخیرا پرنده های لول تجاری کرکی مشابه همین دارند. تا وقتی کرک انجام نشه آلات دقیق کار نمیکنه! این روش کرک رو PMDG شروع کرد و تا قبل از اون کلا پرنده بالا نمیومد. اما باز هم ممکنه از خود شبیه ساز باشه. البته این هم ممکنه که به خاطر کرک نباشه و فایل های Gauges خراب باشه.

پاینده باشید
    Last edited by bahram-choubine; 19-08-2009 at 13:04.

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

ببینید به این روش سه به یک گفته میشه و توضیحی که میدم صرفا مربوط به این روش هست . راه های دیگری هم هست مثل پنج به یک که بیشتر در پرواز VFR استفاده میشه.
    خب گفتم که در این نوع نزول استاندارد شما باید به ازای هر سه مایل که رو به جلو میروید 1000 پا ارتفاعتون رو کم کنید نه بیشتر نه کمتر! پس برای اینکه بدونیم از چه فاصله ای از مقصد باید شروع به نزول کنیم باید میزان کم کردن ارتفاع رو در سه ضرب کنیم (هر سه DME هزار پا) فرض میکنیم طبق مثال شما پرنده در 10000 پائی قرار داره و قصد داریم به یک VOR یا حریم حوائی خاصی بریم که الگوی پروازی اون میگه حد اکثر ارتفاع مجاز 2000 پا هست .

پس باید از 10000 پائی به 2000 پائی بریم که میشه 8000 پا نزول که وقتی بدون صفر در سه ضرب کنیم عدد 24 بدست میاد یعنی باید از 24 DME شروع به نزول کنیم تا در DME 0! به ارتفاع 2000 پا برسیم! چون هر سه DME که رو به جلو میریم 1000 پا ارتفاع کم میکنیم!

حالا باید بدونیم برای اینکه به ازای هر سه DME رو به جلو 1000 پا ارتفاعمون کم بشه باید چه مقدار سرعت عمودی یا به قول شما VS داشته باشیم. خوب هرچه سرعتمون کمتر باشه سرعت عمودی کمتری لازمه و هرچه هم بیشتر باشه باید با سرعت عمودی بیشتری حرکت کنیم تا قبل از گذر از 3 DME بعدی 1000 پا ارتفاء کم شده باشه! برای این کار سرعت زمینی رو در 6 ضرب میکنیم و عددی که به دست میاد به ما میگه با این سرعت باید چه مقدار سرعت عمودی داشته باشید که هر 3DME مقدار 1000 پا ارتفاء کم کنیم!

مثلا با سرعت زمینی 350 باید 2100 پا در دقیقه سرعت عمودی داشته باشید تا قبل از گذر از 3DME بعدی 1000 پا ارتفاء از دست بدید.! که همون 350 ضرب در شش هست.
    واضح بود که؟!

اما اگر تصور فرمودید با این روش دالان فرود شما مشخص میشه در اشتباه هستید. کم کردن ارتفاع چیزی دیگری است(هواپیماهای جت امروزی به خاطر کارائی بهتر در ارتفاع بالا بیشتر به سیر نزولی درست و استاندارد احتیاج دارند) و تقرب بر روی باند یک چیز شما با این روش تا محل مورد نظر ارتفاع رو کم میکنید و فقط آماده فرود میشید. اما زمان فرود اگر فرودگاه از ILS بهره میبره که خود ILS نشان میده چه مقدار باید بالا برید و چه مقدار پائین! اما اگر هم ILS نداره از چراغ های پاپی برای تقرب استفاده میکنید. غیر از ILS و چراغ ها راه دیگه ای برای تقرب نمیشناسم . وجود داره!!؟ فکر نمیکنم!

توجه داشته باشید که وقتی زمان فرود میرسه برج شما رو به مسیر درست هدایت میکنه و در ارتفاع خاصی میپرسه که باند رو میبینید یا نه اگر باند دیده نشه که راهی مگر ILS نمیمونه (همیشه هم اینطور نیست و گاهی اوقات ILS هم بی تاثیر میشه و میسد آپروچ مال همین مواقع هست!) و اگر هم دیده بشه که چراغ ها به شما میگن نسبت به دالان فرود صحیح بالا تر هستید یا پائین تر و شما به جزئیات میرسید و به کم و زیاد کردن ارتفاع میپردازید. هرگز نمیتونید از ارتفاع 10000 پائی با یک سرعت عمودی خاص تا سطح باند نزول کنید! این کار حداقل در دو یا چند مرحله صورت میگیره که هر مرحله محاسبه و پارامتر های خاص خودش رو داره و البته با این مورد آخری تقریبا همه اونها تو همین تایپیک مطرح شده.
    ممنون از توضيح . اگه تو fsx ميشد طرح تقرب فرودگاه ها رو داشت خيلي خوب ميشد.و تقريبا از اين محاسبات راحت ميشديم.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شــیــر ا ز

