بله دانشگاه هایی که در پست قبلیم گفتم بهترن
میتونید خودتون تشریف ببرید ببینید![]()
بله دانشگاه هایی که در پست قبلیم گفتم بهترن
میتونید خودتون تشریف ببرید ببینید![]()
بیشتر دانشگاه آزاد ها از دانشکده های فنی حرفه ای بهتره( البته بعضی از دانشکده ها امکانات خوبی دارن)
دلیل اصلیشم اینه که تو دانشگاه آزاد دختر و پسر قاطی هستن و اینکه کاردانی و کارشناسی و ارشد تو یک دانشگاه هست به خاطر همون امکاناتش بیشتره . یعنی به جای اینکه چند تا دانشکده جدا از هم درست کنن یکی درست کردن با بهترین امکانات. بیشتر دانشکده ها بخصوص شهرستانهای کوچیک خیلی جالب نیستن و حتی بعضیهاش از هنرستان هم کوچیکتره، ولی بعضی ها هم خیلی خوبه. در کل فرق اصلیش همون دانشگاه و دانشکده بودنه. ایشالله برا کارشناسی به بالا برین دانشگاه سراسری امکاناتش خیلی بهتره و اونجاس که فرق دانشکده با دانشگاه رو میفهمید.
پس بحث بحثه دختر و پسره؟بیشتر دانشگاه آزاد ها از دانشکده های فنی حرفه ای بهتره( البته بعضی از دانشکده ها امکانات خوبی دارن)
دلیل اصلیشم اینه که تو دانشگاه آزاد دختر و پسر قاطی هستن و اینکه کاردانی و کارشناسی و ارشد تو یک دانشگاه هست به خاطر همون امکاناتش بیشتره . یعنی به جای اینکه چند تا دانشکده جدا از هم درست کنن یکی درست کردن با بهترین امکانات. بیشتر دانشکده ها بخصوص شهرستانهای کوچیک خیلی جالب نیستن و حتی بعضیهاش از هنرستان هم کوچیکتره، ولی بعضی ها هم خیلی خوبه. در کل فرق اصلیش همون دانشگاه و دانشکده بودنه. ایشالله برا کارشناسی به بالا برین دانشگاه سراسری امکاناتش خیلی بهتره و اونجاس که فرق دانشکده با دانشگاه رو میفهمید.
حالا دختر و پسر قاطی باشن چی میشه؟
هیچی!
دانشگاه آزاد هم کاردانی هستش
در ضمن بسیاری از دانشگاه های سراسری تو خودشون هم کارشناسی داره
و باز هم چی فرقی میکنه که بگیم دانشگا! یا دانشکده!؟!@
یعنی می گین برای کارشناسی بالاتر دیگه مثله این آموزشکده ها نیست و همون دانشگاههایی که نظری ها می رن ، فنی ها هم می رن ؟
البته اگه تا اون جا برسم ...
چرا
الان تو دانشکده خودم(منتظری)
کارشناسی هم داره
البته جاهای دیگه رو هم دارن
غیر انتفاعی و....
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در رابطه با كارنامه نتيجه آزمون كارداني پيوسته آموزشكدههاي فني و حرفهاي سال 1388
سازمان سنجش آموزش كشور، بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلبان شركت كننده در آزمون كارداني پيوسته آموزشكدههاي فني و حرفهاي سال 1388 ميرساند كه كارنامه نتيجه آزمون مذكور از ساعت 16 (4 بعدازظهر) روز چهارشنبه 8/7/88 در سايت اين سازمان قابل رويت و بهرهبرداري خواهدبود.
داوطلبان گرامي ميتوانند با مراجعه به سايت اين سازمان بهو با درج شماره داوطلبي و مشخصات شناسنامه اي شامل نام خانوادگي، نام ، شماره شناسنامه و سال تولد و يا شماره پرونده و مشخصات شناسنامهاي ضمن مشاهده كارنامه خود ، از آن پرينت تهيه نمايند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمناً داوطلبان گرامي ميتوانند سوال يا سوالات خود را با شماره تلفنهاي 99-88923595-021 يا با بخش پاسخگويي اينترنتي سايت سازمان سنجش آموزش كشور به نشانيدر ميان بگذارند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
برای کارودانش
دروس پیش نیاز برای رشته کامپیوتر در دانشگاه سراسری به چه صورتی هستش ؟
با تشکر
دروس پیش نیازش یکی هست با فنی حرفه ای ...
ریاضی و فیزیک و برنامه سازی پیشرفته
سلام دوستان !
من سال سوم کامپیوتر هستم و به زودی کنکور دارم !
گفتم بیام اینجا از شما ها که تجربه دارین سوال بپرسم !
شاید یکم دیر شروع کردم به درس خوندن ولی خوب حالا شروع کردم دیگه
جالا چند تا سوال دارم
ضریب درس های مختلف تو کنکور چنده؟
آیا ازرش داره برای درسی مثل عربی وقتمو تلف کنم ؟
الان از چه درس هایی شروع کنم ؟
چه کتاب های کمک آموزشی رو پیشنهاد میکنین ؟
مرسی
سلام دوست خوب
دیر نشده از همین الان شروع کن من خودم از اواسط بهمن شروع کردم(البته من دیر شروع کردم)
ضریب درس ها متفاوت هستش درس های تخصصی مثل برنامه نویسی ضریب 15 داره درس ریاضی ضریب 4 داره عربی دینی زبان ضریب 1 داره ادبیات و زبان فارسی شیمی و فیزیک هم ضریب 2 داره
سعی کن همه درس ها رو بخونی مطمعن باش اگر تو عربی رو بخونی از کلی از رقیبات جلو میوفتی چون خیلی ها درس عربی رو نمیخونن زبان هم همینطور
برای درس تخصصیت وقت بیشتری بزار اما حتما عمومی بخون اینطوری فکر نکن که اگر من 1 تست تخصصی بزنم اندازه 15 تا تست عربی زدم به اینم فکر کن که یه نفر شاید اون تست رو بزنه یه تست عربی هم بزنه اون موقع اون میزنه جلو
الان هم بشین تخصصی بخون به نظرم عمومی هم درسی مثل ریاضی و فیزیک رو بخون
من بهت دین و زندگی گاج رو معرفی میکنم ریاضی هم گاج بقیه درس ها قلم چی
خداحافظ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)