لنز فوجي كه fujinon هست و جالبه بدونيد روي دوربينهاي جديد فيلمبرداري JVC كه هارد دار هست از اين لنز استفاده شده .
در هر صورت من فكر ميكنم اين 2 تا بهترينها باشن نسبت به ساير برندها !!
لنز فوجي كه fujinon هست و جالبه بدونيد روي دوربينهاي جديد فيلمبرداري JVC كه هارد دار هست از اين لنز استفاده شده .
در هر صورت من فكر ميكنم اين 2 تا بهترينها باشن نسبت به ساير برندها !!
کلا لنزهای با کیفیتی دارن ولی فک نکنم به پای سونی برسه همونطور که jvc به پای هندی کم نمیرسه!
اینfz28 هم که نیومد خدا خیرش بده...دوستان اگه دیدید اومد یه ندا بدید...مرسی
Last edited by r4deon; 16-09-2008 at 10:48.
سلام دوستان
امروز رفتم و یهh50 sony خریدم
406000 تومان
خوب خریدم. نه؟
مرسی از کمکاتون
راستی یادم رفت بگم...
جشنواره ی سونی تا 31 شهریور بیشتر نیست
اگر تا 31ام دوربین خرید کنید یه مموری 2گیگ مجانی میده...
من بعد راهنمایی دوستان تصمیم گرفتم یه W150 تو این آخر جشنواره ای بگیرم که از شانس گند ما الان قحطیش اومده. من کرج که گشتم نبود حتی چند تا از نمایندگیای معتبر سونی هم که تو تهران سئوال کردم گفتن نداریم و اینا بخاطر اینکه رمها رو از روش بردارن جنس بهمون نمیدن تا آخر جشنواره. پس علنا باید جشنواره یه هفته پیش تموم شده باشه !!!
حالا میخواستم بدونم کسی از دوستان احیانا جایی چشمش خورده به این مدا یا نه ؟ لطف کنه آدرس یا شماره تماس بده ممنون میشم . ودیگه اینکه یه مموری DUPPro 2G قیمتش الان چنده ؟
سلام دوستان
بعد از چند وقت کار کردن با G9 میخوام یکی از عیب های اونو بگم و اون هم اینه که باتریش افتضاحه و اصلا با عمر باتریش حال نمی کنم .ضمنا در روزهای آتی عکس هاشو میذارم.
r4deon جان fz28خیلی دوربین خوبیه من هم میخواستم بخرم اما نخر زیرا اگه یه روز بخواهی بفروشیش باید مشتری خاص خودش پیدا بشه و مثل نیکون و کانن دو روزه نمیتونی ردش کنی.
مخلصیم
دوستان اينا كه تلويزيون تبليغ ميكنه چيي !!! ميگه Ia چيست !!! اينا چهطورن ؟؟؟
مبارکت باشه دوست من .... بور باهاش حال کن ... فقط از تنظیماتش خوب استفاده کن .... خیلی امکانات خوب و عالی داره ...
Intelligent Auto یا همون iA که تو دوربین های پاناسونیک با این اسم هست ...
این امکان برای تازه کارا و همچنین برای عکاسی سریع با بهترین تنظیمات بدک نیست . گرچه عالی نیست .
اینطوریه که تنظیمات همه اتوماتیک هست فقط دوربین یه تکنولوژی داره که صحنه رو تشخیص میده چطوریه !! یعنی میفهمه که مثلا داری از چهره میگیری و سریع تشخیص چهره رو فعال میکنه ... یا میفهمه داری از صحنه پر تحرک میگیری سریع سرعت شاتر رو میبره بالا ... یا صحنه های شبانه و چهره در شب و ... . این تکنولوژی خیلی خوب و جالبه و باید عرض کنم که تو دوربین های سونی هم هست .
تو اچ 50 خودم که دیدمش با اسم Intelligent Scene
که اون هم خیلی کارآمد و خوبه .
--------------------------------------
دوستان گرامی من خیلی خوشحالم که تو این چند مدت اینجا تونستم در کنار بقیه ی اساتید دیجیتال کمکی باشم ...
به هر حال با توجه به امضام من یه مدت بسیار طولانی در انجمن حضور ندارم ... برای همین دیگه نمی تونم تو این تاپیک کمک باشم ...
به هر حال اگه دوستان فک کنن کمکی از دستم بر میاد میتونن آی دی منو که تو پروفایلم هست بگیرن و از اونجا برام پیغام بدن تا بتونم کمک کنم ....
گرچه دوستان و اساتید دیگه اینجا حضور دارن . اما من در خدمتم ....
موفق باشید ....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)