تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 97 اولاول ... 226268697071727374757682 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 968

نام تاپيک: FIFA Manager 08

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

من فکر می کنم کمبود Moral یا strenght باعث مصدوم شدنشون میشه.دکتر که داری؟من خودم سه چهارتا دکتر دارم.البته من هم در یک برهه از زمان خیلی مصدوم می دادم،الآن کم شده.شاید کسی بهتر بدونه دلیلش چیه.
    در مورد اخطارهایی که می گیری باید اینو بگم که در قسمت Individual tactic می تونی به هر بازیکن بگی چگونه تکل بزنه(خشن،معمولی،...).یادمه یه بازیکنم تو دو بازی پشت هم کارت گرفت که بعد از بازی دوم یه صفحه جدید اومد مبنی بر جریمه اون بازیکن.کسی این صفحه رو که می گم دیده؟اگه میشه توضیح بدین که آیا جریمه شخصیه یا کل تیم رو میشه جریمه کرد؟
    ممنون

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

یکی از دلایل زیاد مصدوم شدن کم بودن energy و همچنین strenght

یادمه یه بازیکنم تو دو بازی پشت هم کارت گرفت که بعد از بازی دوم یه صفحه جدید اومد مبنی بر جریمه اون بازیکن.کسی این صفحه رو که می گم دیده؟اگه میشه توضیح بدین که آیا جریمه شخصیه یا کل تیم رو میشه جریمه کرد؟
    ممنون
    این صفحه که میاد فقط جریمه شخصیه
    برای جریمه کل تیم در قسمت CONTRACT

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

اوول از همه فک کنم Fitness باشه ...بعدش Energy .....
    برای مصدومیت ....

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

نه به Fitness کاری نداره زیاد
    چون بازیکن های من همه Fitness 100 دارند اما انرژی کم دارن و زود مصدوم میشن

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

سلام
    یه سوال دارم در رابطه با ادیتور بازی:
    من دیشب برای اولین بار رفتم سراغ ادیتور و کمی تغییرات در توانایی بعضی از بازیکنان تیمم بوجود آوردم و بعد سیو کردم و اومدم داخل بازی اما تغییرات اعمال نشده بودن،یعنی بازیکنی رو که توانایی هاش رو تغییر داده بودم توانایی هاش تو خود بازی هیچ تغییری نکرده بود.
    از بازی اومدم بیرون و رفتم سراغ ادیتور اینبار بعد از تغییرات یه دکمه پایین صفحه دیدم مبنی بر فرستادن این تغییرات به درون بازی و وقتی که دکمه رو زدم یه خطی شروع به پر شدن شد اما تقریباً پنج دقیقه گذشت و اون خط گیر کرده بود و برنامه ادیتور قفل شده بود.

غرض از این همه مزاحمت اینه که می خوام بدونم آیا روش من درست بوده؟آیا اگه من داخل فصل باشم و بوسیله ادیتور تغییراتی ایجاد کنم،این تغییرات در بازی اعمال میشه؟
    ممنون

داره خودمونی میشه Silva's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    یه سوال دارم در رابطه با ادیتور بازی:
    من دیشب برای اولین بار رفتم سراغ ادیتور و کمی تغییرات در توانایی بعضی از بازیکنان تیمم بوجود آوردم و بعد سیو کردم و اومدم داخل بازی اما تغییرات اعمال نشده بودن،یعنی بازیکنی رو که توانایی هاش رو تغییر داده بودم توانایی هاش تو خود بازی هیچ تغییری نکرده بود.
    از بازی اومدم بیرون و رفتم سراغ ادیتور اینبار بعد از تغییرات یه دکمه پایین صفحه دیدم مبنی بر فرستادن این تغییرات به درون بازی و وقتی که دکمه رو زدم یه خطی شروع به پر شدن شد اما تقریباً پنج دقیقه گذشت و اون خط گیر کرده بود و برنامه ادیتور قفل شده بود.

غرض از این همه مزاحمت اینه که می خوام بدونم آیا روش من درست بوده؟آیا اگه من داخل فصل باشم و بوسیله ادیتور تغییراتی ایجاد کنم،این تغییرات در بازی اعمال میشه؟
    ممنون
    من جواب سوالت رو دقیقا می دونم ، دوست عزیز روشت کاملا درست بوده ، ولی باید بگم که تغیرات حین فصل اعمال نمیشه ، شما باید قبل از اینکه حتی تیمت رو انتخاب کنی این تغیرات را صورت بدی یعنی اگه بخوای از سیوهای قبلی استفاده کنی هیچ تغیری انجام نمیشه ، در مورد گیر کردن هم باید ببینی اونجایی که گیر کرده مربوط به کدوم کشوره یعنی سر کدوم کشور گیر میکنه و بری یه تغیرات جزئی هم اونجا انجام بدی ،مثلا واسه من که همیشه سر اوکراین گیر میکنه میرم شماره پیراهن چندتا از بازیکناشو عوض می کنم یا تغیراتی در country setting اوکراین انجام میدم بعد اون دکمه پائینی رو میزنم درست میشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

من جواب سوالت رو دقیقا می دونم ، دوست عزیز روشت کاملا درست بوده ، ولی باید بگم که تغیرات حین فصل اعمال نمیشه ، شما باید قبل از اینکه حتی تیمت رو انتخاب کنی این تغیرات را صورت بدی یعنی اگه بخوای از سیوهای قبلی استفاده کنی هیچ تغیری انجام نمیشه ، در مورد گیر کردن هم باید ببینی اونجایی که گیر کرده مربوط به کدوم کشوره یعنی سر کدوم کشور گیر میکنه و بری یه تغیرات جزئی هم اونجا انجام بدی ،مثلا واسه من که همیشه سر اوکراین گیر میکنه میرم شماره پیراهن چندتا از بازیکناشو عوض می کنم یا تغیراتی در country setting اوکراین انجام میدم بعد اون دکمه پائینی رو میزنم درست میشه
    ایول رفیق کارت درسته.اتفاقاً برای من هم تو اوکراین گیر کرد.بعد از اداره میرم سر وقتش.ممنون

داره خودمونی میشه Silva's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یورو 2008 هم با همه ی خوبی ها و بدی هاش تموم شد ، واسه من که یه کلاس پیشرفته ی مربیگری بود ، تاکتیکهای مختلف و بازیکنای خوبی شناختم

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

یورو 2008 هم با همه ی خوبی ها و بدی هاش تموم شد ، واسه من که یه کلاس پیشرفته ی مربیگری بود ، تاکتیکهای مختلف و بازیکنای خوبی شناختم
    ن الان لول 7 در سال 2008-2009 هستم.(اول سال)میدونید که در ان سال رقابت های انتخابی جام جهانی برگزار میشه.چی کار کنم که من در وسط فصل که در تیم ملی یونان هستم از ان تیم استعفا بدم و یک کار کنم که تیم بهتری بیاد سراغ من.مثلا یک تیم قوی.
    یک مشکلی دارم در رابطه با کمک مربی:من میخواهمیک دکتر خوب وارد تیمم کنم(اصلا تیمم دکتر نداره)وقتی میخواهم یک دکتر بخرم نمیدونم یک چیزی مینویسه که میگه باید قراردادتو تمدید کنه در بخش مرکزی باشگاه.!!!چی کار کنم.هیچ کمک مربی نمیتونم استخدام کنم.؟
    ممنون میشم کمکم کنید.

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

موفق باشی من هم الان لولم 19 شد و با انگلستان قهرمان جام جهانی 2014 شدم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •