تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 80 اولاول ... 2262686970717273747576 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 794

نام تاپيک: بحث و تبادل نظر درباره Geforce 8800 GT 512MB & 256MB ا

پروفشنال mr6768's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ســـــــــاری

پيش فرض

فکر میکنم منظورش این هست که کسایی که میخواین اورکلاک کنند این کارت به اندازه کافی اورکلاک شده و جای بیشتری برای اور کلاک نداره.پس بهتره برن سراغ کارتهایی که مشخصات مرجع رو دارند.
    کسایی که دوست دارند اورکلاک کارتشان از قبل آماده شده باشه میتونن این کارت رو بگیرن.
    خدا از دهنت بشنوه . منم همینو میگم دیگه مثل این که Stream اشتباهی متوجه شده .
    چون این کارت از قبل اور کلاک شده و دیگه جایی واس اورکلاک نداره به همین دلیل گفتم که واسه اورکلاکر ها مناسب نیست و اورکلاکر ها میتونن از کارت های مرجع استفاده کنن.

راستی لطفا نظرتونو راجع به این Msi Nx8800gt-t2d512e-oc یه توضیحی بدین بحث کنیم ببینیم خوبه ؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

چون این کارت از قبل اور کلاک شده و دیگه جایی واس اورکلاک نداره به همین دلیل گفتم که واسه اورکلاکر ها مناسب نیست و اورکلاکر ها میتونن از کارت های مرجع استفاده کنن.
    پست من رو دوباره بخونید بد نیست.

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فکر میکنم منظورش این هست که کسایی که میخواین اورکلاک کنند این کارت به اندازه کافی اورکلاک شده و جای بیشتری برای اور کلاک نداره.پس بهتره برن سراغ کارتهایی که مشخصات مرجع رو دارند.
    کسایی که دوست دارند اورکلاک کارتشان از قبل آماده شده باشه میتونن این کارت رو بگیرن.
    [QUOTE]
    چون این کارت از قبل اور کلاک شده و دیگه جایی واس اورکلاک نداره به همین دلیل گفتم که واسه اورکلاکر ها مناسب نیست و اورکلاکر ها میتونن از کارت های مرجع استفاده کنن.[/

QUOTE]
    Gainward 8800GT GLH با سه فاز کردن مدار تغذیه این کارت رو برای Voltmod آماده کرده.
    سلام
    کارتهای اور شده بایوس Mod شده ی متفاوتی دارند و به همین خاطر بهتر اورکلاک میشن نسبت به بایوس های Mod نشده عادی ... کسی فکر نکنم اشتباه کرده باشه ...

پروفشنال mr6768's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ســـــــــاری

پيش فرض

حالا یعنی ما اشتباه کردیم ؟
    یا Stream جان ؟
    یا هیچکدوم ؟

پروفشنال tekno2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

هیچ کدوم
    میگم اگه 8800gt رو تا سرحد مرگ اور کنیم بعدش انا لله بشه گارانتی میتونه متوجه اورکلاک بودنش بشه و بازی در بیاره؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

هیچ کدوم
    میگم اگه 8800gt رو تا سرحد مرگ اور کنیم بعدش انا لله بشه گارانتی میتونه متوجه اورکلاک بودنش بشه و بازی در بیاره؟
    اگه منظورت از سرحد مرگ اور کردن، باز کردن RivaTuner یا ATiTool و بالا بردن فرکانسها باشه که نه کارت صدمه می بینه و نه تا سرحد مرگ اور میشه. ولی اگه قصد دستکاری بایوس، تغییر تایمینگ مموریها یا حتی ولتمود سخت افزاری داشته باشید و بلایی سر کارت بیاد به احتمال زیاد متوجه میشن.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من دو نفرو رو دیدم با ریواتونر فرکانسو بالا بردن وسط بازی سنگین کارتشون پرید و زانوی غم به بغل گرفتند
    منظورم سخت افزاری نبود

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

من دو نفرو رو دیدم با ریواتونر فرکانسو بالا بردن وسط بازی سنگین کارتشون پرید و زانوی غم به بغل گرفتند
    منظورم سخت افزاری نبود
    همانطور که آرمان گفت ، اگه از برنامه های تحت ویندوز استفاده بشه ، تغییرات اعمالی خیلی محدود هستند ( در حد تغییر فرکانس ) و هیچ تغییری رو در bios ، به طور دائمی انجام نمیدن .

اورکلاکینگ فقط با استفاده از تعویض bios ( حتی اگر تغییر فرکانس ها باشه ) میتونه ، باعث باطل شدن گارانتی بشه .

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

همانطور که آرمان گفت ، اگه از برنامه های تحت ویندوز استفاده بشه ، تغییرات اعمالی خیلی محدود هستند ( در حد تغییر فرکانس ) و هیچ تغییری رو در bios ، به طور دائمی انجام نمیدن .

اورکلاکینگ فقط با استفاده از تعویض bios ( حتی اگر تغییر فرکانس ها باشه ) میتونه ، باعث باطل شدن گارانتی بشه .
    خدا کنه اینجوری باشه چون بدجوری برای اور 8800GTS 512 نقشه کشیدم البته از برند Gain ward

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

راستی لطفا نظرتونو راجع به این Msi Nx8800gt-t2d512e-oc یه توضیحی بدین بحث کنیم ببینیم خوبه ؟
    من اگه قصد خرید کارت داشتم حتما این برند رو میگرفتم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •