[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید بری و وایرلسشو تو تنطیمات مودم فعال کنی
بعدش تو موبایل یا لپ تابت علامت وایرلس میاد و روش کلیک میکنی و کانکت میشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید بری و وایرلسشو تو تنطیمات مودم فعال کنی
بعدش تو موبایل یا لپ تابت علامت وایرلس میاد و روش کلیک میکنی و کانکت میشی
سلام من اینترنت را با lan گرفتم،مودم ام dlink هست حالا میخوام با ۲ تا لپتاپ دیگه و ۲-۳ تا گوشی الزاما هم زمان نه ،اینترنت را share کنم که هر کدوم تو یک اتاق دیگه هستند..بهترین و پر بازده ترین راه کدومه ؟
سلام ,
دوستان میخوام یه کارت شبکه وایرلس (D-LINK - Wireless USB Adapter DWA-125) بگیرم. میخوام بدونم امکانش هست که باهاش اینترنت رو برای تبلت یا موبایل شیر کنم یا حتما باید مودم وایرلس بگیرم برای این کار؟ چون مودمم وایرلس نیست و گفتم اگه امکانش باشه که با این دانگل اینترنت رو هم بشه شیر کرد که اینو بگیرم.
بهترین راه و راحت ترینش وایرلس هست شما که با لن اینترنت رو گرفتی اگه مودم وایرلس باشه یه پسورد بزار واسه امینت و کل سیستم ها راحت کار میکنن اگه وایربس نداری بهتره دو روش زیر رو امتحان کنی
اول اگه برات مقدوره با کابل یو اس بی اینترنت رو به پی سی وصل کن و کابل شبکه رو به یکی از لب تاب ها برسون و اونجا از طریق لب تاب میتونی یه شبکه اد هاک راه بندازی اینجوری کم هزینه تره
یا از سیستم اصلی که اینترنت داره یه کارت شبکه وایرلس بخری و از همون سیستم شبکه رو راه بندازی (بازم میگم درصورتی که مودم شما وایرلس نباشه)
موفق باشید
شما برنامه connectyfi me رو نصب کن اگه درست برنامه اش رو نوشته باشم بعد راحت کانکشن اینترنت و کانکشن وایرلس رو بهش میدی و دیگه تمام
درصورتی که ویندوز سون باشه
سلام.
دوستان میخواستم ببینم راهی هست که پ.روکسی رو روی یک پورت لن شیر کنم؟
قبلا با خدابیامرز وی-پی-ان میشد این کار رو انجام بدم ولی حالا دیگه غیر ممکن شده.
روی هر سیستم عاملی هم باشه مشکلی نداره.
حتی اگه بشه Stunnel روی پورت لن شیر کنم که عالی میشه.
برای خرید از ایکس باکس لایو نباید ای پی ایران داشته باشم. میخوام کابل لن ایکس باکس رو لپ تاپ وصل کنم اینترنت رو از طریق وایرلس بگیرم از استونل یا پ.روکسی عبورش بدم و بعد بفرستمش توی ایکسباکس.
اگه بتونید کمک کنید دعای کل جامعه ی گیمر پشت سرتونه! چون همه به مشکل خوردن.
ممنون.
سلام خدمت همه
سال نو مبارک
قصد داریم واسه کتابخونه محلمون اینترنت وایرلس بیاریم
بعد می خوامیم بشه استفاده از اینترنت رو یه جور محدود کرد مثلا یه یوزر فلان گیگ ترافیک داشته باشه و بشه اونو شارژ کرد (مثل دانشگاه)
واسه این کار امکانات سخت افزاری خاصی می خواد یا همین مودم وایرلس معمولی کافی هست؟از چه نرم افزاری باید استفاده بشه؟(سخت نباشه)
کلا یه توضیح بدید باید چی کار کنم ممنون میشم
یا علی
سلام دوستان. من یه کارت وایرلس آلفا دارم.برنامه connectify رو نصب کردم و یه شبکه وایفای ایجاد کردم اما با گوشی به زحمت میتونم به اون کانکت شم یعنی خیلی مواقع وصل نمیشه و فقط بعضی مواقع وصل میشه. اما با یه کارت وایرلس دیگه (کارت tp link) به راحتی و بدون هیچ زحمتی وصل میشه موندم چیکار کنم> دوستان اگه اطلاعاتی دارند کمک کنند . ممنون
سلام. این کارت های وایرلس به صورت PCI یا USB بیشتر گیرنده هستند تا فرسنده.
منم هم یه مدل USB دارم و با کانکتیفای تبدیلش کردم به هات اسپات اما بعضی اوقات کانکت نمیشه که با جابجا کردن پورت یو اس بی درست میشه. شما هم جای PCI رو عوض کنید شاید درست شد،
هرچند که این کار زیاد علمی نیست چون فرقی نمیکنه در نهایت. اگه امکان آپدیت کردن درایور رو دارید امتحان کنید شاید مشکل حل بشه.
در کل بهتره به جایی کارت وایرلس یه مودم وایرلس بگیرید که بدون دردسر و با حداکثر سرعت از اینترنت بی سیم استفاده کنید.
موفق باشید.![]()
ممنون دوست من. من اشتباه نوشتم همون مودم وایرلس دارم که بصورت usb وصل میشه.پورت usb هم عوض کردم ولی بی فایده بود.
سلام
-------------------
چجوری میشه از اینترنت adsl توسط کابل شبکه در ویندوز سون در vm ware استفاده کرد؟ البته غیر از حالت NAT - چون همزمان در ویندوز اصلی میخام از WIRELESS استفاده کنم
----------------------
لطفا حرفه ای ها کمک کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)