بچها دوباره 3g رو تو دبی قلمت کردم.1100 با گارانتی بود که خود مغازه روش گذاشته بود و گرون میداد.یه جای دیگه میده 890 تومن
بچها دوباره 3g رو تو دبی قلمت کردم.1100 با گارانتی بود که خود مغازه روش گذاشته بود و گرون میداد.یه جای دیگه میده 890 تومن
ميدونم داداش میخوام بدونم چه جوری انلاک میشه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داداش میشه یه جا دیگه اپلود کنی دمت گرم
رپید یا مگا لطفا
نرم افزار های آنلاک کننده:
اگر میخوای دانگرید و اپدیت کنی برو:
کمک؟؟؟؟؟؟
بچهها اموزش انلاک ایفون 3g رو می خوام.فورییییییییییییییییی �ییییییییییییی
نرم افزار jailbreake ایفون 3g :
Jailbreake با Unlock کردن تفاوت دارد. در صورتی که آیفون را Jailbreak کنید میتوانید نرم افزارهایی که توسط اشخاص ثالث تولید شده اند را روی آیفون خود نصب کنید. و دیگر محدودیت در نصب نرم افزارهای تایید شده آیفون را ندارید.این ابزار با نام Pwnage 2.0 و حجم 20 مگابایت، iPhone 3G و iPod Touch را Jailbreak میکند. و بر روی آیفون های قبلی کار Jailbreake و Unlock کردن را انجام میدهد.
به نظر میرسد که یک نفر توانسته راهی پیدا کند تا از این ابزار بر روی سیستم عامل ویندوز استفاده کند. البته وی این کار را بروی iPhone نسل اول البته با فیرم ور نسخه دوم انجام داده است. مراحل قدم به قدم :
کد:
اپدیت winpwn برای نصب روی 3g:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
منبع narenjiکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من اگه از امریکا iphone 3g رو به قیمت 200$ بخرم اون قرارداده رو به زور باید ببندی درسته ؟
حالا میتونم اونو 200$ بخرم ولی قراردادو نبندم ؟
اگه اون قرارداره بسته بشه چی میشه ؟ممنون.
واسه ما هم بخر.................چون نیازی به قرار داد نیست اون جور که elvis یکی از بچه های این فروم میگه هک کردنش بچه بازیه...............یعنی کار ما نیست بچه کوچیک دارید بدید دستش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)