تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 135 اولاول ... 226268697071727374757682122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 1345

نام تاپيک: Adsl/ شركت لايزر

اگه نباشه جاش خالی می مونه 125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لایزر یه بدی که داره اینه که سر خود بعضی دامنه ها رو فیل * تر میکنند مثل همین wordpress در صورتی که تو datak و حتی مال مخابرات همچین چیزی نیست ( بعضی اوقات به ماهیت رئیس رو روساش آدم شک میکنه )
    روز قدس لایزر کاملا 2 روز در حد قطع بود ولی دوستای من که داتک و مخابرات داشتند میگفتند سرعت خیلی اومده پائین ولی صفحه باز میشه در صورتی که لایزر مرخص بود.....
    من سرویس مثلا طلائی گرفتم 384 اینم پینگ امروزش که مزخرفه:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از الان هر چند ساعت تست سرعتو اینجا میزارم تا لایرزی ها ببیتند و کیفیته سیستمشونو ببرن بالا و هم اینکه wordpress رو از فیل*تر در بیارن ( شدن کاسه داغ تر از آش )
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرعت کمی بهتر شد ( چه زود ترتیب اثر دادن )

شرکت لایزر دامنه wordpress رو آزاد کن

wordpress رو قبلا چک نکرده بودم ولی الان بازه ولی این کاسه ی داغتر از آش شدن تو همه ی آی اس پی ها هست انگار

ولی روز قدس من مشکل نداشتم اصلا کمبود سرعت هم نداشتم

کاربر فعال انجمن موسیقی David.Jn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خوب این تستای منه
    برای اولین بار دانلودم به 30 رسید ولی تو سرورای دیگه رو نگاه کن واسه من تو سرور کویت با نابلس 4Mb تفاوت داره
    احتمالاً دارن عیدی میدن

ولی با اینکه سرعت سورف اینترنت توی بعضی ساعات بد میشه رو منم دارم که مربوط به DNS های این شرکته و فکر کنم با استفاده از تاپیک زیر بشه اون رو بهبود داد ( البته خودم تست نکردم )

کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد DNS هم بگم که اون سرعت دانلود رو افزایش نمیده و فقط ping رو میاره پایین
    من خودم تست کردم و برای استفاده از انتی لیفترا که ping بالا میره با استفاه از DNS پینگ پایینتر میاد و سرعت لود صفحات یکم بیشتر میشه

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینم تستای مختلف من :

ماشالا دوستان امروز بزنیم به تخته انگار آقای Mig33 یه کارایی برامون کرده سرعت و پینگ چه توپ شد یهو
    تا همین دیشت speedtest نهایت میزد 22 کیلوبیت
    دوست خوبم zibatarin nam توجه کن تو عکسای بالا تغییر سرور تست تاثیری تو سرعت دانلود و آپلود نداره.
    حتی ناپلوس رو هم برات گذاشتم که بدونی اینا بی تاثیره.خیلیا به غلط فکر میکنن هر چی به سرور نزدیکتر باشیم سرعتمون بهتره.اما بهتره بدونید ما فقط کافیه به ISP خودمون نزدیک باشیم.( سرعت سرورا انقدر زیاده که فاصله محدودیت ایجاد نمیکنه بلکه سرعت کم ما محدودیت ایجاد میکنه )

اینم تستای امروز من:

حداقل پینگای ما زیر 400 - 450 هستش مال پارس که بالای 600-700 بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه -reza-'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    In THe SKY

پيش فرض

بابا اونا رو که مبینین با سرعت 120 و 130 و 140 دانلود میکنن، ISP های محترمشون سرعتشون روی 1 مگ و 1.5 مگ میبندن برای همین هم سرعت دانلودشون بالاس ، ولی برای ما یه همچین طرحی نیست و با همون سرعتی که تو قرارداد گفتن داریم استفاده میکنیم

البته این لایزر هم با طرح شتابش میخواسته یه همچین کاری بکنه ولی نه مثل اینا بلکه بهتر،
    به این صورت که مثلا شما میای سرویس 128 میگیری و تو روز به همون صورت نرماله یعنی سرعت دانلود 16-18 داری ولی شبانه که استفاده میکنی سرعت تا 1.5 مگ بالا میره و سرعت دانلودت میتونه تا 170-190 برسه ولی در حال حاضر که من پرسیدم گفتن این طرحشون فعلا اجرا نمیشه

بنابراین با این شرایط سرعتای دانلود ما بد نیست و خوبه، یعنی اگه با فرمول : سرعت قرارداد / 8 داری دانلود میکنی سرعتتون استاندارده و اگر بیشترم هست که بهتر

ولی با اینکه سرعت سورف اینترنت توی بعضی ساعات بد میشه رو منم دارم که مربوط به DNS های این شرکته و فکر کنم با استفاده از تاپیک زیر بشه اون رو بهبود داد ( البته خودم تست نکردم )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در کل اینجا ایرانه نه کره و ژاپن
    عجیبه من سرفم خیلی عاله.تا کلیک میکنم سایت باز میشه.مشکلم فقط سرعت دانلوده.
    این صحبتا درست ولی من درکل گفتم دیگه.شما با همین پول ( یه ذره بیشتر ) میتونی سرعت 1 مگ ( به اسم 128 کیلو ) از اون شرکتا داشته باشی.به نظر من که شاتل اکو 128 عالیه.

خوب این تستای منه
    برای اولین بار دانلودم به 30 رسید ولی تو سرورای دیگه رو نگاه کن واسه من تو سرور کویت با نابلس 4Mb تفاوت داره
    احتمالاً دارن عیدی میدن

در مورد DNS هم بگم که اون سرعت دانلود رو افزایش نمیده و فقط ping رو میاره پایین
    من خودم تست کردم و برای استفاده از انتی لیفترا که ping بالا میره با استفاه از DNS پینگ پایینتر میاد و سرعت لود صفحات یکم بیشتر میشه
    خب 125 هم همینو میگه دیگه.اونم سرعت سرف رو میگه.
    اینم تستای امروز من:

حداقل پینگای ما زیر 400 - 450 هستش مال پارس که بالای 600-700 بود
    آره بابا نمیشه که همه چی بدتر از اونا باشه حداقل سرعت سرف ما بهتره.ماشالا چه سرعت دانلودی داریا.شبا با چند کیلو دانلود میکنی ؟ تا 80 میره ؟ ماهی چند میدی ؟
    تو فقط سرویست جون میده برا آپلود.
    تو آپلود کن 125 دانلود کنه

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مگه من گفتم چیز دیگه ای میگن؟! من صحبتشونو کامل کردم

7. این کاربر از David.Jn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال OS X MrDevil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

واسه شما کدوم سویسش بود

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

امروز زنگ زدم لایزر گفتن این سرویس جدید من یعنی Gold 386 رو هنوز فعال نکردن درنتیحه تست زیر مال سروبس قدیم من 256 است

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عجیبه من سرفم خیلی عاله.تا کلیک میکنم سایت باز میشه.مشکلم فقط سرعت دانلوده.
    این صحبتا درست ولی من درکل گفتم دیگه.شما با همین پول ( یه ذره بیشتر ) میتونی سرعت 1 مگ ( به اسم 128 کیلو ) از اون شرکتا داشته باشی.به نظر من که شاتل اکو 128 عالیه.

آره بابا نمیشه که همه چی بدتر از اونا باشه حداقل سرعت سرف ما بهتره.ماشالا چه سرعت دانلودی داریا.شبا با چند کیلو دانلود میکنی ؟ تا 80 میره ؟ ماهی چند میدی ؟

تو فقط سرویست جون میده برا آپلود.
    تو آپلود کن 125 دانلود کنه
    آره تا همون حدودا میره
    3 ماهه 42 ماهی 14 نومن میفته.

12. این کاربر از 125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •