حالا مگه کیفیت گارمین بده؟فقط شهرهاش کامل نیست...! اونم به مرور زمان کامل میشه...
شاد باشی![]()
حالا مگه کیفیت گارمین بده؟فقط شهرهاش کامل نیست...! اونم به مرور زمان کامل میشه...
شاد باشی![]()
يونس جان خوب منم گفتم garmin از smartcom بهتره و كيفيت نقشه هاش هم بهتره .و اگه garmin كاملتري گير آوردي كه نقشه هاي شهرهاي بيشتري رو داشته باشه حتماً بذار كه ما هم استفاده كنيم يونس جان .
Good Luck
دوست من هر 2 3 هفته یه بار نقشه های گارمین یه تغییراتی میکنه که به محض دریافت در همین تاپیک قرار میدم ....
اگر داخل ساختمون یا جایی باشیم که سقف داره، با چه اروری رو به رو میشم؟
برای وصل شدن اروری نمیده...فقط وصل نمیشه...یا خیلی طول میکشه..!
فعلا" خیر...
شاد باشید![]()
سلام دوستان ممنون از راهنمايي شما garmin كار كرد فقط مشكلي كه من دارم اينه كه بعضي قسمتها رو گرافيك برنامه خراب نشون ميده يعني تكه تكه نمايش ميده كمكم كنيد .
سلام . من همه مراحل رو با دقت رفتم و اون قسمت آخر که باید enable کنیم ، از سریالم ایراد گرفت گفت ولید نیست .
مطمئنم درست وارد کردم چون 2 دفعه مجدد سریال رو زدم . مشکل از کجا میتونه باشه ؟
سلام
من قسمت اول رو نصب کردم ولی وقتی می خوام برنامه رو اجرا کنم و برم مرحله بعدی اصلا اجرا نمیشه.
باید چکار دیگه ای انجام بدم.
ممنون
یونس من فونت گوشیمو عوض کردم و دیگه نمیشه گوشی رو در حالت Data Transfer بزارم .... راه دیگه ای در این قسمت از آموزش نیست ؟برای نصب برنامه باید گوشی رو در حالت Data Transfer به PC وصل کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)