دوستان انگار اينجا همگي بچه هاي رشته رياضي اند درسته؟
يعني كسي از تجربيا نيست كه بتونه كمكي كنه و درد مارو بدونه ؟
دوستان انگار اينجا همگي بچه هاي رشته رياضي اند درسته؟
يعني كسي از تجربيا نيست كه بتونه كمكي كنه و درد مارو بدونه ؟
آقای میلیکان 3 پست بالاتر رو که انشالا مطالعه کردین
حالا جواب من رو به این پست ببینیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز شما حتما 6 و7 صفحه آخر دفترچه شماره 2 رو بخونید اونجا نوشته نشده باشه یا ارجاع داده نشده باشه حتما نیست![]()
ظاهرا شما برای درک عبارت "استانی" دچار مشکل شدین ، اینکه گفته شده پذیرش استانی است یعنی مثلا 60% از داوطلبن بومی و 40% غیر بومی پذیرفته میشه در واقع اولویت با افراد ساکن اون استان هست
سلام
من تجربي ام (كاش نبودم!)
فرقي نداره. 2 سال محروميت يعني دوسال كنكور سراسري نميتوني بدي.
البته 60 و 40 درصد نيست. ولي اولويت زياد قائل ميشن.
این 60%و 40% کجا نوشته؟ یا بگین کجا نوشته استانی یعنی مثلا این!
البته متن شو تهدیدی نخونین بلکه سوالیه چون به دوستام من همینارو گفتم اگه شما صفحه شو و سطر شو بگین اونارو هم خوشحال می کنین
چون اینا قبلا فکر میکردن شبانه هرجا میتونن بزنن اما من گفتم نه
واقعا ممنون
Last edited by Arsa Persian; 02-08-2008 at 18:07.
60-40 رو تو دفترچه ندیدم بلکه از چند تا مشاور شنیدم ، ولی در اینکه معنی پذیرش استانی اون که شما فکر میکردین نبوده مطمئنم ، مثلا همین یادگار ماندگار کانون رو نگاه کنین ببینین تو رشته های شبانه چند نفر خارج از استان پذیرفته شدن
ولی فکر میکنم به دوستانتون نگین بهتره ، چون من امید دارم شبانه تو شهر شما قبول بشم و داوطلب هر چی کمتر بهتر![]()
نه ببینید من دفترچه شماره 2 ،سال قبل رو دارم مال امسال روهم
من نگاه کردم سال قبل اصلا نگفته بودن استانی(صفحه ی 33 دفترچه سال قبل) لذا شبانه بومی بود مثلا یه نفر از تبریز میتونست شبانه ارومیه یا اردبیل بخونه به همون خاطر توی یادگار ماندگار اینجور اومده حتی اون نرم افزار های انتخاب رشته این مسئله رو رعایت نمی کنن
اما توی دفترچه امسال اومده![]()
برای اینکه موضوع کش پیدا نکنه از دوستای عزیز که توی تهران هستن زنگ بزنن سنجش و قضیه استانی بودن شبانه رو بپرسن
چرا خودم زنگ نمیزنم؟ بابا پول تلفن زیاد میشه!!! اما راستشو بخواین از اینجا نمیگیره، اشغاله
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)