تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد اين تاپيك و مطالب آن چيست؟

راي دهنده
80. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي و فراتر از انتظار

24 30.00%
  • خوب و در حد انتظار

40 50.00%
  • متوسط

12 15.00%
  • بد

4 5.00%
صفحه 72 از 151 اولاول ... 226268697071727374757682122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 1507

نام تاپيک: ▓ Microsoft Access سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad96's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

زحمت طراحیش رو خودت کشیدی و لینکشو تو پست 673 گذاشتی.
    یعنی اینجوری:

Office Button > Access Options > Current Database > Application Options > Overlapping Windows

پروفشنال تپل's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

یعنی اینجوری:

Office Button > Access Options > Current Database > Application Options > Overlapping Windows

تنظیمات که اینطوریه اما مشکل بجاست و با maximize کردن پیش زمینه فرم کش میاد و فضای خالی ایجاد میشه.
    .

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تنظیمات که اینطوریه اما مشکل بجاست و با maximize کردن پیش زمینه فرم کش میاد و فضای خالی ایجاد میشه.
    .
    با سلام،
    منظورت رو انگار درست متوجه نمیشم: خب وقتی یه پنجره رو بزرگش میکنی، قاعدتا باید فضای خالی بوجود بیاد دیگه. بعدا خودت گفته بودی در اندازه طراحی شده... خب پس چه نیازی هست که maximize ش بکنی؟ یا نه، از همون اول برای حالت maximize طراحی انجام بشه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    یه سوال در اکسس 2007 چجوری فرم و تیبلمون رو توی پنجره ie قرار بدیم و بقیه اطلاعات را در ان وارد و یا حذف یا نمایش بدیم ؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    یه سوال در اکسس 2007 چجوری فرم و تیبلمون رو توی پنجره ie قرار بدیم و بقیه اطلاعات را در ان وارد و یا حذف یا نمایش بدیم ؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    سلام،
    تا جایی که من اطلاع دارم، برای نمایش و ویرایش اطلاعات دیتابیس از طریق صفحات وب، باید صفحه رو با زبانهایی مثل asp, aspx و یا php طراحی کرد و بعد با دیتابیس ایجاد ارتباط کرد. که علاوه بر این، احتیاج به نرم افزارهای طرف سروری مانند SQL Server داره.
    برای نمایش اطلاعات ( و نه ویرایش) در یک صفحه وب،در 2007 میشه از این طریق عمل کرد: External Data > Export > More > HTML Document . شما به چه منظور قصد این کار رو دارید؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

سلام
    من یک لینک در مورد یک پروژه اکسس درباره ی بانک میخواستم.........
    واقعا خیلی ضروری و سریع است خواهش میکنم خیلی خیلی خیلی خیلی زود جوابم را بدهید.من منتظرم.
    به من نیازمند کمک کنید.
    با سپاس فراوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووااااا ااان

پروفشنال reza41's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان
    دو تا سوال از محضرتون داشتم گشتم ولي چون تاپيك خيلي شلوغه پيدا نكردم
    در اكسس چطور ميشه يك فيلد رو كاري كرد كه خود به خود بعد از هر بار پر كردن فرم يه شماره بره بالا
    فرض كنيم يه برنامه انبار داريم كه در فرم بايد مشخصات كالا پر بشه و يك فيلد در فرم شماره كالا است چطور ميشه كاري كرد كه بعد از هر بار پر كردن فرم اين فيلد خودش يه شماره بره بالا و لازم نباشه اونو دستي پر كرد.
    سوال دوم
    در همين فرض چطور ميشه كاري كرد كه هر فيلد نسبت به نوشته هاي قبلي حافظه داشته باشه
    يعني مثلا در فيلد نام كالا اولين حرف رو كه ميزني تمام كالاهايي كه از قبل با اين حرف شروع ميشن نشون داده بشه كه اگر اسمي شبيه اون هست لازم نباشه همه اسم دوباره تايپ بشه
    ببخشيد
    ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان
    دو تا سوال از محضرتون داشتم گشتم ولي چون تاپيك خيلي شلوغه پيدا نكردم
    در اكسس چطور ميشه يك فيلد رو كاري كرد كه خود به خود بعد از هر بار پر كردن فرم يه شماره بره بالا
    فرض كنيم يه برنامه انبار داريم كه در فرم بايد مشخصات كالا پر بشه و يك فيلد در فرم شماره كالا است چطور ميشه كاري كرد كه بعد از هر بار پر كردن فرم اين فيلد خودش يه شماره بره بالا و لازم نباشه اونو دستي پر كرد.
    سوال دوم
    در همين فرض چطور ميشه كاري كرد كه هر فيلد نسبت به نوشته هاي قبلي حافظه داشته باشه
    يعني مثلا در فيلد نام كالا اولين حرف رو كه ميزني تمام كالاهايي كه از قبل با اين حرف شروع ميشن نشون داده بشه كه اگر اسمي شبيه اون هست لازم نباشه همه اسم دوباره تايپ بشه
    ببخشيد
    ممنون
    سلام،

سوال اول: فرض کنیم که اسم فیلد هست shomare .میشه مثلا در رویداد OnDirty اولین فیلد بعد از فیلد شماره، که حتما باید پر بشه، یه کد VBA به این شرح بهش نسبت بدیم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یا اصلا در رویداد BeforeUpdate خود فرم این کد رو قرار بدیم که در این حالت اخیر، شماره تا قبل از ورود اطلاعات رکورد به جدول، قابل رویت نیست.
    درباره سوال دوم هم باید فیلد نام کالا رو (در فرم) به صورت combobox درآورد که Row Source اون، فیلد نام کالا در جدول مربوطه هست.

با سپاس،

9. این کاربر از mohammad96 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال reza41's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

با سلام و تشكر
    در مورد جواب اولتون من تست كردم نشد اگه لطف كنيد و بيشتر توضيح بدين ممنون ميشم شايد من كد را درست وارد نكردم.
    ببخشيد

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام و تشكر
    در مورد جواب اولتون من تست كردم نشد اگه لطف كنيد و بيشتر توضيح بدين ممنون ميشم شايد من كد را درست وارد نكردم.
    ببخشيد
    سلام،
    شما بجای Your_Table_Name باید نام جدولی که حاوی فیلد shomare هست رو میذاشتی. بعد اینکه شما در چه رویدادی این کد رو قرار دادی( لطفا بیشتر توضیح بدید که چی کار کردید)؟

ممنون!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •