تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 114 اولاول ... 226268697071727374757682 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 1132

نام تاپيک: {آموزش} نحوه ی اتصال Xbox 360 به مانیتور (پست اول حتما خوانده شـود)

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من تمام مشکلاتم حل شد . تصویر و صدا رو با خرید این کابلها حل کردم . فقط یه مشکل :
    من کلا صدای کامپیوتر رو از AUX ضبط میگیرم . الان برای XBOX هم دقیقا همین کار رو کردم . ولی خب کابل مربوط به صدای کامپیوتر رو در اوردم !!!!!!! اگه میشه بگید چی کار کنم که هم صدای کامپیوتر رو داشته باشم هم XBOX رو ؟؟؟؟ قطعا این هم رابط میخواد اما نمیدونم چه رابطی بگیرم ؟؟؟؟؟؟!!!!!! و متاسفانه صبط هم یه خروجی AUX داره که برای صدای کامپیوتر باید هی کابلها رو جدا کنم که بد رفته رو مخم !!!!!!!!!!!!!!!! دمتون گرم کمک کنید . در مورد کابلهای مربوط به مانیتور که عالی بود . ممنون .

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

من مانیتور ال جی دارم.17 اینچ هست و مدلش هم smart flat T710BH هست!حالا میخواستم ps3 بگیرم.
    LG SmartFLAT T710BH

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برای تصویر بزرگتر کلیک نمایید قیمت: 0 ریال دسترسی: موجود نوع: T710BH میانگین رتبه: رتبه داده نشده
    تعداد: اضافه به سبدخرید

توضیحتصاویر بیشترنظرات (0)کالاهای مرتبط
    نوع لامپ تصویر SmartFLAT اندازه صفحه ۱۷ اینچ (۱۶ اینچ قابل رویت) عرض نقاط تصویر ۰٫۲۰ میلی‌متر پوشش لامپ INVAR Mask پوشش صفحه ARAS & Anti-Glare Coating وضوح تصویر حداکثر ۱۰۲۴ * ۱۲۸۰ پیکسل در فرکانس ۶۶ هرتز فرکانس افقی ۳۰ تا ۷۱ کیلوهرتز فرکانس عمودی ۵۰ تا ۱۶۰ هرتز نوع ورودی 15pin D-Sub استانداردها TCO-03, ISO 9241-3,7,8, DHHS, HWC, ROV, UL, CSA, TUV-GS, SEMKO, GOST, CE, FCC-B, NUTEK, C-TICK, VCCI-2, EPA Energy Star مصرف برق ۶۸ وات ابعاد ۴۰ * ۴۱ * ۴۰ سانتی‌متر وزن ۱۵٫۴ کیلوگرم کشور سازنده ایران
    نظری در مورد این کالا وجود ندارد.

نوشتن نظر
    نام شما:

نظر شما: نکته: کد HTML مجاز نیست!

رتبه: بد خوب

کد نمایش داده شده را تایپ نمایید:

ادامه

تصویر اضافه ای برای این کالا وجود ندارد.

کالای مرتبطی با این مورد وجود ندارد.

حالا میخواستم ببینم که ایا ps3با هر چی کابله(که من هیچ کدوم را نفهمیدم)میخوره به این مانیتور یا نه؟!؟؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آقا یه سوال دیگه برام پیش اومد !
    امروز همینطوری تفریحی رفتم تو setting ایکس باکس ... قسمت display بعد اونجا 4 تا رزولیشن بود .... خودش رو 740 بود ! من آوردمش رو 1020p ولی حس میکنم چندان تغییری نکرد!
    اولا به من بگید 1020p با 1020i چه فرقی دارند؟ بعد کدوم برای من مناسب هستش؟
    مدل دقیق LCD رو نمیدنم راستش سامسونگ بزرگ =)) !!!!!! واقعا نمیدونم مدلش رو دیگه تا انبار هم نرفتم ببینم رو جعبه اش چی نوشته !
    با کابل HD هم نصب وصل ایکس باکس رو به TV

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

آقا من تمام مشکلاتم حل شد . تصویر و صدا رو با خرید این کابلها حل کردم . فقط یه مشکل :
    من کلا صدای کامپیوتر رو از AUX ضبط میگیرم . الان برای XBOX هم دقیقا همین کار رو کردم . ولی خب کابل مربوط به صدای کامپیوتر رو در اوردم !!!!!!! اگه میشه بگید چی کار کنم که هم صدای کامپیوتر رو داشته باشم هم XBOX رو ؟؟؟؟ قطعا این هم رابط میخواد اما نمیدونم چه رابطی بگیرم ؟؟؟؟؟؟!!!!!! و متاسفانه صبط هم یه خروجی AUX داره که برای صدای کامپیوتر باید هی کابلها رو جدا کنم که بد رفته رو مخم !!!!!!!!!!!!!!!! دمتون گرم کمک کنید . در مورد کابلهای مربوط به مانیتور که عالی بود . ممنون .
    دوست من شما باید یکی از مدل های تبدیل 1 به 2 جک 3.5 رو بخرید :

البته من این تبدیل رو خودم استفاده نکردم ولی داش سعید (همین که پایین من پست داده!) طبق تجربه میگه که این تبدیل ها خیلی جالب نیست.
    Last edited by shab_2008; 27-03-2011 at 10:58.

5. این کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

آقا یه سوال دیگه برام پیش اومد !
    امروز همینطوری تفریحی رفتم تو setting ایکس باکس ... قسمت display بعد اونجا 4 تا رزولیشن بود .... خودش رو 740 بود ! من آوردمش رو 1020p ولی حس میکنم چندان تغییری نکرد!
    اولا به من بگید 1020p با 1020i چه فرقی دارند؟ بعد کدوم برای من مناسب هستش؟
    مدل دقیق LCD رو نمیدنم راستش سامسونگ بزرگ =)) !!!!!! واقعا نمیدونم مدلش رو دیگه تا انبار هم نرفتم ببینم رو جعبه اش چی نوشته !
    با کابل HD هم نصب وصل ایکس باکس رو به TV
    720 داریمو 1080

این Res ها بیشتر تو TV های اینچ بالا و در داخل بازی خودش رو نشون خواهد داد.

مطمئنا Res 1080p کیفیت فوق العاده بهتری نسبت به سایرین خواهد داشت.

منظور از I و P مخفف دو کلمه Interlace و Progressive هست که منظور نوع Scan تصویر به دو صورت متقاطع و موازی هست که در حالت موازی ما Refresh Rate بالاتر و وضوح بیشتر رو خواهیم داشت.

TV های Progressive دارای دسته Pixel های موازی هستن که تو وضوح تصویر تأثیر نسبتا محسوسی دارن.

7. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    کرج

6

720 داریمو 1080

این Res ها بیشتر تو TV های اینچ بالا و در داخل بازی خودش رو نشون خواهد داد.

مطمئنا Res 1080p کیفیت فوق العاده بهتری نسبت به سایرین خواهد داشت.

منظور از I و P مخفف دو کلمه Interlace و Progressive هست که منظور نوع Scan تصویر به دو صورت متقاطع و موازی هست که در حالت موازی ما Refresh Rate بالاتر و وضوح بیشتر رو خواهیم داشت.

TV های Progressive دارای دسته Pixel های موازی هستن که تو وضوح تصویر تأثیر نسبتا محسوسی دارن.
    مرسی از جواب کاملت دوست خوبم !
    آره همون 720
    پس برم بذارم روی 1080p ببینم جواب میده یا نه ! اما حس کردم رو 1080 رنگ پیرهن بازیکنا (فیفا 11 ) دنبالشون میدویید
    موفق و موید باشید .....

9. این کاربر از payam117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

دوست من شما باید یکی از مدل های تبدیل 1 به 2 جک 3.5 رو بخرید :

البته من این تبدیل رو خودم استفاده نکردم ولی داش سعید (همین که پایین من پست داده!) طبق تجربه میگه که این تبدیل ها خیلی جالب نیست.

اصلا توصیه نمیشه.....
    کیفیت صدا رو حدود یک،چهارم واقعی میکنه..........
    مخصوصا" اگه از اسپیکر ساب ووفر دار استفاده کنید که دیگه واقعا افتضاح میشه.

11. 3 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

من مانیتور ال جی دارم.17 اینچ هست و مدلش هم smart flat T710BH هست!حالا میخواستم ps3 بگیرم.
    LG SmartFLAT T710BH

برای تصویر بزرگتر کلیک نمایید قیمت: 0 ریال دسترسی: موجود نوع: T710BH میانگین رتبه: رتبه داده نشده

نوع لامپ تصویر SmartFLAT اندازه صفحه ۱۷ اینچ (۱۶ اینچ قابل رویت) عرض نقاط تصویر ۰٫۲۰ میلی‌متر پوشش لامپ INVAR Mask پوشش صفحه ARAS & Anti-Glare Coating وضوح تصویر حداکثر ۱۰۲۴ * ۱۲۸۰ پیکسل در فرکانس ۶۶ هرتز فرکانس افقی ۳۰ تا ۷۱ کیلوهرتز فرکانس عمودی ۵۰ تا ۱۶۰ هرتز نوع ورودی 15pin D-Sub استانداردها TCO-03, ISO 9241-3,7,8, DHHS, HWC, ROV, UL, CSA, TUV-GS, SEMKO, GOST, CE, FCC-B, NUTEK, C-TICK, VCCI-2, EPA Energy Star مصرف برق ۶۸ وات ابعاد ۴۰ * ۴۱ * ۴۰ سانتی‌متر وزن ۱۵٫۴ کیلوگرم کشور سازنده ایران

نوشتن نظر
    نام شما:

ادامه

حالا میخواستم ببینم که ایا ps3با هر چی کابله(که من هیچ کدوم را نفهمیدم)میخوره به این مانیتور یا نه؟!؟؟
    ممنون

دوست عزیز بهترین کار اینه که شما از VGA BOX برای اتصال کنسول به مانیتور تون استفاده کنید.

اینم تصویر یه نمونه از این مبدل :

13. 2 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

LG SmartFLAT T710BH

نوشتن نظر
    نام شما:

ادامه

ممنون
    شما یه کار دیگه هم علاوه بر پیشنهاد شهاب جان میتونی بکنی !

خرید یک عدد مانیتور LCD LG W2261vp :

قیمت هم 220 الی 230 تومن

15. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

14

اصلا توصیه نمیشه.....
    کیفیت صدا رو حدود یک،چهارم واقعی میکنه..........
    مخصوصا" اگه از اسپیکر ساب ووفر دار استفاده کنید که دیگه واقعا افتضاح میشه.
    خب الان چی کار کنم من ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هیچ راهی نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!! در ضمن پشت ضبط که خروجی aux هست 2 تا از اون فیش قرمز و سفیدها میخوره . من برای اون یه تبدیل میخوام . که به اصطلاح 2 جفت از اون ورودی ها داشته باشه تا یکی رو به xbox بزنم و یکی دیگه رو به کامپیوتر .

17. این کاربر از panther99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •