تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 949 اولاول ... 226268697071727374757682122172572 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آقا ببینید پشتیبانی (مسخرشون) رو گذاشتن برای همین دیگه ! به جای این نظریه پردازی ها، زنگ بزنید از خودشون بشنوید که "بله، شبانه رو 128 بسته شده"! "فعلا قراره همین طوری باشه"
    میگم خوب تا حالا چرا این طوری بوده ؟ میگه "این هدیه شرکته !" منت هم میذارن...میگم خیلی ها به خاطر همین شبانه این سرویس رو خریدن...میگه این رو دیگه از مسئولین شرکت بپرسید....

ما که راضی ایم...خدا ازشون نگذره !
    شما ها هم زنگ بزنید یه اعتراضی بکنید، لا اقل فکر نکنن چه مشتری های حرف گوش کنی دارن و صداشون هم در نمیاد...

الان سرویس 512 با 4 گیگ دانلود روزانه، که با این وضع جدید از تمام ظرفیت شبانه هم استفاده کنی در ماه نهایت 9 گیگ بتونی دانلود کنی...میشه 13 گیگ در ماه. دارم 47 تومن میدم...واقعا که ...کسی هم نیست بگه بالا چشتون ابروئه

(چقدر شاکی !)

پ.ن: آقای مسعود نشاط، .... پروفایلت رو چک کن... نتونستم این جا تو تاپیک بگم.

2. این کاربر از LordMMD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Masoud.Neshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام. دوستان من لازم میدونم چند نکته واضح رو روشنتر کنم!
    1 - من در کل از فن آوا (فن آوای مشهد، یعنی فن آوا گستر توس ) راضیم.
    2 - دوساله مشتری شون هستم و خیلی خوش برخورد و محترم هستن. (فن آوای مشهد، یعنی فن آوا گستر توس )
    3 - بجز اون اوائل که نمیشد چیزی آپلود کرد! و بعد درست شد ،
    ا همین یکی دو هفته قبل هیچ مشکلی نداشتم ، الان هم روزانه ام عالیه ،
    فقط شبانه کتلت شده که با توجه به مشکلات مشابه همه شرکت های دیگه ،
    ممکنه هیچ تقصیری متوجه PAP ها نباشه و زیر سر مخابراته یا اونا هم
    شاید بندگان خدا مشکلی دارن که موندن توش.
    4 - هر بار گلایه ای مطرح کردم سعی کردم مستدل باشه ( عکس ، نمودار ، لاگ ، ... )
    5 - من با هیچ شرکتی پدر کشتگی ندارم ، با هیچکدوم هم پسرخاله نیستم.
    6 - یاد بگیریم که نقد منصفانه باعث رشد و شکوفایی میشه و باید استقبال کنیم ازینکه عادلانه سنجیده بشیم.
    در ادامه ... مقایسه روزانه و شبانه :

***************این مال روزه************** (^_^) ***************این مال شبه**************

Last edited by Masoud.Neshat; 20-02-2010 at 11:56.

4. این کاربر از Masoud.Neshat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من هم از کیفیتش راضی هستم، اما همیشه گفتم که قیمتش ، لا اقل تو منطقه ما سر گردنه هست، رسما دارن از مردم پول زور میگیرن، مبلغی رو هم که دارم الان میدم رو هم چند بار نوشتم....الان هم که با پر رویی تمام شبانه همه رو کردن 128...کیه که بگه بالا چشت ابروئه ؟

پ.ن: البته من چون خودم از شرکت های دیگه سرویس ندارم نمیتونم مقابسه درستی بکنم... گر چه دیگران هم همچین راضی نیستند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

بعد از اینکه شاتل رو زمین زدیم نوبت به بقیه شون میرسه
    من از مخابرات سرویس دارم و تا حالا هم از شاتل سرویس نگرفتم
    ولی چون میخوام کمکی به بهبودی وضع موجود کنم تا جایی که بتونم با تاپیک شکایت از شاتل همکاری میکنم
    وقتی همدلی باشه یکیشون رو زمین بزنیم فن اوا و بقیه کسی نیستند .
    کسی از لقمه چرب کاربران نمیگذره چه چیزی بهتر از این که هر گیگ رو 5 تومن بفروشی
    پس صبر کن یقه دونه دونشون رو میگیریم سرشون رو میچسبونیم به سقف

7. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

باز اگر میکردن هر گیگ 5 تومن، میگفتیم دارن مشتری سالاری میکنن و تکریم ارباب رجوع و ....
    الان که گیگی 6 تومنه برا من !!!

