یه نفر پیدا نمیشه به ما درست و حسابی بگه باید چیکار کنیم
الان این منوی bootable نرم افزار اولترا ایزوست.من کدوم گزینه رو باید انتخاب کنم؟
![]()
یه نفر پیدا نمیشه به ما درست و حسابی بگه باید چیکار کنیم
الان این منوی bootable نرم افزار اولترا ایزوست.من کدوم گزینه رو باید انتخاب کنم؟
![]()
راستی اینو هم بگم
من یه فایل کرک هم کنار فایل iso اضافه کردم.ممکنه دلیل بوت نشدنش این باشه؟
این تنها کاریه که من میتونم براتون انجام بدم :
این فایلی که گذاشتم ، فایل بوت dvd ویندوز سون خودم هستش :
اگه راه بهتری پیدا نکردی ، اینو امتحان کن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1.این فایلی که گذاشتمو دانلود کن
2. فایل ایزو رو با همون اولترا ایزو باز کن
3.از منوی bootable گزینه ی load boot file... رو انتخاب کن.
4.آدرس این فایلی که دانلود کردی رو بده
5.f7 رو بزن و با سرعت مناسب رایتش کن
این راهو قبلاً خودم امتحان کردم و جواب هم داده.
موفّق باشی
hkhafan جان دمت گرم خیلی آقایی(البته هنوز روش شما رو امتحان نکردم)
من یه سرچ مختصر توی اینترنت کردم یه چیزایی دستگیرم شد:
ظاهرا مشکل از اون فایل کرکیه که من کنار فایل ایزو رایت کردم و همینه که چوب لای چرخ بوت شدن میکنه
به عبارت دیگه وقتی یه دی وی دی بوتیبل با فرمت iso رایت میکنی کنار فایل iso هیچ فایل دیگه ای نباید وجود داشته باشه.
حالا سوال من اینه که چطوری میتونم این فایل کرک و توی این دی وی دی داشته باشم؟آیا اگه فایل iso رو قبل از رایت با نرم افزار مثلا WinRar باز کنم و فایل کرک و بریزم داخلش و بعد رایت کنم مشکلی پیش نمیاد؟
ایشالله جواب بده ؛
راجع به اضافه کردن فایل هم ، خودم قبلاً خیلی واسه dvd های کینگ این کار رو میکردم ، یه سری فایل ها رو از تو ایمیجشون پاک میکردم و یه سری رو هم اضافه میکردم.
البته فکر کنم بهتر از من بلدید ولی واسه اطمینان عرض میکنم:
ایمیج رو که با ultraIso باز میکنید ، از منوی actions گزینه ی new folder رو انتخاب کنید(با اسم دلخواه) و فایل کرک رو داخلش بریزید ( یا از بخش پایینی برنامه ، فایل رو میارید تو ایمیج یا اینکه راحت فایل رو از داخل کامپیوترتون میگیرید و تو بخش بالایی ، تو همون فولدر جدید رها میکنید )
بعد هم save یا رایتش میکنید
این کارا نباید ربطی به بوت ویندوز داشته باشه
شما یه بار با همون اولترا ایمیج بگیر اگه نشد بعد سرچ کن
از منوی BOOTABLE روی WRITE DISK IMAGE کلیک کن
تا میایم این مشکلو حل کنیم یه مشکل دیگه پیش میاد
بعد از کلی نکبت و تلفات دی وی دی با کمک شما تونستم بوتیبلش کنم ولی الان هم وقتی دی وی دی رو توی درایو میزارم و سیستم و ریست میکنم پیغام Press any key to boot from CD or DVD .. همینجوری میمونه و اگه تا چند لحظه هیچ دکمه ای رو هم نزنم وارد ویندوز میشه؟
این دیگه چه مشکل مسخره ایه؟
خودتون سوال طرح می کنید بعد چپکیش می کنید بعد بهش جواب می دید![]()
این مشکل نیست خوب شما باید یه دکمه رو بزنی تا سی دی بوت بشه
سلام مجدّد ،
خب عزیز بوت این نسل ویندوز ها همینجوریه دیگه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)