تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 83 اولاول ... 226268697071727374757682 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 827

نام تاپيک: Gears of War

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دستت طلا اما من پروفایل ساختم این جاهایی رم که گفتی سیو میکنه رو میدونستم اما وقتی از بازی می خوام بیام بیرون میگه شما مرحله راسیو نکردید ایا خارج میشوید؟.

چطوری مرحله ای رو که رفتم سیو کنم که دفعه بعد از اول شروع نکنم به بازی چک پوینت هایی رم که سیو کرده بود بک گرفتم اما هیچی نمیشناسه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ►► ◘ ◄◄

پيش فرض

برو تو همون مسیر دومیه که همه ی چک پوینت ها اونجاست بعد هر چک پوینتی که میخای بازی از اونجا شروع شه اسمشو بزار chapter0
    و خود چیپتر 0 رو حذف کن یا انتقال بده یه جای دیگه که قاطی نشن .بعد از این کار بازی از همون چک پوینتی که اسمشو عوض کردی شروع میشه اینم روشی که به ذهنم میرسید. مسیر دقیقشم مسیره زیره البته اگه تو c نصب کردی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از alidata2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Booseh_ye_Irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی باحالی بود.
    من از 10 بهش 9 می دم.
    من با اون مراحلی که تو کاخ ویران شده (اول بازی) و معدن زیر زمین بود خیلی حال کردم.
    خدا کنه نسخه های بعدی ش رو برای PC هم بسازن...

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

بازی باحالی بود.
    من از 10 بهش 9 می دم.
    من با اون مراحلی که تو کاخ ویران شده (اول بازی) و معدن زیر زمین بود خیلی حال کردم.
    خدا کنه نسخه های بعدی ش رو برای PC هم بسازن...
    .................................................. .................................................. .......................
    شرمنده دوست عزیز نسخه 2 این بازی 2 سال پیش منتشر شد فقط برای360 نسخه 3 هم که 2011 میاد فقط برای 360 ساخته میشه .......دیگه این بازی روی pc نمیاد............این بازی بهترین بازی در سبک شوتر سوم سخش هستش که هنوز رقیبی نداره

6. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

.................................................. .................................................. .......................
    شرمنده دوست عزیز نسخه 2 این بازی 2 سال پیش منتشر شد فقط برای360 نسخه 3 هم که 2011 میاد فقط برای 360 ساخته میشه .......دیگه این بازی روی pc نمیاد............این بازی بهترین بازی در سبک شوتر سوم سخش هستش که هنوز رقیبی نداره
    درسته بازی خیلی قشنگیه ولی به سری بازی های Half-Lfe 2 نمی رسه.
    اون خلاقیتی که Half-Life 2 داره هیچ بازی نداره. مثل طراح اصلیش هم ایرانیه!
    این بازی خلاقیتی نسبت به بازی های دیگه نداشت. ولی Gameplay و طراحی شخصیت هاش قشنگ بود.
    من الان S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky رو 6 ماه بیشتره روی دستگاهم دارم. اصلا همون مرحله ی اول ولش کردم و هیچ رقبتی به بازی کردنش ندارم. ولی Gears of War رو 2 روزه تموم کردم.
    EMailی چیزی نداره بگیم برای PC هم بسازن؟؟؟؟
    Last edited by Booseh_ye_Irani; 17-04-2010 at 08:22.

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

درسته بازی خیلی قشنگیه ولی به سری بازی های Half-Lfe 2 نمی رسه.
    اون خلاقیتی که Half-Life 2 داره هیچ بازی نداره. مثل طراح اصلیش هم ایرانیه!
    این بازی خلاقیتی نسبت به بازی های دیگه نداشت. ولی Gameplay و طراحی شخصیت هاش قشنگ بود.
    من الان S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky رو 6 ماه بیشتره روی دستگاهم دارم. اصلا همون مرحله ی اول ولش کردم و هیچ رقبتی به بازی کردنش ندارم. ولی Gears of War رو 2 روزه تموم کردم.
    EMailی چیزی نداره بگیم برای PC هم بسازن؟؟؟؟
    .................................................. .................................................. ......................
    اصلا سبک و دنیای این دو تا بازی با هم متفاوته...........با استالکر هم همین طور ..........این بازی ها رو باید با بازی هایی هم سبک خودشون مقایسه کرد...شوتر اول شخص .....شوتر سوم شخص......یا بازی هایی مثل استالکر که بیشتر تو سبک RPG هستند.........

منم خیلی دوست داشتم برای PC این بازی بیاد ولی خوب اونا مثل اینکه دوست ندارند !!!!!!!!
    به هر حال من که پولامو برای خرید یه360 خفن جمع کردم و خرداد ماه می گیریم...

9. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

.................................................. .................................................. ......................
    اصلا سبک و دنیای این دو تا بازی با هم متفاوته...........با استالکر هم همین طور ..........این بازی ها رو باید با بازی هایی هم سبک خودشون مقایسه کرد...شوتر اول شخص .....شوتر سوم شخص......یا بازی هایی مثل استالکر که بیشتر تو سبک RPG هستند.........

منم خیلی دوست داشتم برای PC این بازی بیاد ولی خوب اونا مثل اینکه دوست ندارند !!!!!!!!
    به هر حال من که پولامو برای خرید یه360 خفن جمع کردم و خرداد ماه می گیریم...
    من که فرق شوتر اول شخص و شوتر سوم شخص رو نمی دونم. اگه می دونید به ما هم یاد بدید.
    به نظر من اگه می خوای بازی های ایکس باکس رو بازی کنی دنبال یه برنامه بگرد که رابط بین کامیوتر و بازی ایکس باکس باشه. برای پلی استیشن که خیلی زیاد هست.
    به جای ایکس باکس می تونی یه کارت گرافیک خفن مثل ATI 5970 یا GTX 480 بگیری و بازی ها رو فول گیم بازی کنی.
    پولت رو الکی حروم نکن.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فرقش همینه که شما در شوتر اول شخص از نگاه کاراکتر بازی دنیا رو می بینی و معمولا اسلحه یا دست کاراکتر بازی مشخصه ولی توی شوتر سوم شخص کاراکتر بازی هم مشخصه و شما میتونی کسی رو که تحت کنترل داری رو ببینی

به نظر من اگه می خوای بازی های ایکس باکس رو بازی کنی دنبال یه برنامه بگرد که رابط بین کامیوتر و بازی ایکس باکس باشه. برای پلی استیشن که خیلی زیاد هست.
    البته این برنامه ها و یا شبیه سازها که ارائه شده هیچ تضمینی برای جواب دادنشون نیست و 100% نیستن
    بعضی مواقع جواب میدن و بعضی مواقع هم جواب نمیدن...مشکلات هم زیاد دارن ...کلا ارزشش رو نداره

12. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فرقش همینه که شما در شوتر اول شخص از نگاه کاراکتر بازی دنیا رو می بینی و معمولا اسلحه یا دست کاراکتر بازی مشخصه ولی توی شوتر سوم شخص کاراکتر بازی هم مشخصه و شما میتونی کسی رو که تحت کنترل داری رو ببینی
    ممنون
    ولی رفیق با توضیحات شما من فرق آنچنانی بین اول شخص و سوم شخص ندیدم که این دو سبک رو با هم مقایسه نکنم.
    مثل همون Half-Lfe 2 و Gears of War

14. این کاربر از Booseh_ye_Irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب فرق که بین سبک شوتر سوم شخص و شوتر اول شخص زیاده
    من هم یک توضیح جزئی دادم چون ربطی به این تاپیک نداره
    کلا این بازی رو نمیشه با بازی هایی مثل استالکر و هاف لایف مقایسه کرد

16. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •