مشکلتون رو دقیقتر بگید تا ببینیم میشه کمک کرد یا نه.
مشکلتون رو دقیقتر بگید تا ببینیم میشه کمک کرد یا نه.
وقتی Free رو میزنم این اخطار رو میده :
Your IP address********** is already downloading a file. Please wait until the download is completed
Premium members can download any number of files simultaneously. Become a Premium member now. The download will be available shortly.
دو تا راه داره
اول اینکه ip valid بگیری که بین 4 تا 8 تومن در ماه برات تموم میشه
دوم اینکه اکانت پریمیوم بگیری.
البته یه سری نرم افزار هم هست مثل Free rapid downloader by vitty که بدک نیستن
آدرس رپید رو می دی بهش و اتوماتیک انقدر سعی می کنه تا بالاخره دانلود بگیره.
من تا هفته پیش بدون هیچ مشکلی از رپیدشیر دانلود میکردم
پس لطفا نرم افزارشو برام بذارین ،بازم ممنون
این بستگی داره به isp تون
سیاست isp گهگاه اقتضا می کنه به همه یوزرها آی پی مخصوص بده؛ ولی بعضی وقتا هم یه آی پی رو بین همه یوزرها تقسیم می کنه.
پس شما مقصر نیستی.
شما این صفحه رو ببینید، توضیحات کامل در مورد نرم افزار و لینک دانلود هست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یه فیلم دانلود کردم حالا صداش یه مقدار عقبه با kmplayer تنظیم کردم دیدم ولی می خوام صداشو درست کنم برنامه ایی هست که بتونم صداشو جا به جا کنم؟!
سلام
از VirtuaDub میتونید استفاده کنید
من در مورد فرمت HD چند تا سوال داشتم
کیفیت فیلم های HD نسبت به SD چه قدر هست و موقع نمایش روی تلویزون های HD تاثیر و جزئیاتش رو بیننده چطوره و ارزش داره بخاطر کیفیت بیشتر کیفیت HD بگیریم ( بخاطر تفاوت حجم SD ها نسبت به HD ها می پرسم )
در مورد کیفیت HD من دو جور فرمت دیدم که ظاهرا زیاد استفاده میشه 720p و 1080p ... من بررسی کردم در یک ویدیو استاندارد SD در فرمت 480p نسبت حجم 720p له 480p حداقل 50 درصد و کیفیت 1080p حداقل 200 درصد بیشتره...بنظر شما ارزش داره وقت زیادی رو برای فرمت 1080p صرف کنم باسه هر فایل یا اینکه با فرمت720p میشه بازدهی مناسب رو بدست اورد؟
ایا میشه کیفیت HD رو روی DVD ها هم رایت کرد ( احتمال می دم کیفیت 1080p نشه ولی در مورد 720p چطور؟)
در مورد دیسکی های BD که فرمت HD رو انها رایت میشه ایا شرایط نگهداری این گونه دیسک ها مشابه dvd ها است ( طی مطالبی که خوندم لایه ای که اطلاعات روی ان نوشته میشه و در bd ها هست به سطح دیسک نزدیکتر ازdvd ها است).
در مورد رایتر های BD و همچنین دیسک هاش هم قیمت الان در چه رنجی هست؟
من کیفیت استاندارد فایلهام الان SD اگر از این به بعد بخوام به HD کوچ کنم برای شروع اگر با کیفیت 720p شروع کنم ایا بازخورد مناسب رو بدست میارم ؟
سلام
مسلما کیفیتشون بیشترهکیفیت فیلم های HD نسبت به SD چه قدر هست و موقع نمایش روی تلویزون های HD تاثیر و جزئیاتش رو بیننده چطوره و ارزش داره بخاطر کیفیت بیشتر کیفیت HD بگیریم ( بخاطر تفاوت حجم SD ها نسبت به HD ها می پرسم )
هم بیت ریت بالا تری دارن
هم رزولوشن بزرگتر
اینا فرمت نیستن عزیزدر مورد کیفیت HD من دو جور فرمت دیدم که ظاهرا زیاد استفاده میشه 720p و 1080p ... من بررسی کردم...
رزولوشن فیلم هستش
که خب مسلما حجم فیلمهای 1080p از 720p بیشتره
بستگی به سرعت اینترنت و وقت و صبر ... خود شما دارهبنظر شما ارزش داره وقت زیادی رو برای فرمت 1080p صرف کنم باسه هر فایل یا اینکه با فرمت720p میشه بازدهی مناسب رو بدست اورد؟
من به شخصه فیلمها رو 480p میگیرم
اگه فیلمش معروف باشه
... زیبا باشه و ...
کلا باهاش حال بکنم
HD 720p میگیرم
بله میشهایا میشه کیفیت HD رو روی DVD ها هم رایت کرد ( احتمال می دم کیفیت 1080p نشه ولی در مورد 720p چطور؟)
با توجه به حجم میتونید
روی DVD5 و یا DVD9 رایت کنید
البته دستگاهها قابلیت پخش فرمت mkv رو ندارن
باید از دستگاه WD HD TV استفاده کنید
این فیلمهایی که شما میگین (720p و 1080p ها) در واقع ریپ شده از روی دیسک های Blu-ray و HDDVD هستند که حجم های 25 گیگ - یک لایه - و 50 گیگ - 2 لایه - دارنددر مورد دیسکی های BD که فرمت HD رو انها رایت میشه ایا شرایط نگهداری این گونه دیسک ها مشابه dvd ها است ( طی مطالبی که خوندم لایه ای که اطلاعات روی ان نوشته میشه و در bd ها هست به سطح دیسک نزدیکتر ازdvd ها است).
فیلمهای ریپ شده هم حجم پایین تری دارن
میتونید روی DVD های معمولی رایت کنید
اگه یه زمانی Bluray Untouched دانلود کردین
اووونوقت علاوه بر نیاز به دیسک بلوری به بلوری رایتر و همینطور بلوری پلیر نیاز پیدا میکنید
سلام بر شما ....
من چند تا قسمت ...چيز ... از رسيور (از اونا كه ميخوره به تي وي) ضبط كردم روي يكي فلش...
نوع پسوندشونو mpg نشون ميده.....روي خود فايل
روي يك سيستم ديگه كه اين فايلها رو اجرا ميكردم اجرا ميشدن...مثلا با نرم افزار جت آيديو...
ولي روي سيستم خود م اصلا به هيچ عنوان اين فايل ها رو نشون نميده...
هر چي ام نرم افزار پلير و ... نصب ميكنم فايده اي نداره
در تبديل كردن هم فايل هايي كه پس از تبديل ايجاد ميشن..با يك صفحه ي سياه و بيصدا شروع به پلي شدن ميكنن ..
ممنون ميشم كمكم كنيد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)