تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 229 اولاول ... 226268697071727374757682122172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 2288

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه آ.ث.ميلان: A.C. Milan News

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

رونالدینیو : بازی در میلان لذت پخش است

رونالدينيو پس از بازی ناپولی گفت:از بابت پيروزي امشب و بازگشت ميلان به صدر جدول بسيار خوشحالم. ما فرصت‌هاي گلزني بسياري خلق كرديم و به پيروزي دست يافتيم...
    رونالدينيو خاطرنشان كرد:بايد به روند فعلي‌ام ادامه دهم و ضمن خلق موقعيت‌هاي گلزني بسيار سعي كنم گل‌هاي بيشتري به ثمر برسانم، بازي در سن‌سيرو با استقبال گرم هواداران لذت‌بخش است و بايد از همه به خاطر حمايت هميشگي‌ آنها تشكر كنم. مهاجم برزيلي ميلان وعده گل‌هاي بيشتري براي تيم ايتاليايي را داد.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

رائول: پائولو مالدینی استاد من است

رائول گونسالس امروز وارد چهاردهمين سال عضويت خود در رئال مادريد شد و به همين مناسبت در جشن بزرگ رسانه ها شركت كرد...

وي در اين مراسم گفت: بازيكنان معدودي هستند كه تيم اول و آخرشان يكي باشد و هرگز رنگ عوض نكنند. در فوتبال امروز پول جاي تعصب را گرفته است؛ اما تا زماني كه بازيكناني نظير توتي، مالديني و دل پيه رو هستند بايد به فوتبال اميدوار بود. رائول افزود: مالديني استاد من است. خيلي جوان بودم كه بازي هاي او را تماشا مي كردم و از اين كه هواداران او را ستايش مي كردند به او احساس حسادت داشتم.رائول در آخر گفت دوست داشتم در میلان بازی کنم.

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

سلام.. منم با کلی تأخیر برد میلان رو به همه ی میلانی های عزیز تبریک میگم..
    صدر نشینی هم مبارک..
    ناپولی خیلی سخت کوش بازی میکرد.. کاکا که پنالتی رو از دست داد، گفتم 2 امتیاز رو از دست دادیم، ولی خوشبختانه با ضربه ی رونالدینهو و اشتباه دفاع، 3 امتیاز از آن میلان شد..

بازم تبریک میگم..
    به امید قهرمانی در این فصل..

داره خودمونی میشه pmg_acmilan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    پایتخت فرهنگ و تمدن ایران ، همدان

12

پنجشنبه ساعت 22:15 به وقت تهران

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

توی تله تکست زده بود ساعت 11 بازیه؟؟!!!!
    عجیبه!!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شوچنكو مقابل براگا بازى مى كند

كارلو آنچلوتى مربى ميلان تصميم دارد در بازى امشب مقابل اسپورتينگ براگا در رقابت هاى جام يوفا از وجود آندرى شوچنكو در تركيب خط حمله خود استفاده كند. مهاجم اوكراينى در يكى، دو بازى اخير جايى در تركيب اصلى روسونرى نداشنه و آنچلوتى قصد دارد دربازى امشب به نيمكت نشينى وى پايان دهد. خبرهاى خوب ديگر از اردوى ميلان بازگشت متيو فلامينى و كاخا كالادزه به تمرينات گروهى است اما آلساندرو نستا و فيليپ سندروس هنوز از بند مصدوميت رهايى پيدا نكرده اند و جالب اينكه سندروس از زمان حضورش در ميلان در تابستان ۲۰۰۸ هنوز يك دقيقه به صورت رسمى براى اين تيم بازى نكرده است و تا الان او بدترين خريد آنچلوتى در اين فصل بوده است.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ايتاليايى ها به دنبال بوسكتس

براساس گزارش روزنامه كاتالان اسپورت ۲ تيم ايتاليايى ميلان و يوونتوس سخت به دنبال جذب سرجيو بوسكتس هافبك ۲۰ ساله تيم بارسلونا هستند روزنامه پرطرفدار كاتالان ها در اين رابطه مى نويسد: قرارداد سرجيودر تابستان آينده به پايان مى رسد و تا به اين لحظه هيچ مذاكره اى براى تمديد آن صورت نگرفته است. به نظر مى رسد كادرفنى بارسا تمايلى به حفظ اين جوان ۲۰ ساله اسپانيايى نداشته باشند. در همين حال سران ميلان و يوونتوس سعى دارند تا هر طور شده رضايت اين بازيكن را براى پيوستن به تيم خود به دست آورند. روزنامه اسپانيايى متذكر شده علاوه بر اين ۲ تيم سران ليورپول هم نام سرجيورا در فهرست خريد زمستانى خود قرار داده اند.

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

اينزاگي قرارداد خود را با ميلان يك سال ديگر تمديد كرد

فيليپو اينزاگي قرارداد خود را با آث ميلان به مدت يكسال و تا ژوئن ‪۲۰۱۰‬ تمديد كرد.

به گزارش خبرگزاريها از ميلان ، اينزاگي ‪ ۳۵‬ساله روز چهارشنبه اظهار داشت : من هميشه گفته ام كه تا زماني كه احساس كنم خوب هستم -- و هم اينك احساس مي‌كنم بسيار خوب هستم -- به بازي ادامه خواهم داد .

وي افزود : بين من و اين باشگاه ، بين من و اين رنگها ارتباطي فراتر از هرچيز ديگر وجود دارد .

اينزاگي از زمان انتقال به ميلان از يوونتوس در سال ‪ ۱۰۳ ، ۲۰۰۱‬گل در ‪ ۲۲۲‬بازي به ثمر رسانده است . از جمله اين گلها ، هردو گل ميلان در فينال ليگ قهرمانان اروپا در آتن در سال ‪ ۲۰۰۷‬بود كه به پيروزي دو بر يك تيمش بر ليورپول انجاميد . اينزاگي اين بازي را يكي از به ياد ماندتي ترين بازيهايش خوانده است .

وي گفت : بي‌ترديد من هرگز آتن را فراموش نخواهم كرد .

در اين فصل ، اينزاگي تا كنون سه گل براي ميلان به ثمر رسانده كه دو گل آن در سري آ و يك گل ديگر در جام يوفا بود.

منبع : ایرنا

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بازی ساعت ۱۱:۱۵ شروع میشه. کسی میدونه کجا پخش میکنه؟

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بازی تا پایان نیمه اول :
    ۰-۰

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •