سلام
میخواست یه DVD Writer برای مصرف بالا و حرفه ای بخرم ! که سرعتش بالا باشه !
چی پیشنهاد میکنید !
این دستگاههای DVD Writer ی که بدون کامپیوتر رایت میکنند ؟ چه طوری هستند ؟ چند قیمتند ؟
سلام
میخواست یه DVD Writer برای مصرف بالا و حرفه ای بخرم ! که سرعتش بالا باشه !
چی پیشنهاد میکنید !
این دستگاههای DVD Writer ی که بدون کامپیوتر رایت میکنند ؟ چه طوری هستند ؟ چند قیمتند ؟
سلام
کسی از قیمت داپلی 1 به 1 خبر داره ؟
هرچی ارزون تر باشه بهتره !
Last edited by Untouchable; 30-07-2008 at 15:20.
شما فقط یه انتخاب می تونید داشته باشید و اونم پلکستور است.
این چیزی هم که گفتید خوبه ولی اگر برای کارهای زیاد میخواین بخرید. معمولا برای کسانی که رایت تعداد بالا مثلا 50000 در عرض مدت کوتاهی می کنن خوبه.
یه سوال من یه dvd writer پایونر A15FXC گرفتم باگارانتی سریر هم هست برچسب گارانتی هم داره . رو جعبش و رو برچسبی که روش هست نوشته A15FXC ولی توی ویندوز xp تو device manager این کلمه رو ننوشته فقط نوشته DVR-115 مال شما هم همینطوریه یانه ؟
ممکنه تقلبی به من داده باشن من از تهران خریدم
نه دوست عزيز . تقلبي در كار نيست . دقيقا همينه . مشكلي نيست. براي من هم همينه .
اين هم آخرين فريم ويرش هست . فقط رو فايلي كه قابل اجرا هست كليك كنيد و منتظر بمانيد تا پيغامي كه ميده . و بعد ريستارت سيستم و آپديت فريم وير dvd رايتر شما . فقط مال DVR-115 هست .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این فریم ور چی هست ؟ به چه دردی میخوره ؟
panther99 جان من هنوز پایونیر A15FXB رو نخریدم این مدل Lightscribe و SATA ساپورت می کنه؟ با 50 تومن چی پیشنهاد میشه؟
بينيد به فريم وير سفت افزار هم ميگن .
آپديت اون باعث بهبود عملكرد يك قطعه و از بين رفتن ايرادات احتمالي ميشه . شايد زياد به چشم نياد اما هميشه آپديت فريم وير يه سخت افزار توصيه ميشه .
پايونير fx امكاناتي رو كه گفتيد نداره . در مورد لايت اسكرايب كه حتما cd يا dvd هم بايد اين قابليت رو داشته باشه
در مورد ساتا هم كه فرقي نداره به نظر من چون ميتوني اين مدل رو روي همه مين بردها نصب كني .
در مورد قيمت بايد بگم الان بين 38 تا 40 هست . اگه بهتر از اين رايتر رو ميخواي پلكستور هست با قيمتي بين 62 تا 66 كه البته ساتا هم داره با همين حدود قيمت . ولي من باز هم پايونير همين سري رو پيشنهاد ميكنم اگه كارت رايت DVD نيست . اگه هست پلكستور .
موفق باشيد .
سلام
کارم که رایت دی وی دی نیست اما هفته ای چهار پنج تا رایت سی دی یا دی وی دی که دیگه هست
با این حال مدل های پلکستور رو معرفی می کنی؟
با تشکر
كلا 2 تا مدل پلكستور در بازار هست يكي ساتا و يكي Ide . از هر جا بپرسي بهت همين رو معرفي ميكنن . مدلش دقيقا يادم نيست . اما تو پاساژ ايران ميدان وليعصر موجوده . اگه تهران ساكن هستي .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)