دوستان عزيز سلام ...
دوسته عزيز و گرامي من همينجا يه مقايسه بين اين بازيكنان انجام بدم
شما خودتون اسم چندتا بازيكن رو نام برديد من هم از همينا استفاده مي كنم
بحث ما در مورد اينه كه مثلا سال قبل ( دقت كنيد موضوع سال گذشته است كه ميلان قهرمان اروپا شد) بهترين بازيكن دنيا كي بشه ...
خب پس حالا مقايسه مي كنيم :
كاكا VS مسي و رونالدينيو : ليونل مسي بازيكن بسيار توانمندي نشون داده و همه بر اين باور هستند اما سال گذشته بارسلون قدرتمند در برابر قدرت كاكا و ميلان و با همين مسي و رونالدينيو تن به شكست حقارت آميزي داد
روناليدينيو اعجوبه فوتبال دو سال پيش با افت در سال گذشته بدترين بازيها رو در باشگاههاي اروپا نشان داد .
كاكا VS كريستيانو رونالدو : در كريستيانو وضع فرق مي كند ... من از نظر قدرت بازي و زيبايي بازي كريستيانو رو در حد كاكا مي بينم و به جرات ميتونم بگم كه اگه منچستر قهرمان اروپا مي شد او هم بهترين بازيكن اروپا خواهد بود
اما كريستيانو و كاكا يه تفاوت بزرگ دارند ...
كاكا با 25 سال سن بسيار پزتجربه تر از كريستيانوي 22 ساله هست و همچنين ميلان قهرمان اروپا شد ...
كاكا VS روبينيو : در مورد روبينيو چيزي لازم نيست بگم و اينكه شماره 10 تيم ملي برزيل به كاكا داده شد دليل و گواه خوبي بر سر بودن كاكا از روبينيو است ...
در ضمن شما دوسته عزيز بازي هاي ملي را با باشگاهي يكي در نظر نگيريد
در اگه منظور شما اينه كه كاكا فقط با قهرمان شدن ميلان عنوان بهترين بازيكن جهان و اروپا رو بدست آورده در جواب من هم ميگم كه كاكا ميلان رو قهرمان كرد ...
مظمئنا اون گل زيباشو به منچستر يادتون نرفته كه هاينزه و سيلوستره بغل هم قرار گرفته بودند
حالا امسال رو نميدونم اين عنوان به كي خواهد رسيد اما خيلي احتمال ميدم با اين افت ميلان كريستيانو رونالدو از منچستر يونايتد و روبينيو از رئال مادريد و ذلاتان ابراهيموويچ از اينترميلان ايتاليا نامزدهاي قدرتمند كسب اين عنوان باشند