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

صبح جمعه * ساعت 8:30 * 30 بهمن 88 * 19 فوریه 2010 * فن آوا گستر توس * مشهد * مرکز تلفن قدس * اشتراک 512/512 * اکانت روزانه

Last edited by Masoud.Neshat; 19-02-2010 at 09:41.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام مسعود همین صبح با شبانه 12 کیلو لیشتر دانلود نمی کرد برا شبانه تو امتحان کردی من اشتراک 1024 استفاده می کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من دیشب یا بهتر بگم یک هفته ای هست که با شبانه سرعت بیشتر 1ز 128 کیلو بیت بر ثانیه نمی گیرم تازه اشتراک من 1024 دارم.

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام مسعود همین صبح با شبانه 12 کیلو لیشتر دانلود نمی کرد برا شبانه تو امتحان کردی من اشتراک 1024 استفاده می کنم
    من دیشب یا بهتر بگم یک هفته ای هست که با شبانه سرعت بیشتر 1ز 128 کیلو بیت بر ثانیه نمی گیرم تازه اشتراک من 1024 دارم.
    درسته همینه که میگین. شبانه فیکس شده رو 128 . دوستانی هم که با پشتیبانی تهران تماس گرفتن همین رو بهشون گفتن.من هم خودم تست کردم همین نتیجه رو گرفتم. پست 712 رو ببین.
    امیدوارم مشکل موقتی باشه و بعد از یه مدت حل شه. چون خلق الله دارن با اکانتهای 512 و 1024 بعضی شرکتها تو مشهد ، شبانه چند گیگ دانلود میکنن و اینجوری فن آوا بازار رقابت رو از دست میده . امیدوارم مشکل رو حل کنن زودتر. فن آوا شرکت بدی نبود...

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

درسته همینه که میگین. شبانه فیکس شده رو 128 . دوستانی هم که با پشتیبانی تهران تماس گرفتن همین رو بهشون گفتن.من هم خودم تست کردم همین نتیجه رو گرفتم. پست 712 رو ببین.
    امیدوارم مشکل موقتی باشه و بعد از یه مدت حل شه. چون خلق الله دارن با اکانتهای 512 و 1024 بعضی شرکتها تو مشهد ، شبانه چند گیگ دانلود میکنن و اینجوری فن آوا بازار رقابت رو از دست میده . امیدوارم مشکل رو حل کنن زودتر. فن آوا شرکت بدی نبود...
    زهی خیال باطل !
    مشکل ! پشتیبانی گفت "فعلا اوضاع همین طوره"

دارن به مخابرات (در اصل به کاربر ها) مثلا به خیال خودشون، دهن کجی میکنن...ایشالا که دهنشون همین طوری کج بمونه، یا سر عقل بیان و به وظیفشون عمل کنند. گفتن مخابرات میای سرویس ارزون میدی ! ما هم کاربر ها رو اذیت میکنیم...

پ.ن: من به خاطر همین پست های شبیه 717 .و بعدیش هست که اعصابم میریزه به هم دیگه.
    ببین طرف داره پول (زور) 1024 رو میده به شرکت، بعد روش نمیشه زنگ بزنه پشتیبانی بگه "این چه وضعشه". زحمت عضو شدن توی یک فاروم رو به خودش میده، که بیاد این سوال رو اینجا بپرسه، اما به خود شرکت زنگ نمیزنه، همین کار ها رو میکنیم که شدیم ملت حرف گوش کن و هر روز هر ادایی میخوان سرمون در میارن دیگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •