تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 326 اولاول ... 226268697071727374757682122172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 3257

نام تاپيک: سوالات مبتدی و عمومی (++C, C) خود را اینجا بپرسید

داره خودمونی میشه profMan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

احتمالا منظورش از متقارن کلمه هایی هستند که از دوطرف بخونی یکی بشه. مثل ...,dad, kalak
    اول باید کلمه ها رو تو رشته یکی یکی پیدا کنین(احتمالا کلمه ها با Space از هم جدا شدن). بعد چک کنین ببینین قرینه هست یانه.یه کم رو همین کار کنین اگه نتونستین بنویسین دوباره بگین کمکتون کنیم.

--------
    آرایه ای از اعداد اعشاری؟ مرتبشون کنین بعد یکی یکی چک کنین هر وقت عدد خونه i با j برابر بود و این موضوع تکرار شد ، بین تکرارها بیشترینو به عنوان مد اعلام کنین.(اصلا معلوم شد چی گفتم؟)
    تو برنامه ی اولی مثلا یه آرایه ایی به طول 10 داریم بعدش اونو با رشته پر میکنیم. اگر بصورت معکوس آرایه رو پیمایش کنیم و اونو در آرایه ی دیگه بریزیم و بعدش تساوی محتوای آرایه رو بدست بیاریم فکر کنم بشه این تقارن رو متجه شد . درسته ؟
    ---
    متاسفانه چون من سی کار نکردم (تخصص من سی شارپ هست) نمیدونم چیجوری بدست میاد .سئوال به این صورت هست. آرایه ایی را از عناصر اعشاری پر بشه و سپس میانگین و میانه و مد ارایه بدست بیاریم
    به چه صورت میشه حلش کرد؟
    Last edited by profMan; 15-05-2011 at 12:04.

آخر فروم باز MaSoUd555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو برنامه ی اولی مثلا یه آرایه ایی به طول 10 داریم بعدش اونو با رشته پر میکنیم. اگر بصورت معکوس آرایه رو پیمایش کنیم و اونو در آرایه ی دیگه بریزیم و بعدش تساوی محتوای آرایه رو بدست بیاریم فکر کنم بشه این تقارن رو متجه شد . درسته ؟
    ---
    متاسفانه چون من سی کار نکردم (تخصص من سی شارپ هست) نمیدونم چیجوری بدست میاد .سئوال به این صورت هست. آرایه ایی را از عناصر اعشاری پر بشه و سپس میانگین و میانه و مد ارایه بدست بیاریم
    به چه صورت میشه حلش کرد؟
    سلام در مورد سوال اولتون این میتونه کمکتون کنه

اگه اشتباهی چیزی دیدید به بزرگی خودتون ببخشید همین الان نوشتمش

البته یه تذکر هم در مورد این کد بدم این کد فقط حرف اول و آخر کلمه رو مقایسه میکنه حال نداشتم رو بقیه الگوریتمش کار کنم بقیه حروفم چک کنه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد سوال دوم هم اصلا منظورتون از میانگین و مد چیه ؟ :ی
    Last edited by MaSoUd555; 15-05-2011 at 15:17.

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام در مورد سوال اولتون این میتونه کمکتون کنه

اگه اشتباهی چیزی دیدید به بزرگی خودتون ببخشید همین الان نوشتمش

البته یه تذکر هم در مورد این کد بدم این کد فقط حرف اول و آخر کلمه رو مقایسه میکنه حال نداشتم رو بقیه الگوریتمش کار کنم بقیه حروفم چک کنه

کد:
    در مورد سوال دوم هم اصلا منظورتون از میانگین و مد چیه ؟ :ی
    مسئود جان بابت نوشتن برنامه دستت درد نکنه . امکانش هست در مورد کدتون کمی توضیح بدید ؟
    من سر نوشتنش مشکلی ندارم همون مفهوم قضیه هست که نمیدونم
    بابت همین تقارن این چیزی که من تو پست قبلیم گفتم اشتباه بود؟ میشه مفهومشو بهم بگید که دقیق چی هست؟
    با اون چیزی که گفتم تو پست قبلیم نمیشه تقارن رو بدست آورد ؟
    یه چیزی تو این مایه ها ( این برنامه تو محیط کنسول سی شارپ نوشته شده)
    با یه آرایه کلمات رو گرفتم و از انتها اون رو پیمایش کردم و ریختم تو آرایه دیگه و بعدش گفتم اگر محتوای خونه ی ارایه همشون با هم برابر بود یعنی متقارن هست. فکر کنم اینجوری اشتباه باشه
    کد:
    --
    بابت سئوال دوم هم نمیدونم , به من اینجوری گفتن. فکر کنم شاید منظورشون این بود که یه آریه ایی داشته باشیم که توش مثلا 10 تا اعداد اعشاری باشه . بعدش مد و میانه و میانگین رو محاسبه کنیم . خودم هم نمیدونم مد یا میانه چی هست
    کسی نمیدونه ؟
    Last edited by profMan; 15-05-2011 at 20:41.

4. این کاربر از profMan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مسئود جان بابت نوشتن برنامه دستت درد نکنه . امکانش هست در مورد کدتون کمی توضیح بدید ؟
    من سر نوشتنش مشکلی ندارم همون مفهوم قضیه هست که نمیدونم
    بابت همین تقارن این چیزی که من تو پست قبلیم گفتم اشتباه بود؟ میشه مفهومشو بهم بگید که دقیق چی هست؟
    با اون چیزی که گفتم تو پست قبلیم نمیشه تقارن رو بدست آورد ؟
    یه چیزی تو این مایه ها ( این برنامه تو محیط کنسول سی شارپ نوشته شده)
    با یه آرایه کلمات رو گرفتم و از انتها اون رو پیمایش کردم و ریختم تو آرایه دیگه و بعدش گفتم اگر محتوای خونه ی ارایه همشون با هم برابر بود یعنی متقارن هست. فکر کنم اینجوری اشتباه باشه
    بابت سئوال دوم هم نمیدونم , به من اینجوری گفتن. فکر کنم شاید منظورشون این بود که یه آریه ایی داشته باشیم که توش مثلا 10 تا اعداد اعشاری باشه . بعدش مد و میانه و میانگین رو محاسبه کنیم . خودم هم نمیدونم مد یا میانه چی هست
    کسی نمیدونه ؟
    ایول روش شما خیلی بهتره ، من همچین الگوریتمی به فکرم نرسید
    میشه گفت من لقمرو پیچوندم

کدتون کاراست ، فقط یه مشکل اینکه برای یه کلمست و با تعداد حروف محدود

اگه حال و حوصله داشتم میشینم با Cش رو مینویسم

تمرین جالبیه

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ایول روش شما خیلی بهتره ، من همچین الگوریتمی به فکرم نرسید
    میشه گفت من لقمرو پیچوندم

کدتون کاراست ، فقط یه مشکل اینکه برای یه کلمست و با تعداد حروف محدود

اگه حال و حوصله داشتم میشینم با Cش رو مینویسم

تمرین جالبیه
    آها پس همینجور که حدس زدم بود. این کد رو تبدیل به سی میکنم . اونش مشکل نیست . اونجا هم به جای کلمه با get رشته رو میگیریم میریم تو ارایه . پس حله
    حالا یه چیزه دیگه . این مسئله رو اینجوری تغییر بدیم . یه رشته ایی رو بطول 150 بگیریم و کلمات متقارن رو نمایش بدیم
    حالا این به چه صورت میشه ؟
    فکر کنم اگر کلمات رو (اسپیس)رو بریزیم تو یه آریه و بطور بر عکسش و بریزیم تو آرایه دیگه و بعد اونو بررسی کنیم میشه حلش کرد. درسته ؟
    حالا مسئله ی دوم چی هست اصلا؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آها پس همینجور که حدس زدم بود. این کد رو تبدیل به سی میکنم . اونش مشکل نیست . اونجا هم به جای کلمه با get رشته رو میگیریم میریم تو ارایه . پس حله
    حالا یه چیزه دیگه . این مسئله رو اینجوری تغییر بدیم . یه رشته ایی رو بطول 150 بگیریم و کلمات متقارن رو نمایش بدیم
    فکر کنم اگر کلمات رو (اسپیس)رو بریزیم تو یه آریه و بطور بر عکسش و بریزیم تو آرایه دیگه و بعد اونو بررسی کنیم میشه حلش کرد. درسته ؟
    درسته

مسئله دوم هم نمیدونم

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی اذیت کرد اما حل شد

کثیف نوشته شده اما کار میکنه

کد:

9. این کاربر از MaSoUd555 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه panizir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کسی نمیدونه ؟
    مد عددیه که بیشتراز همه تکرار شده. ميانه عددیه که اگه مرتبشون کنیم وسط قرار بگیره. اگه تعداد زوج باشه میانگین دوتا وسطیاست.

داره خودمونی میشه lord5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام
    كدي رو مي‌خواستم كه اعداد و عبارات رو در تراز وسط چاپ بكنه.
    در C++ .

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

مد عددیه که بیشتراز همه تکرار شده. ميانه عددیه که اگه مرتبشون کنیم وسط قرار بگیره. اگه تعداد زوج باشه میانگین دوتا وسطیاست.
    سلام
    ممنون بابت جواب
    میشه بیشتر توضیح بدید ؟
    یا یه نمونه کدی بدید ؟
    یعنی تو آرایه 10 تایی , 10 تا عدید اعشاری میگیریم و بیشترین عددی که تو این 10 تا عدد اعشاری (چه قسمت صحیح و جه قسمت اعشاری هر 10 عدد) بیشتر تکرار شده رو مد میگیریم ؟ چیجوری عدد های اعشاری تو یه خونه ی آرایه رو بررسی کنیم ؟
    میانه و میانگین هم متوجه نشدم .
    کاش یه نمونه سورس کد بدید با توضیح بیشتر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •