سلام
من وقتی رو درایوا دابل کلیک می کنم باز نمی شه ولی وقتی open می کنم باز میشه ویندوز رو هم عوض کردم فایده نداشت
سلام
من وقتی رو درایوا دابل کلیک می کنم باز نمی شه ولی وقتی open می کنم باز میشه ویندوز رو هم عوض کردم فایده نداشت
بعد از يك روز هنوز نتونستي وصل بشي اين كارها را انجام بده ببين درست ميشه يا نه
اول صداي modem را باز كن و connect شو ببين فقط صداي زنك خوردن مياد اكر اينجوريه شماره تلفني كه داري اشتباه است اما اكر ديدي بعد از جند زنك ميخواد وصل بشه error ميده اشكال از جايي ديكه است
ببين توي safe mode ميتوني وصل بشي
ببين از نظر فيزيكي اتصالات مشكلي نداره
driver مودم را يك بار ديكه uninstall و install كن بعد از هركدوم يه reset
connection را يك بار ديكه بساز
winsock را reset كن netsh winsock reset و restart
امكان داره tcp/ip خراب شده اشه netsh int ip reset resetlog.txt
يك بار system را براي virus , spyware اسكن كن
اينها مشكلات طرف client است ولي اين error بيشتر از طرف server است
مشكلت ميتونه از يه سري ويروسهايي باشه كه مياند در root هر drive يك فايل autorun.inf ميسازند و به محضي كه شما روي drive دابل كليك ميبكني فايل ويروس اجرا ميشه بايد اين فايل را باك كني اما اين فايل hidden است ومعمولا اين ويروس كارش را خوب بلده و folderoption را هم disable ميكنه كه user نتونه show hidden files بزنه راه حل اينه كه در تمام drive هات اين كار را بكني اول cmd را باز كني
بنويسي \ cd
بنويس attrib -r -h -s autorun.inf
و در نهايت del autorun.inf
اكه تشخيص درست باشه مشكل حله
Last edited by mke; 24-06-2008 at 20:07.
من همه این کارارو کردم
من قبلا میتونستم وارد اینترنت بشم ولی از وقتی که ویندوز رو عوض کردم همش با ارور 678 روبرو میشم![]()
مطمئني كه سيمها را چك كردي؟
يه سوال ديگه مودم شماره گيري ميكنه ؟
و اون صداهاي فضايي مياد ؟
يه بار گوشي تلفن منزل را از پريز بكش بعد ببين ميره ؟
اره اون صدا ها هم میادش
اكه مطمئني كه همه كارهاي قبلي را انجام دادي اين كار را هم انجام بده firewall و antivirus همه را خاموش كن برو به modem properties - advanced tab -change default prefrences و در اونجا عدد 60 را بيشتر كن مثلا 200 ببين حلا وصل ميشي
اكه نه كار اخر اينه كه v.90 را disable كني با اين كار سرعت بايينتر مياد براي ايى كاربايد يه initialization string
مثلا از سايت modemhelp براي نوع مودمت بيدا كنني و در همون advanced tab در قسمت .....extra وارد كني امتحان كن ببين درست ميشه
شايد مودم موردي داره
ميگم مودمو ببر يه سيستم ديگه امتحان كن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)