تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 72 از 2403 اولاول ... 2262686970717273747576821221725721072 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

راستی کسری جان راجب نظام مهندسی زنگ زدی ؟

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان.اقا يه راهنمايي جامع و كامل انجام ميدين.يه adsl ميخوام ارزون.خوب.كارهاي خارقالعاده هم انجام نميدم.ممنون ميشم
    خوب بگو چقدر بودجه داری! پیش شماره خطتون چنده؟

دانلود زیاد داری؟ در ماه بیش از 5 گیگ؟

همیشه تو نت هستی؟

میتونی ماهی 20 تومن بدی؟

منتظرم.خيلي لطف ميكنين.ورشكست شدم هنقدررفتم كافي نت
    الهی: دی

خوب سوالا رو جواب بده، راخت میشی تا دو هفته دیگه

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آره، نظام مهندسی زیاد جالب نبود!

بیشتر رو این تمرکز داره که همیشه آنلاین باشن! که مثلا سایت خودشون رو یه آپدیت کوچیک کنن و میل بزنن!

معمولا سه ماه سه ماه میدن، 256، با 3 یا 4 گیگ حجم! اما همینو فکر کنم 46 تومن میدادن!

گفت خود نظام مهندسی نرخ تعرفه مارو داره...

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

داداش بودجه چقدر لازم.422.هی میایم کمو بیش.20 تومن واسم عالیه.5 گیگم فک کنم بسته.4 تا اهنگی.4تا عکسو همینا دیگه.بازم بگم هر چی کمتر بهتر اما زیاد سرعت نا امید کننده نباشه.دمتون گرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

به ترتیب تقریبا جواب دادم.422 همون ÷یش شمارست.0131422...

در آغاز فعالیت HAMID_MSH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Rasht

1

سلام دوستان
    من به تازگی از همین سرویس نظام مهندسی تو پارس آنلاین یه اکانت گرفتم
    اما موردی که داره اینه که فقط به اعضای نظام مهندسی که معرفی نامه از خود سازمان بیارن اکانت میده
    البته قیمتش یکمی فرق داره اما اگه خوره دانلود نباشی شاید یه چیزی مطابق سلیقه و نیاز شما اونجا باشه
    و مساله مهم اینکه قراره ( البته فقط قراره و قطعی نشده ) که یه سری تعرفه جدید واسه بچه های نظام مهندسی ارائه بشه عزیز
    من سرویس سه ماهه با محدودیت هر ماه 3 گیگ رو گرفتم البته میشه هر وقت پکیج جدید اومد اونو به روز کنم
    به هرحال این سرویس با نیاز من فعلا بطور کامل مطابقت داره و مشکلی ندارم و سرعتش هم خوبه(ببخشید قیمتشو نگفتم تا بچه ها ناراحت نشن و کسی نگه فرق گذاشتن و غیره آخه نظام مهندسی قرار بود مثلا 500 نفر رو یه دفعه معرفی کنه که منم اگه مدیر فروش باشم تخفیف میدم - اگه خواستید میل بزنید هرچی بدونم بهتون میگم )
    با آرزوی موفقیت و شادی واسه همه دوستا خصوصا بچه های همشهری خودم
    فعلا بای عزیزان

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

داداش بودجه چقدر لازم.422.هی میایم کمو بیش.20 تومن واسم عالیه.5 گیگم فک کنم بسته.4 تا اهنگی.4تا عکسو همینا دیگه.بازم بگم هر چی کمتر بهتر اما زیاد سرعت نا امید کننده نباشه.دمتون گرم
    خوب فکر کنم شماره ی شما رو فن آوا هم ساپورت کنه، قیمت فن آوا رو حفظ نیستم، اما تو صفحه اول باید باشه.

فن آوا ( در صورتی که خط شما رو پوشش بده ) گزینه ی خوبی هست به شرطی که حوصله قطعی های مداومش رو داشته باشین! محدودیت حجمی هم نداره.

اما در صورت که اعصابتون از بتون آرمه نیست، بهتون سرویس 64 پارس آنلاین رو با حداکثر دانلود 7 کیلوبایت ( که احتمالا الان به دلیل افزایش سرعت برای کاربران به 14 رسیده ) با 8 گیگ پهنای باند به قیمت 21 تومن ( با مالیات و این حرفا ) رو پیشنهاد میکنم.

البته شما اگه میخواهید سرعتتون بیشتر باشه اما محدودیت کمتر، میتونین از سرویس 128 با 5 گیگ پهنای باندش استفاده کنید . به قیمت 24600 ( من خودم این سرویس رو میگیرم )

توجه کن که از 2 تا 6 صبح محدودیت حجمی محاسبه نمیشه.

ضمن اینکه با توجه به همون افزایش سرعتی که گفتم، الان با 128 میتونین تا 25 کیلوبایت دانلود کنید. ( اصلش 14 کیلوبایت هست. )

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان
    من به تازگی از همین سرویس نظام مهندسی تو پارس آنلاین یه اکانت گرفتم
    اما موردی که داره اینه که فقط به اعضای نظام مهندسی که معرفی نامه از خود سازمان بیارن اکانت میده
    البته قیمتش یکمی فرق داره اما اگه خوره دانلود نباشی شاید یه چیزی مطابق سلیقه و نیاز شما اونجا باشه
    و مساله مهم اینکه قراره ( البته فقط قراره و قطعی نشده ) که یه سری تعرفه جدید واسه بچه های نظام مهندسی ارائه بشه عزیز
    من سرویس سه ماهه با محدودیت هر ماه 3 گیگ رو گرفتم البته میشه هر وقت پکیج جدید اومد اونو به روز کنم
    به هرحال این سرویس با نیاز من فعلا بطور کامل مطابقت داره و مشکلی ندارم و سرعتش هم خوبه(ببخشید قیمتشو نگفتم تا بچه ها ناراحت نشن و کسی نگه فرق گذاشتن و غیره آخه نظام مهندسی قرار بود مثلا 500 نفر رو یه دفعه معرفی کنه که منم اگه مدیر فروش باشم تخفیف میدم - اگه خواستید میل بزنید هرچی بدونم بهتون میگم )
    با آرزوی موفقیت و شادی واسه همه دوستا خصوصا بچه های همشهری خودم
    فعلا بای عزیزان
    با عرض سلام و خوشامد گویی به شما برای عضویت در فروم.

لطفا قیمت ها رو همینجا بگید تا بچه ها استفاده کنن.

کسی فکر نمیکنه که تفاوتی بین شما و بقیه اختیار شده.

در آغاز فعالیت rainy man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

از اندیشه هم میتونی بگیری من 2-3هفته پیش گرفتم 4گیگ حدود 20تومان.هزینه نصبش هم اجباری نیست و کاری نداره خودت نصب کن و بیخود پول نصب نده (پارس وی 20 تومن پول نصب می گیره زوری هم هست!)
    مودمش هم 45000تومان که من خودم همون مودم رو توبازار گرفتم 35000تومان و اگه خواستیمیگم چون می ترسم تبلیغ به حساب بیاد
    و الان هم راضیم اگه دانلود زیاد نداری همون اندیشه به نظر خوبه چون با 35000تومان کار تمومه و 20000تومان هم پول ماهانه(حد اقل)
    اگه دانلود زیاد داری برو پارس وی فقط مودم خودش 600000تومان البته اجباری نیست اما میگه ساپورت هم نمی کنیم
    هزینه نصب 20000 تومان اجباریه (تو سایتش برا شهرستان زده 100000 تومان!!!!)
    برای پارس آنلاین ایمیل زدم و اعتراض کردم جواب ندادند!!

پروفشنال reza_3722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

باورتون میشه این test result یه 96Kbps باشه؟

ویرایش:
    تست دوم بعد از نیم ساعت!

Last edited by reza_3722; 20-05-2009 at 00:07.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •