فكر نكنم هنوز دانلودش اومده باشه اما اگه اومده بود ميزارمش![]()
فكر نكنم هنوز دانلودش اومده باشه اما اگه اومده بود ميزارمش![]()
آره مگه چيه؟![]()
آره حيوانات رو جا انداخنتم يه سيمز جديد هم اومده اسمش " سبك نوجوان" Teen Style Stuff![]()
ممنون
واقعا اومده به بازار
بریم بخریمش راستی چند خریدیش
سلام! میخواستم بببینم این پک H&M اومده تو بازار یا نه؟(آخه قبل Bon voyage و teen style بودش) اگه اومده کسی دارتش؟
در ضمن یه پیشنهاد! میتونیم عکس سیم هامون رو اینجا بذاریم.
من یه مشکل احمقانه هم دارم! البته خودم به نتیجه رسیدم که مشکل از اینجاست! من در صورتی که از برنامه ی بادی شاپ استفاده کنم، بازی ام کرش میکند. یعنی بازی تا صفحه ی neighborhoodها لود میشود ولی وقتی همسایگی مورد نظرم رو انتخاب میکنم بعد از پرشدن 2 تا از مستطیل های بالای صفحه (هنگام لود شدن همسایگی) همان پیغام بازی کرش کرده است، برنامه بسته خواهد شد میاد. این رو البته بعد از حدود 7 8 بار نصب کردن بازی فهمیدم! الانم متاسفانه مدت هاست که به همین دلیل از بادی شاپ استفاده نکردم و کاش کسی میتونست مشکلم رو حل کنه...![]()
به نظر جالب میاد
من كه هنوز نخريدمش اينقدر اين بازي جديده كه فكر نكنم هنوز ايران اومده باشه![]()
فكر نكنم به خاطر بادي شاپ باشه يعني وقتي كه از بادي شاپ استفاده نكني اين مشكل رو نداري؟
فکر کنم باید سر همین بادی شاپ باشه. حتی یک بار باز کردن بادی شاپ باعث میشه بازیم به کلی از دست بره! یعنی باز کردن بادی شاپ = لود نشدن بازی برای همیشه! در نتیجه نصب از اول. به خاطر همین من این آخرین باری که بازی رو نصب کردم حتی یک بار هم از بادی شاپ استفاده نکردم (برای نصب فایلهای پکیج هم که از sims 2 clean pack installer استفاده میکنم که یه وقت به وسیله ی بادی شاپ نصب نکنه!) و بازیم کاملا هم سالمه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)