سلام
نمیشه اینطوری نتیجه گیری کرد که چون ورژن بالاتره حتما عملکردش بهتره . این نتیجه گیری علمی نیست بودن آنتی
ویروسهایی که در ورژنهای بالاتر ضعیفتر عمل کردن .
باید منتظر تستهای معتبر بود و اونجا مشخص میشه که عملکردش بهتر شده یا نه .
موفق باشید![]()
سلام
نمیشه اینطوری نتیجه گیری کرد که چون ورژن بالاتره حتما عملکردش بهتره . این نتیجه گیری علمی نیست بودن آنتی
ویروسهایی که در ورژنهای بالاتر ضعیفتر عمل کردن .
باید منتظر تستهای معتبر بود و اونجا مشخص میشه که عملکردش بهتر شده یا نه .
موفق باشید![]()
اصولا هدف از ارايه نسخه هاي جديد بهبود كارايي محصول و اضافه كردن امكانات جديدتر و در برخي محصولات تغيير رابط كاربري و مواردي مانند بهبود عملكرد هوش مصنوعي ميباشد.اين مورد بخصوص در مورد كمپانيهاي امنيتي توليد كننده محصولاتي مانند Norton , NOD32 , Kaspersky , Avira كاملا مشهود ميباشه.
اما محصولاتي هم بوده اند كه از گذشته تا حال با وجود پيشرفتهايي كه در محصولات خود دادند در تستهاي تخصصي رد شده و جايگاهي هم كسب نكرده اند هرچند نامهاي بزرگي دارند.
سلام
چه عجب قابل دونستید یه پستو جواب دادید .
در هر صورت قبل از انجام تستهای معتبر روی ورژنهای جدید ، هر اظهار نظری غیر علمی و سلیقه ایست .
موفق باشید![]()
سلام به همه من اویرام ورژن 9.0.0.403 از نوع پرسنال دو روزه که گاردش غیر فعال شده سیستم عاملم ویستا چکار باید بکنم
سلام دوستان.
اين سايتي كه براي دريافت Key هاي سه ماهه براي Aviraبود، ظاهراً ديگه فعال نيست. راه ديگه اي براي دريافت Key هست؟
با سلام به دوستان
من یه مشکلی تو این آنتی ویروس دارم اونم اینکه من کی رو از همون راهی که شما گفتیدگرفتم ولی الان که میخوام آپدیت کنم این ارور رو میده:
the following error occurred when trying to start the update:
The program to execute is invalid or destroyed..
چیکار کنم؟مشکل از چیه؟
مشکلم حل شد ..ممنون. به خاطر کیش بود.
با سلام
مدتی است که سیستم من دچار یک مشکل شده که دمای CPU تا 80 درجه افزایش پیدا می کند و خاموش می شود لطفا در این مورد مرا راهنمایی کنید و اگر ویروس عامل آن است یک آنتی ویروس به من معرفی کنید با تشکر
دوست عزيز احتمالا مشكل شما ارتباطي با ويروس نداره و احتمالا فن CPU شما مشكل داره.از طرف ديگه شما ميتونيد از يكي از آنتي ويروسهاي موجود در انجمن استفاده كنيد.
من نسخه سرور آنتی ویروس رو دانلود کردم و هنوز هم نصب نکردم . می خواستم ببینم کرکی برای این نسخه و این ورژنش هست یا نه؟ و اینکه طرز کارش با نسخه های رایج فرق داره؟
Avira AntiVir Server (Windows), version 9
Version: 9.0.0.1657
پیشاپیش ممنون
Last edited by cnn; 17-06-2009 at 19:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)