ماه رمضان ماه صفا ، تعطیلی ، پرخوری ، بیکاری و سیگار بعد از افطاری و تماشای سریالهای سرکاری مبارک باد...
ماه رمضان ماه صفا ، تعطیلی ، پرخوری ، بیکاری و سیگار بعد از افطاری و تماشای سریالهای سرکاری مبارک باد...
با سلام و کمال افتخار انتصاب بجا و شایسته شما را به سمت وزارت تبریک گفته و امید است با دیدن این اس ام اس لحظاتی خر کیف شده و خود را وزیر احساس کنید.
.
.
.
سازمان روحیه بخشی به جوانان جویای نام
...
قاضی به متهم : خانوم شما چند سالتونه ؟
خانوم میگه : 25 سال
قاضی: خوب بفرمائید که چند ساله که 25 سالتونه !!!
...
فتوای جدید :
احتیاط واجب است قبل از سوار شدن در هواپیما غسل میت انجام دهید !
مستحب است کفن هم همراه خود داشته باشید !!!
...
به مناسبت سقوط هواپیماها:
به تابلو های راهنمائی و رانندگی تابلوی "خطر سقوط هواپیما" اضافه شد !!!
در می خانه هم خدا ببینی با مرد خدا اگر نشینی
الان باید بخندیم به این جمله ی زیبا ؟
حالا اشتباه پست داده شما هم دیگه ضایعش نکن !!!الان باید بخندیم به این جمله ی زیبا ؟
به دلیل استقبال بی نظیر شما روزه داران عزیز, ماه رمضان تا پایان مهرماه تمدید گردید
به غضنفر مي گن نظر شما راجع به ماه رمضان چيه ؟ مي گه والا خيلي خوبه فقط يه ذره زولبيا باميه اش رو زياد کنن بهتر مي شه
مناجات غضنفر باخدا : خدايا ماه رمضان را مانند المپیک هر 4 سال يک بار آن هم در يک کشور برگزار کن
به غضنفرمیگن پاشو سحره. میگه بزار بخوابم.خودم فردا بهش زنگ میزنم
به حیف نون میگن تو که روزه نمی گیری،
چرا سحری می خوری؟ می گه نماز که نخونم،...
روزه که نگیرم... سحری هم نخورم؟ بابا مگه من کافرم؟
![]()
یارو میره کلانتری میگه طوطی من گم شده. میگن خوب حالا چیکار کنیم؟؟؟ میگه هیچی فقط اومدم بگم فحشی که به آخوندا میده نظر شخصی خودشه
اینجا چه خبره
میخایید تاپیک بسته شه
یکی عاشقانه مینویسه
یکی تکراری مینویسه
یکی از قومیت اسم میبره
حداقل حداقل حداقل چند صفحه قبل رو بخونید تا ببینید پستی که میدید تکراریه یا نه
لطفا رعایت کنید دیگه
به نظرمن در بعضی از سایت ها تکراری بودن مهم نیست
ولی در این انجمن نظم حرف اول رو میزنه
یارو میره خواستگاری، از دختره خوشش نمیاد، به بابای عروس میگه: ما میریم یه دور میزنیم، بر میگردیم !
امام جمعه هموطنا در خطبه های نماز جمعه گفت : این لطف خدا بود که آمریکا در بازیهای آسیایی حتی یک مدال هم نیاورد!
یه هم وطنه میره مشهد. وقتی از دور کنبد حرم رو می بینه میگه یا امام رضا چرا با این همه طلایی که داری هشتم شدي؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)