تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 291 اولاول ... 226268697071727374757682122172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 2908

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بايرن مونيخ: FC Bayern München News

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

نظرم را درباره بايرن گفته‌ام
    گومس: لمان بسيار جاه طلب است

"اولي هوينس" چند روز پيش با گفتن اين جمله كه "ماريو گومس" با بايرن مونيخ به توافق رسيده و تنها اين باشگاه اشتوتگارت است كه مانع رفتن اوست، جنجالي در فوتبال آلمان به پا كرد. گومس در گفت‌وگو با "كيكر" روشن كرد كه موضوع بايرن مونيخ براي او مدت‌هاست كه به دست فراموشي سپرده شده است.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، مهاجم 23 ساله‌ي تيم ملي آلمان در پاسخ به پرسشي در خصوص حرف‌هاي هوينس گفت: «نظرم را در اين باره به روشني گفته‌ام. حرف بيشتري در اين باره وجود ندارد. از فصل جديد در اشتوتگارت بسيار خوشحال هستم.»
    مدير بايرن فاش كرده بود كه مونيخي‌ها حاضر هستند براي بهترين گلزن فصل 2008-2007 بوندسليگا 25 ميليون يورو به اضافه x را بپرازند!
    مهاجم اشتوتگارت كه در رقابت‌هاي يورو 2008 بسيار ضعيف ظاهر شد، در پي رسيدن به قدرت گذشته‌اش است و بايد به آن برسد.
    مهاجم اسپانيايي الاصل اشتوتگارت در اين باره گفت: «‌جام ملت‌هاي اروپا تمام شده است. مانند قهرماني در سال 2007. ديگر به آن موضوع فكر هم نمي‌كنم. در اشتوتگارت خوشحال و آماده هستم. خوشحال، حتي اگر تيم‌هايي وجود دارند كه بازيكنان نام‌دارتري نسبت به ما دارند.»
    گومس معتقد است كه اشتوتگارت مي‌تواند نسبت به فصل گذشته بهتر بازي كند.
    وي افزود: «اگرچه قهرماني هدف ما نيست، چه كسي‌مي‌داند، چه در پيش است. دو سال پيش هم از قهرماني حرفي نزده بوديم.»
    از اين گذشته، اشتوتگارتي‌ها با خريد "ينس لمان" سرانجام فرد موردنظر خود را درون دروازه به خدمت گرفته‌اند. بازيكني كه گومس كاملا به وي ايمان دارد: «اينكه او اكنون در تيم ما است را خيلي خوب مي‌دانم. ينس تمام تيم را به جلو خواهد برد و پشتيباني مطمئن براي ما خواهد بود. ينس بسيار جاه طلب است و همواره مي‌خواهد برنده باشد.»

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

كلينزمن: مورينيو مربى بسيار باهوشى است

يورگن كلينزمن سرمربى جوان بايرن مونيخ در آستانه ديدار امشب تيمش مقابل اينتر، اين تيم ايتاليايى را تيم محبوب خود خواند وگفت:« اينتر اولين تيم خارجى من بوده و من هيچ گاه اين تيم را فراموش نخواهم كرد. من با اينتر با يك زبان جديد و يك فرهنگ جديد آشنا شدم و روزهاى بسيار خوبى را با اين تيم تجربه كردم. اينتر همواره يكى از بهترين هاى قاره سبز بوده و هست. طرفداران اين تيم جزو بهترين طرفداران دنيا هستند. آنها واقعاً دوست داشتنى و صميمى هستند. زمانى كه در اينتر بازى مى كردم هميشه اين احساس را داشتم كه در يك قدمى هواداران اينتر بازى مى كنم. من هيچ گاه اينتر و هواداران اين تيم را فراموش نخواهم كرد. اينتر براى هميشه در قلب من باقى خواهد ماند.
    سرمربى بايرنى ها در ادامه و در خصوص سرمربى جديد قهرمان فصل گذشته ايتاليا مى گويد:« زمانى كه در تيم ملى آلمان به عنوان سرمربى حضور داشتم چند بار به لندن رفتم تا تمرينات چلسى را از نزديك تماشا كنم. آن زمان رابرت هوت در چلسى بازى مى كرد .در چند سفرى كه به لندن داشتم با مورينيو چند دقيقه اى هم صحبت شدم. او شخصيت بسيار جالبى دارد. اگر بخواهم به يكى از خصوصيات بارز او اشاره كنم باهوشى اوست. مورينيو مربى بسيار باهوشى است و آن همان چيزى است كه باعث شد تا او الان روى نيمكت هدايت تيم بزرگى همچون اينتر بنشيند.»
    در پايان اشاره به حضور درخشان كلينزمن در اينتر نمى تواند خالى از لطف باشد. كلينزمن ۹۵ بازى با پيراهن اينتر انجام داده است و موفق شده است ۳۴ گل را براى اين تيم به ثمر برساند.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

كلينزمن اميدوار به بازگشت به موقع توني
    پودولسكي: به اندازه‌ي كافي ‌آماده هستم

"يورگن كلينزمن" به حضور"لوكا توني" در شروع فصل جديد رقابت‌هاي بوندسليگا اميدوار است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرمربي بايرن مونيخ همچنان اين بازيكن را از فهرست مورد نظرش براي شروع فصل جديد بوندسليگا خط نزده است.

توني قرار است پس از پشت سر گذاشتن آسيب ديدگي‌اش چهارشنبه‌ي اين هفته (فردا) بار ديگر در تمرين‌هاي بايرن حاضر شود.

كلينزمن با اعلام اين خبر گفت، «توني حتي مي‌تواند روز يكشنبه در بازي‌هاي جام حذفي باشگاه‌هاي آلمان برابر تيم دسته سومي روت - وايس ارفورت بار ديگر به ميدان برود.»

لوكاس پودولسكي، ديگر مهاجم بايرن مونيخ پيش از آخرين بازي تداركاتي بايرن برابر اينتر خطاب به لوكاتوني و ميروسلاو كلوزه از آمادگي خود سخن گفت و آنها را به مبارزه دعوت كرد. پودولسكي گفت: «به اندازه‌ي كافي آماده هستم تا براي بدست آوردن جايگاهي ثابت در تركيب بايرن مبارزه كنم.»

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همون بهتر که گومز نیومد بایرن تا تیمو به گند بکشه.لوکاس خیلی بهتره.
    اصلا ارزش نداره آدم 25میلیون یورو پول بابتش بده.
    نتیجه بازی دیشب چی شد؟
    من یادم رفت ببینم

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا برديا جون فرانچ نه فرنچ!
    ایول
    حالا این فرانچ یعنی چی؟
    میدونی من با لهجه غلیظ بریتیش خوندم اسمتو

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اینترمیلان با تک گل دقیقه 52 "مانسینی"، بایرن مونیخ را شکست داد و فاتح جام "بکن بائر" شد.

شب گذشته(سه شنبه) بایرن مونیخ در چهارچوب جام "بکن بائر" میزبان اینترمیلان ایتالیا بود.
    در این دیدار تعداد شانس های گل بسیار معدود بود اما یک فرصت برای شاگردان "مورینیو" کافی بود تا "آمانتیو مانسینی"، خرید جدید اینتر موفق به گلزنی شود و این تیم را پیروز میدان کند.
    "مورینیو" با سیستم معروف 4-3-3 خود تیمش را به میدان فرستاد، درحالی که بایرن مونیخ از سیستم 3-5-2 بهره میبرد.
    نیمه اول این دیدار فیزیکی دنبال شد و دو تیم کمتر موقعیت گل ایجاد کردند اما تنها 7 دقیقه از نیمه دوم بازی گذشته بود که اینتر برروی اشتباه "رنسینگ"، دروازه بان بایرن مونیخ به گل رسید. ضربه کاشته ضعیف دروازه بان بایرن، "فیگو" را صاحب توپ کرد و بازیکن کهنه کار پرتغالی، "مانسینی" را در موقعیت گل قرارداد تا بازیکن سابق رم، دروازه "رنسینگ" را باز کند.
    بعد از این گل بازیکنان اینتر به دفاع پرداختند و موفق شدند این نتیجه را حفظ کنند.

از نکات قابل توجه این دیدار درخشش "تولدو" و "آدریانو" در ترکیب اینتر بود، همچنین مصدومیت "دمیکلیس" نگرانی های کادر فنی بایرن را بیشتر کرد.

ترکیب بایرن مونیخ:
    رنسینگ، لوسیو، دمیکلیس(22 کروس)، ون بویتن، لل، زی روبرتو(68 یانسن)، آلتینتاپ(68 اوتل)، ون بومل، لام، پودولسکی، کلوزه(74 مولر)
    سرمربی: یورگن کیلیزمن

ترکیب اینترمیلان:
    تولدو، مایکون، بوردیسو، کامبیاسو، مکسول، زانتی(90 سانتون)، استانکوویچ(81 داکور)، مونتاری(82 سوآزو)، فیگو(66 پله)، آدریانو(66 کرسپو)، مانسینی(78 بالوتلی)
    سرمربی: خوزه مورینیو

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

حيف شد باختيم ولي خوب بايد به اينده اميدوار بود! نه !

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گفتم که تیمای مورینیو خطری هستن.
    ولی اشکالی نداره،باید به آینده امید داشت

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

مورينيو انقدر هندونه زير بقل بايرن و كلينزمن گذاشت تا بردشون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_rafie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

پارسالم در شروع فصل 1-0 به بارسلون باختیم... مهم نیست....

من نمیدونم اینا چه جوری عقلشون نرسید که یه دروازه بان بخرن ... حالا ببینید رنسینگ چه جوری میزنتمون زمین!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •