دلیلش در گیری ها کشمکش هایی بود که این شرکتها با شرکت معظم و معزز مخابراتداشتند. توی همین تاپیک اگر پست های دو سه ماه پیش رو بخونی کامل هرکس هرچی می دونسته نوشته.
دلیلش در گیری ها کشمکش هایی بود که این شرکتها با شرکت معظم و معزز مخابراتداشتند. توی همین تاپیک اگر پست های دو سه ماه پیش رو بخونی کامل هرکس هرچی می دونسته نوشته.
با توجه به قیمتهایی که زدن و محدودیت حجمی صبانت بهتره چون 64 رو 512 میده تازه ارزون تر هم هست
فرس خودش از جاي ديگه اي مي گيره
فروشنده است
دوست عزيز نتيجه اي گرفتي
يكي از دوستان ميگفت من ديگه نميتونم كانكت بشم
دقت كن كه توي Local Area Connection غير فعال كني ولي تو كانكشني كه خودت ميسازي فعال باشهTCP/IP
واسه من كه مثل ساعت كار ميكنه ارورم ديگه نميده
البته میدونم قبلا از آرانیک که نماینده شاتل هست بحث شده ولی تو سایت آرانیک که قیمتها و سرویسهای adsl + و زده به نظر خیلی مناسب میاد کسی از دوستان از این شرکت adsl داره بیاد از کیفیتش واسه ما هم بگه ؟؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHI Tech In Allllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
از اون موقع تا حالا هنوز نيومده .
ايول فكر كنم ديگه درست شده (آرهLocal Area Connection رو غير فعال كردم)
ولي جالبه من زنگ زدم ؛ مشكلمو كه گفتم نميدونست اصلا اين ارور چي هست ! بعدش بهم آي پي داد. تازه ميگفت مشكل از تهرانه![]()
اين روزها چقدر صبانت قطعي داره
براي شما هم همين طوره ؟
دائم ارور 691 مي ده
آره بابا .... من که دیروز نتونستم کانکت شم و همش ارور 691 و فکر کنم 730 میزد .......
سرعت شبانه امروز هم که واقعا افتضاح بود ..... سرعت شما چطور بود ؟
شبانه رو من امتحان نکردم
ولی روزانه افتضاح شده اصلا وصل نمیشه![]()
هر دفعه یه ارور میده
حالا جالبیش اینه که وقتی کانکت هستم دیس نمیشه ولی اگر دیس کردم دیگه نمی تونم کانکت شم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)