پيش فرض

عجیبه ها.
    بله یه مدته همه ی هواپیماها همینجوری شدن

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شــیــر ا ز

پيش فرض

چند راه دارید :

یا این کار :

پاینده باشید
    در ضمن یکم گنگ توضیح دادید من متوجه نشدم چی شد.گزینه های all startersو event categoryرو نمی بینم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض نداره

در ضمن یکم گنگ توضیح دادید من متوجه نشدم چی شد.گزینه های all startersو event categoryرو نمی بینم.
    بنده بابت توضیح نا مناسب عذر خواهی میکنم.
    توضیحی که دادم مربوط به 2004 بود اما در X هم تفاوت چندانی نداره! کافیه از منوی settings گذینه controls رو انتخاب کنید.
    بعد از سر برگ bottons/keys میتونسن events category رو ببینید که یک منوی آبشاری هست.
    این کار فقط برای اینه که تو تعداد زیاد رویداد هائی که براشون کلید تعریف میشه سردرگم نشید. با انتخاب engines از منوی events category رویداد های مربوط به موتور ظاهر میشه و میتونید برای رویداد دلخواه کلید تعریف کنید.

بله یه مدته همه ی هواپیماها همینجوری شدن
    اگر این بلا سر همه پرنده ها اومده مشکل از شبیه ساز هست. که با نصب دوباره باید حل بشه. میتونید اگر از x لستفاده میکنید شبیه ساز رو رو حالت سیف بالا بیارید و همه addon هائی رو که نصب کردید رو غیر فعال کنید (خود برنامه میپرسه که کدوم رو اجرا کنه یا نه!) اگر حل نشه قطعا مشکل از خود برنامه هست. توضیح کافی در سایت یا فروم پشتیبانی شبیه ساز هست.

در آخر یک خواهش. لطفا در صورتی که آخرین پست رو خودتون زدید و سوال دیگری هم دارید به جای پست جدید پست آخر رو ویرایش کنید. چراکه متاسفانه ما همین یک تایپیک رو داریم که هم سوالات توش مطرح میشه و هم مطالب آموزشی و این به خودی خود باعث شلوغی تایپیک میشه . بی ادبی بنده رو ببخشید.

quote=dani.flight;4103827]ممنون از توضيح . اگه تو fsx ميشد طرح تقرب فرودگاه ها رو داشت خيلي خوب ميشد.و تقريبا از اين محاسبات راحت ميشديم.[/quote]

اگر دقیقا بفرمائید منظورتون از طرح تقرب چی هست بهتره چون تا اونجا که بنده میدونم هر چند نوع تقرب در برنامه شبیه سازی شده! البته توضیحات اضافه برج مثل اختار ها نه اما همینقدر هم کافیه. اگر هم از fs2crew استفاده میکنید که دیگه هیچ مشکلی نیست.
    باور بفرمائد اصلا محاسبه ای نیست که سخت هم باشه! فقط کافیه بدونید محدوده هوائی که قصد دارید واردش بشید حد اکثر ارتفاء مجازش چقدر هست مثلا داریم وارد حریم هوائی مهرآباد میشیم که میگه حد اکثر ارتفاء 13000 پا و ما در 35000 پائی هستیم یعنی باید 22000 پا ارتفاء کم کنیم! پس 22 ضرب در 3 میشه 66 یعنی از فاصله 66DME از مقصد شروع به کم کردن ارتفاء میکنیم و هر 3DME مقدار 1000 پا ارتفا کم میکنیم تا بعد از 66DMEبه 13000 پائی برسیم به همین سادگی!

اما برای اینکه بدونیم با چه سرعت عمودی باید نزول کنیم تا هر 3 DME 1000 پا ارتفا کم بشه سرعت زمینی رو در عدد شش ضرب میکنیم و مقدار VS بدست میاد که اگر با اون سرعت عمودی پرواز کنیم به ازای هر 3DME مقدار 1000 پا ارتفا کم میشه!

اصلا کار سختی نیست. از بابت توضیح نامناسبم که شاید محاسبه رو پیچیده جلوه داده بود عذر خواهی میکنم.

پاینده باشید.
    Last edited by bahram-choubine; 19-08-2009 at 17:38.

13. این کاربر از bahram-choubine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •