راستی این گوشی اسامی دفترچه تلفن رو اگه فارسی هم بنویسید میخونه!!! اما اس ام اس فارسی رو نه! وقتی فارسیش میکنی واقعا جالب عمل میکنه.
راستی این گوشی اسامی دفترچه تلفن رو اگه فارسی هم بنویسید میخونه!!! اما اس ام اس فارسی رو نه! وقتی فارسیش میکنی واقعا جالب عمل میکنه.
درسته فارسی رو می خونه ولی با لهجه انگلیسی و قواعد تلفظ عربی! که معمولا چیز واضحی درنمیاد!
من یه مورد تو این گوشی اذیت میکنه! عکسایی که میگیره وسطش به قرمزی میزنه (تا حدودی تابلو) و گوشهها به سبزی هر کاری کردم با تنظیم سفیدی و ... بازم عکسها اینجوری میوفته! حالا کمک کنین این دوربین ایراد داره یا ذاتا اینجوریه؟! (گارانتی اصلی هست و ورژن 4.41)
یه چیز دیگه اینکه چک کردم دیدم فریم ویر جدیدتر اومده (5.11) کسی آپدیت کرده به این ورژن؟
مشکل دوربین نداشتم من باهاش! اتفاقا از دوربینش راضی هستم. ببر گارانتی ببین چی میگن.من یه مورد تو این گوشی اذیت میکنه! عکسایی که میگیره وسطش به قرمزی میزنه (تا حدودی تابلو) و گوشهها به سبزی هر کاری کردم با تنظیم سفیدی و ... بازم عکسها اینجوری میوفته! حالا کمک کنین این دوربین ایراد داره یا ذاتا اینجوریه؟! (گارانتی اصلی هست و ورژن 4.41)
یه چیز دیگه اینکه چک کردم دیدم فریم ویر جدیدتر اومده (5.11) کسی آپدیت کرده به این ورژن؟
من که آپدیت نکردم چون نه اینترنت خوب دارم نه حال و حوصله نصب کردن کلی تم (تو مایه 40 تا) و نرم افزار ها و بازی ها و مخصوصا هک و ان.گیج و ...
سلام دوستان عزیز
گوشی من مدتی است که به سرعت برق و باد شارژ خالی میکنه .... البته من فکر کردم که به خاطر باطریشه ولی باطری نو هم خریدم و دیدم که نه ....
علتش چیه ؟
PARSA جان میبرم گارانتی دوربین تو روز هم عکسهاش یه جوریه! کم نور و سبز و قرمزه!
شارژ گوشی هم اگه فقط زنگ اس ام اس و موزیک (کم) باهاش کار بشه تا 2 روز اما اگه از CPU کار بکشین مثل ngage یا فیلم و فلش دوربین کار کنه ماکزیمم 10 ساعت! البته واسه من اخطار باتری رو که میزنه یه نیم ساعت دیگه میشه باهاش کار کرد... در کل باتری نسبت به امکانات قابل استفاده ضعیفه. راستی رنگ اون مربع چهارجهته کرومی هم به سرعت پاک میشه! خیلی تو ذوقم میزنه!
اتفاقا باحاله رنگش ميره مات ميشه!راستی رنگ اون مربع چهارجهته کرومی هم به سرعت پاک میشه! خیلی تو ذوقم میزنه!
یعنی برا شما کلش رفته ؟ ( چه مدت این گوشیو داری ؟ )
در ضمن به نظرتون یه خورده سفت نیست جهت راست و چپش ؟ ( همین D-pad )
کلا که نرفته. ولی تا چند ماهه دیگه میره. اونوقت خیال آدم راحت میشه که دیگه رنگ نداره که بره!یعنی برا شما کلش رفته ؟ ( چه مدت این گوشیو داری ؟ )
نه. همه جهاتش یکسانه و به نظر من سفت نیست.در ضمن به نظرتون یه خورده سفت نیست جهت راست و چپش ؟ ( همین D-pad )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)