یعنی اینجوری:
Office Button > Access Options > Current Database > Application Options > Overlapping Windows
عالي و فراتر از انتظار
خوب و در حد انتظار
متوسط
بد
یعنی اینجوری:
Office Button > Access Options > Current Database > Application Options > Overlapping Windows
تنظیمات که اینطوریه اما مشکل بجاست و با maximize کردن پیش زمینه فرم کش میاد و فضای خالی ایجاد میشه.
.
با سلام،
منظورت رو انگار درست متوجه نمیشم: خب وقتی یه پنجره رو بزرگش میکنی، قاعدتا باید فضای خالی بوجود بیاد دیگه. بعدا خودت گفته بودی در اندازه طراحی شده... خب پس چه نیازی هست که maximize ش بکنی؟ یا نه، از همون اول برای حالت maximize طراحی انجام بشه.
سلام خدمت دوستان
یه سوال در اکسس 2007 چجوری فرم و تیبلمون رو توی پنجره ie قرار بدیم و بقیه اطلاعات را در ان وارد و یا حذف یا نمایش بدیم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام،
تا جایی که من اطلاع دارم، برای نمایش و ویرایش اطلاعات دیتابیس از طریق صفحات وب، باید صفحه رو با زبانهایی مثل asp, aspx و یا php طراحی کرد و بعد با دیتابیس ایجاد ارتباط کرد. که علاوه بر این، احتیاج به نرم افزارهای طرف سروری مانند SQL Server داره.
برای نمایش اطلاعات ( و نه ویرایش) در یک صفحه وب،در 2007 میشه از این طریق عمل کرد: External Data > Export > More > HTML Document . شما به چه منظور قصد این کار رو دارید؟
سلام
من یک لینک در مورد یک پروژه اکسس درباره ی بانک میخواستم.........
واقعا خیلی ضروری و سریع است خواهش میکنم خیلی خیلی خیلی خیلی زود جوابم را بدهید.من منتظرم.
به من نیازمند کمک کنید.
با سپاس فراوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووااااا ااان
سلام خدمت همه دوستان
دو تا سوال از محضرتون داشتم گشتم ولي چون تاپيك خيلي شلوغه پيدا نكردم
در اكسس چطور ميشه يك فيلد رو كاري كرد كه خود به خود بعد از هر بار پر كردن فرم يه شماره بره بالا
فرض كنيم يه برنامه انبار داريم كه در فرم بايد مشخصات كالا پر بشه و يك فيلد در فرم شماره كالا است چطور ميشه كاري كرد كه بعد از هر بار پر كردن فرم اين فيلد خودش يه شماره بره بالا و لازم نباشه اونو دستي پر كرد.
سوال دوم
در همين فرض چطور ميشه كاري كرد كه هر فيلد نسبت به نوشته هاي قبلي حافظه داشته باشه
يعني مثلا در فيلد نام كالا اولين حرف رو كه ميزني تمام كالاهايي كه از قبل با اين حرف شروع ميشن نشون داده بشه كه اگر اسمي شبيه اون هست لازم نباشه همه اسم دوباره تايپ بشه
ببخشيد
ممنون
سلام،
سوال اول: فرض کنیم که اسم فیلد هست shomare .میشه مثلا در رویداد OnDirty اولین فیلد بعد از فیلد شماره، که حتما باید پر بشه، یه کد VBA به این شرح بهش نسبت بدیم:
یا اصلا در رویداد BeforeUpdate خود فرم این کد رو قرار بدیم که در این حالت اخیر، شماره تا قبل از ورود اطلاعات رکورد به جدول، قابل رویت نیست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درباره سوال دوم هم باید فیلد نام کالا رو (در فرم) به صورت combobox درآورد که Row Source اون، فیلد نام کالا در جدول مربوطه هست.
با سپاس،
با سلام و تشكر
در مورد جواب اولتون من تست كردم نشد اگه لطف كنيد و بيشتر توضيح بدين ممنون ميشم شايد من كد را درست وارد نكردم.
ببخشيد
سلام،
شما بجای Your_Table_Name باید نام جدولی که حاوی فیلد shomare هست رو میذاشتی. بعد اینکه شما در چه رویدادی این کد رو قرار دادی( لطفا بیشتر توضیح بدید که چی کار کردید)؟
ممنون!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)