خواهش میشه ___استفاده کردم ولی بازم نشد___
البته مشکل من که حل شد
خیلی ممنونم
خواهش میشه ___استفاده کردم ولی بازم نشد___
البته مشکل من که حل شد
خیلی ممنونم
سلام يكي به من كمك كنه؟؟
آقا من ميخوام phpnuke 8.1 نصب كنم نميشه قسمت نام بانك اطلاعاتي هر كار ميكنم خطا ميده
مثلا ببينيد من اگه نام ديتابيسم nader_kh باشه
يوزر cp هم nader
هاستم اگه لينوكس باشه توي اموزش گفتين نامcp با _ به اولش اضافه كنيد خب
حالا من اينجوري مينويسم:
nader_nader_kh
يافقط
nader_kh
يا
nader_kh_nader
من هر جور مينويسم خطا ميده
چرا؟؟؟؟؟؟؟
يه چيز ديگه اينكه من توي يه آموزش ديگه خوندم گفته بود قسمت نام كاربري و كلمه عبور را بايد از cp را وارد كرد نه از ديتابيس.(اينم در شكم كه كدوم درسته؟؟؟)
خلاصه وارد نميشه اگه ميتونيد كمك كنيد.مرسيييي
Last edited by nader0; 28-09-2008 at 17:24. دليل: اشتباه تايپي
نه دیگه تو تعریف دیتا بیس لازم نیست از _ استفاده کنید منظورم این بود که خودش یوزر رو همراه _ اضافه میکنه
سلام دوباره .من نتونستم مشكل رو حل كنم يعني nader_kh كه اسم ديتابيس هست هركاري ميكنم قبول نميكنه.ولي با برنامه wamp كه آموزش دادين همه اون كارها را كردم انجام شد وصفحه اصلي اومد.اخرش نوشتين:
«««سپس به phpmyadmin رفته از دیتابیس خود بک اپ بگیرید و انرا در دیتا بیس هاست import کنید
این مرحله نیاز به توضیحات زیادی دارد که به موقع عرض خواهم کرد
(پیشنهاد : یک پیشنهاد خودمونی در این مورد این مرحله همانطور که ملاحظه میکنید کمی پیچیده به نظر میرسه برای خلاصی از این مرحله بهتره نیوک را مستقیم بر روی هاست خود نصب کنید و فقط فایل ها و دیتا بیس هایی را که تغییر داده اید انتقال دهید ) »»»
اين توضيحات كه گفتيد به موقع عرض ميكنيد جايي نوشتيد ؟؟؟؟من اينجا چيزي پيدا نكردم؟
اگه نگفتيد، بگيد، چون من ميخوام بك آپ بگيرم و تو ديتابيس import كنم.شايد اينجوري مشكلم حل بشه
یادم نمیاد الا![]()
نمیدنم شاید جایی گفته باشم
ولی خوب مشکلی نداره
پیشنهاد من اینه که بیخیال لوکال بشید
و روی هاست تازشو نصب کنید
درود بر دوستان و اساتید فن
این نوشته های زیر این طور مطالب رو چطوری میشه پاک کرد:(نمایش:کلیه بازدیدکنندگان......)
عزیزم اون نشوته ها فقط برا شما که مدیری دیده میشه نه برای بازدید کنندگان
منظورتون از اينكه گفتين بيخيال لوكال بشم و روي هاست تازشو نسب كنم چيه؟؟؟؟؟؟؟ميشه واضحتر بگين؟؟؟؟؟
آخه روي هاست هر كار ميكنم نميشه؟؟؟؟؟/يعني انواع مخطلف رو امتحان ميكنم هر كار ميكنم قسمت نام بانك اطلاعاتي رو رد نميكنه
Last edited by nader0; 29-09-2008 at 21:32.
سلام دوستان
كسي ميشه بهم آموزش كامل و درست و حسابي نصب قالب p30do w nload رو كه ماله كليپدوني هست رو بده؟
خيلي واجبه
cpanel دارمااا!!!!
(پي اچ پي 8.1 هم دارم)
درود بر شما
جماعت این ناک که این همه طرفدار پیدا کرده باور کنید خیلی راحت هک میشه
اونایی که پی اچ پی بلدن میدونند وقتی رجیستری گلوبال رو آن کنیم از لحاظ امنیتی چه مشکلاتی به وجود میاد
بهتره از این سیستم استفاده نکنید و اگر هم دلیل میخواهید فقط کافیست به سایت رسمی خود ناک (نه مشهد تیم) مراجعه کنید
از ما گفتن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)