تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 272 اولاول ... 226268697071727374757682122172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 2719

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه چلسي: Chelsea F.C. News

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

2 چلسي هزار پوند جريمه شد

تيم چلسي به خاطر رفتار بد بازيكنانش در يكي از ديدارهاي آبي‌ها مقابل منچستريونايتد در ليگ برتر به پرداخت 30 هزار پوند جريمه شد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ مقامات باشگاه چلسي طي بيانيه‌اي فاش كردند كه به علت رفتار نامناسب بازيكنان اين تيم با مايك دين، داور ديدار 23 سپتامبر آنها در اولدترافورد به دنبال اخراج شدن جان اوبي ميكل از زمين جريمه شده‌اند.
    اوبي به علت خطا بر روي پاتريك اورا، مدافع منچستر يونايتد در نيمه اول اين ديدار كه با نتيجه 2 بر صفر به سود شياطين سرخ به پايان رسيد كارت قرمز گرفت و از زمين خارج شد. اما بازيكنان چلسي كه به شدت از اين رأي داور عصباني بودند با اعتراضات بي‌ادبانه‌شان شرايط جريمه شدن تيمشان را فراهم كردند.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

13 اريكسون: درهاي سيتي به روي رايت فيليپس باز است

سرويس فوتبال جهان ايپنا، اسون گوران اريكسون، سرمربي منچسترسيتي خوشحال مي‌شود اگر شان رايت فيليپس، بازيكن كناري چلسي به استاديوم ايسلندز باز گردد.

اريكسون در زماني كه سكان هدايت تيم ملي انگليس را در دست داشت نام رايت فيليپس را كه مدتي بود در بازي‌هاي چلسي شركت نداشت، از تركيب اصلي تيمش در مسابقات جام جهاني 2006 آلمان خط زد تا اين جريان اعتراض شديد پدر اين بازيكن كه مدير برنامه‌هاي وي نيز هست را به همراه داشته باشد.
    با اين حال سرمربي سوئدي سيتي در مصاحبه‌اي با خبرنگاران درباره رايت فيليپس كه توجه چند باشگاه را به خود جلب كرده، گفت: "اگر شان رايت فيليپس خواهان بازگشت به منچسترسيتي باشد من همين فردا درهاي اين باشگاه را به روي وي باز خواهم كرد."

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

13 لمپارد: دروگبا بايد در مورد آينده‌اش در چلسي تصميم بگيرد

سرويس فوتبال جهان ايپنا، فرانك لمپارد اعتراف كرد، او و هم‌تيمي‌هايش در چلسي هنوز نمي‌دانند ديديه دروگبا قصد دارد در اين باشگاه بماند يا آنجا را ترك خواهد كرد.لمپارد، هافبك انگليسي استمفورد بريج در مصاحبه‌اي با خبرنگاران درباره هم‌تيمي ساحل عاجي‌اش كه به دنبال جدايي خوزه مورينيو از چلسي آهنگ رفتن از اين باشگاه را زده است، گفت: "ديديه بهترين مهاجمي است كه تاكنون در كنار وي بازي كرده‌ام. درست است كه وين روني نيز مهاجمي طراز اول است كه گل‌هاي بسياري را مي‌زند و شرايط به ثمر رسيدن گل‌هاي زيادي را فراهم مي‌كند اما به نظر مي رسد مهاجمي بهتر از دروگبا پيدا نمي‌شود. او بازيكني پرقدرت و سريع است كه هم با سر و هم با پاهايش گل مي‌زند. او همچنين يكي از اعضاي خوب رختكن چلسي است كه همواره در تلاش است تا تيم بهتر نتيجه بگيرد. با آنكه دروگبا مدتي است تصميم گرفته آبي‌ها را ترك كند اما در بازي‌هاي اخير چلسي فوق‌العاده ظاهر شده است و نشان داده ذره‌اي از تعهداتش نسبت به اين تيم كم نشده است. اميدوارم ديديه ما را ترك نكند اما واقعا نمي‌دانم چه تصميمي در مورد آينده‌اش در استمفورد بريج گرفته است."

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

5 تري: 4 هفته ديگر بايد استراحت كنم

سرويس فوتبال جهان ايپنا؛ جان تري، كاپيتان چلسي 4 هفته ديگر از همراهي تيمش محروم خواهد بود.

تري، كاپيتان تيم ملي انگليس كه در يكي از بازي‌هاي تيم ملي كشورش دچار آسيب‌ديدگي زانو شد هفته گذشته تحت عمل جراحي قرار گرفت.
    مدافع 26 ساله استمفوردبريج كه تمام تلاش خود را به كار گرفته است تا هرچه زودتر به ميادين باز گردد در مورد وضعيت جسماني‌اش گفت: "آسيب‌ديدگي‌ام هنوز بهبود پيدا نكرده است. بنابراين بايد 4 هفته ديگر استراحت كنم. اما در تلاشم تا هرچه زودتر به جمع ديگر هم تيمي‌هايم باز گردم."

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

1 قدردانی مجله ی سان از چک

پتر چک و همسر او مارتینا در مراسمی که از سوی مجله ی سان دعوت بودنند که در طی آن از آنها قدر دانی شد

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، مجله ی سان به دلیل سختی ها و مصدومیت سختی که چک گذرانده است مراسمی را تدارک دیدند تا از شکیبایی این دروازه بان قدر دانی کنند و به او جوایزی بدهند . پتر چک فصل پیش در دیدار مقابل ریدینگ از ناحیه جمجه صدمه دیده بود .

فردی به نام کلوین مکنزیه که از نویسنده های سان مشغول به کار است که در ویرایش کتاب پک به او کمک کرده است قبل از اتفاقات ناگوار پیش آمده برای چک آن را پیش بینی کرده بود و گفته بود که چک دچار مصدومیت سختی خواهد شد . مکنزیه می گوید : من سال پیش پیش بینی های بدی درباره ی چک کردم و از نظر روحی به او ضربه زدم و حالا باید از چک و همسرش عذر خواهی کنم و امیدوارم آن ها من را ببخشند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

13 اریکسون : چلسی همه جا قدرتمند است

اسون گران اریکسون سرمربی تیم فوتبال منچستر سیتی قبل از دیدار تیمش در مقابل شیرهای لندن ، چلسی را تیمی قوی نام برد

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، اریکسون بیان کرده است که : با نبود اشلی کول و جان تری چلسی همچنان چهره خود را از دست نداده است
    اریکسون مربی سوئدی و سابق تیم ملی انگلستان ادامه داد: ما تنها دروگبا را نمی توانیم کنترل کنیم با اینکه او دارای تکنیک بالا و سرعت بسیار است ، و با دفاع نفر به نفر هم نمی توانیم همه چیز را عوض کنیم
    او همچنین بیان نمود که چلسی چه در خانه و چه خارج از خانه قدرتمند است

اریکسون در حالی با تیمش به استمفوردبریج آمده است که آخرین برد سیتی در مقابل چلسی در این ورزشگاه بر می گردد به 13 سال پیش

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

14 بالاک ، شاید در یوونتوس

با توجه به خبرهای رسیده مبنی بر انتقال میشاییل بالاک به یوونتوس ، به نظر می رسد این انتقال قرضی بر خلاف تصور صورت گیرد

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، به نظر می رسد یوونتوس کم مهره این فصل ، می خواهد با توجه به رابطه خوب سرمربی خود " رانیه ری " و مقامات چلسی نظر مثبت چلسی را کسب کند تا این هافبک ارزشمند چلسی که چند ماهی می شود که مصدوم شده است را به طور قرضی و به مدت 6 ماه خریداری کند
    با توجه به اخبار درج شده در رسانه های مختلف به نظر می رسد که توافقات اولیه انجام شده و بالاک باید 6 ماه در تورینو بازی کند
    به نظر می رسد با توجه به مصدومیت طولانی این بازیکن و فاطله گرفتنش از شرایط آرمانی ، مسئولان و کادر فنی شیرهای لندن با این انتقال موافقت خواهند کرد ، از طرفی هم با توجه به حضور لمپارد ، سیدول ، جو کول ، مالودا و حتی میکل و ماکا دیگر نبود بالاک در ترکیب احساس نشود
    حال باید منتظر مان تا جواب چندین سوال را بگیریم که آیا:
    بالاک به یووه می رود؟
    بعد از 6 ماه باز می گردد؟
    مانند کرسپو در ایتالیا می ماند؟
    شاید هم بالاک در چلسی خواهد ماند؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

13 گرانت : شوا خیلی خیلی خوب است

آورام گرانت سرمربی تیم فوتبال چلسی پبرامون بازیکنانش صحبت کرده است و خبر های خوبی از مصدومان تیم را اعلام کرد

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، گرانت پیرامون کاپیتان تیم ملی آلمان که یک عمل جراحی سنگین روی قوزک پایش انجام داده و به تازگی خبرهایی از رفتنش به گوش می رسد ، گفت: میشاییل بازگشته و از یک ماه گذشته بسیار یهتر شده است و در یک یا دو ماه دیگر می تواند بهتر از قبل در خدمت تیم باشد . او برایمان اهمیت بسیاری دارد چون بازیکنی مانند بالاک وجود ندارد ، او در بیشتر بازیها برنده است که من هم منتظرهم تا به ترکیب بازگردد
    همچنین گرانت در خصوص شوچنکو گفت: شوچنکو بازیکن خیلی خیلی خوبی است و او همیشه بازیکن خیلی خیلی خوب می ماندکه در گذشته چند دیدار به بازی گرفته نشده بود . او روش تمرین کردنش فوق العاده است ، برای بازی کردن رقابت سختی در تمرینات هست و ما نیز می خواهیم همه بهترین باشند. من از تجربه ام می دان که بهتری بازیکنان همیشه خوب بازی نمی کنند و مدتی افت می کنند ، اما به این معنی نیست که دیگر دوره آنها تمام شده . شوچنکو مانند گذشته اش فوق العاده بازی نمی کند و فکر می کنم این عملکرد شوا با دوره اش مطابقت داشته باشد . من فکر می کنم شوچنکو می تواند به شرایط گذشته باز گردد چون او هم بازیکن خوبی است و هم اخلاقش خوب است
    گرانت در خصوص وضعیت اشلی کول و جان تری نیز گفت : من فکر می کنم آنها زود تر از تاریخ اعلام شده به تیم اضافه خواهند شد ، فکر می کنم در صورتی که همینطور به مارشان ادامه دهند، جان و اشلی دو هفته دیگر به تیم باز خواهند کرد

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مثله اینکه مسئولین صدا و سیما به این تاپیک سر میزنن

خب الحمدالله این بازی رو پخش کردن

آخر فروم باز R10MessiEtoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام
    پيروزي چلسي رو تبريك ميگم
    خيلي از شما متشكريم كه منچستر سيتي رو برديد (يعني داريد مي بريد)
    آخه اين چند وقته خيلي شاخ شده بودند و همش مثل سايه پشت سر آرسنال و من يونايتد بودند.
    باتشكر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •