wordpress رو قبلا چک نکرده بودم ولی الان بازه ولی این کاسه ی داغتر از آش شدن تو همه ی آی اس پی ها هست انگار
ولی روز قدس من مشکل نداشتم اصلا کمبود سرعت هم نداشتم![]()
wordpress رو قبلا چک نکرده بودم ولی الان بازه ولی این کاسه ی داغتر از آش شدن تو همه ی آی اس پی ها هست انگار
ولی روز قدس من مشکل نداشتم اصلا کمبود سرعت هم نداشتم![]()
خوب این تستای منه
برای اولین بار دانلودم به 30 رسید ولی تو سرورای دیگه رو نگاه کن واسه من تو سرور کویت با نابلس 4Mb تفاوت داره
احتمالاً دارن عیدی میدن
در مورد DNS هم بگم که اون سرعت دانلود رو افزایش نمیده و فقط ping رو میاره پایینولی با اینکه سرعت سورف اینترنت توی بعضی ساعات بد میشه رو منم دارم که مربوط به DNS های این شرکته و فکر کنم با استفاده از تاپیک زیر بشه اون رو بهبود داد ( البته خودم تست نکردم )
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خودم تست کردم و برای استفاده از انتی لیفترا که ping بالا میره با استفاه از DNS پینگ پایینتر میاد و سرعت لود صفحات یکم بیشتر میشه
اینم تستای امروز من:
حداقل پینگای ما زیر 400 - 450 هستشمال پارس که بالای 600-700 بود
اینم مال الان من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجیبه من سرفم خیلی عاله.تا کلیک میکنم سایت باز میشه.مشکلم فقط سرعت دانلوده.
این صحبتا درست ولی من درکل گفتم دیگه.شما با همین پول ( یه ذره بیشتر ) میتونی سرعت 1 مگ ( به اسم 128 کیلو ) از اون شرکتا داشته باشی.به نظر من که شاتل اکو 128 عالیه.
خب 125 هم همینو میگه دیگه.اونم سرعت سرف رو میگه.
آره بابا نمیشه که همه چی بدتر از اونا باشه حداقل سرعت سرف ما بهتره.ماشالا چه سرعت دانلودی داریا.شبا با چند کیلو دانلود میکنی ؟ تا 80 میره ؟ ماهی چند میدی ؟
تو فقط سرویست جون میده برا آپلود.
تو آپلود کن 125 دانلود کنه![]()
مگه من گفتم چیز دیگه ای میگن؟! من صحبتشونو کامل کردمخب 125 هم همینو میگه دیگه.اونم سرعت سرف رو میگه.
سلام
![]()
واسه شما کدوم سویسش بود
امروز زنگ زدم لایزر گفتن این سرویس جدید من یعنی Gold 386 رو هنوز فعال نکردن درنتیحه تست زیر مال سروبس قدیم من 256 است
![]()
آره تا همون حدودا میره
3 ماهه 42 ماهی 14 نومن میفته.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)