اينا به چه دردي ميخورن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اينا به چه دردي ميخورن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به اينا فریمور(Firmware) میگویند که در حقیقت یک برنامه است که برقراری بین سخت افزار گوشی و کاربر را فراهم میاورد. همانند سیستم عامل در کامپیوتر.هر گاه گوشی از نظر نرم افزاری دچار اشکال شد می توانیم با ریختن مجدد فریمور بر روی گوشی مشکل را حل کنیم.مانند عوض کردن ویندوز در کامپیوتر. .(در گوشیهای موبایل به اینکار فلش کردن میگویند)
موفق باشيد!![]()
شرمنده! نبودم يه مدت. مشكل به طريقهي ديگري رفع شد. شايد من درست بيان نكردم؛ اما من مي خواستم CID49 رو به CID50 تبديل كنم. همون طور كه گفتي Downgrade نميشه كرد. به هر حال من كه گوشي اين بنده خدا رو گرفتم. سالم بود زدم خرابش كردم ديگه بالا نميومد. بعدش هم تحويلش دادمولي بگو اين فايل ها رو از كجا بايد گير آورد؟
ايمان...
Last edited by IM@N; 24-05-2008 at 14:56.
ببخشيد دوست عزيز در اين کاستومايز فايل زبان وجود ندارد
ممنون مي شم فايل زبان فارسي رو برام بگذاريد و يا يکي از متخصصان عزيز به من بگويند که در آيا مي شود زبان فارسي K750i رو روي W810i ريخت
firmware:R4EA031
ايمان جون برا K510 نميشه سيد تغيير داد نه ميشه از 49 به 50 تغيير داد نه ميشه از 50 به 49 تغيير داد بايد هر سيدي Main & Fs خودش روش فلش شه
اين كاستومايزي كه گذاشتم زبان فارسي داره شما برو Fs فارسي رو روي گوشي فلش كن زبان فارسي بهش اضافه ميشه
موفق باشيد!![]()
سلام
من از تو صفحه اول همین تایپیک W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49 و W810_R4ED001_FS_M_EAST_N_AFR_RED4 9 و برای کاستومایز model_CDA102555_6_M_EAST_N_AFR این را دانلود کردم و بعد با Setool 1.7 گوشی را فلش کردم ولی حالا وقتی می خوام روشنش کنم اول همون آرم سونی میاد بعد صفحه شروع به چشمک زدن می کنه .
فایل ها را درست دانلود کردم ؟؟؟؟؟
اگه درست دانلود کردم :
حالا چیکار کنم ؟؟؟؟؟ آیا هیچ ترفندی هست که درست بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by sabasistem_co; 25-05-2008 at 08:39.
شما بايد از اين Fs استفاده كنين
چون فريمور بهم نميخورن كم پيش مياد اينجوري درست فلش شه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما اينكار رو هم انجام بده كاستومايز رو فلش نكن فقط Main & Fs
موفق باشيد!
آقا نشد
دوباره فلش کردم نشد دوباره مثل دفعه اول می شه چشمک می زنه .
حالا نمی شه کاریش کرد که روی پلیز ویت گیر کنه ؟؟؟
حالا چیکار کنم ؟؟؟؟؟ آیا هیچ ترفندی هست که درست بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
کمک کنید ؟؟
ممنونم
اگه شما Main & Fs بالا و كاستومايز رو روي گوشي فلش كني گوشيت درست بالا مياد...
اگه نشد برين برنامه ستول 1.8 يا 1.11 دان كن امتحان كن چون شما از ورژن 1.7 استفاده ميكنين شايد خوب فايل ها رو روي گوشيت فلش نميكنه
موفق باشيد!![]()
سلام:
main وfs وکاستومایز فارسی برای فلش رو K550 cid52 red می خوام .خودم چیزی پیدا نکردم ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)