تو راست ميگي!
تو راست ميگي!
خداييش ديشب امير قلعه نويي بد جور فردوسي پور و حاج رضايي وذولفقار نسب رو پيچوند .خوشم اومد يك نفري پوزشونو زد . فردوسي پور كه مثل بچه ها قاط زده بود و هي گير الكي ميداد
يه صحنه قلعه نوعي به فردوسي پور گفت شما بازيكنا رو ترور شخصيتي كرديد!بعد فردوسي پور با لحن خنده اميزش گفت ميشه بگيد من چه كسي رو ترور كردم...
اخر خنده بود...
کلا آقای قلعهنویی از همین ترفند استفاده میکنه که خیلی جوابگو نباشه. اگر دقت کنید، در مواقعی که فکر میکرد جوابی نداره (یا به لفظ خودمونیتر کم میاره) به سه مورد اتکا میکرد:
1- ما کاری با فلان مورد نداریم...
2- آقا شما داری بحثو عوض میکنی...
3- آقای... (و بعد صحبت طرف رو قطع میکرد!)
یعنی اگر دقت کنید، هی بر میگشت به اونجاهایی که باز یه دلیلی براشون داشت و موقعی که میخواستن ازش چنین ایرادی را بگیرن، حرفشونو قطع میکرد.
حیف برانکو...!![]()
طفلي عادل اينقدر تا حالا ضايع نشده بود :
عادل : پس بحث فني ميكنيم
اميرخان : شما مجري هستيد بزاريد كارشناسا سوال فني كنند.
دوربين : رفت روي چهره ي دوتا كارشناس كه دهنها وا مونده بود.تا 1 دقيقه سكوت بود
به نظر من فردوسي پور بيشتر ضايعش كرد..ديشب كلي خنديدم...
الكي حرف نزن .فردوسي پور سرخ شده بود وهي بد وبيراه ميگفت. امير قلعه نويي بااون آماروارقامي كه ميداد كف بر كرده بود همه رو . نديدي چقدر خونسرد وراحت بود .هر مربي ديگه اي بود به دعوا ميكشوند
هوي درست صحبت كن !«چشمك»
بابا قلعه نوعي داشت گريش ميگرفت...تابلو بود بغض كرده بود...دم فردوسي پور گرم...
قلعه نویی چه حسابی از حاج رضایی میبرد (دیدید) دست و پاشو گم کرده بود وقتی حاج رضایی میگفت لحنتونا عوض کنید
بدبخت ذولفقارنسب چقدر توسط قلعه نویی ضایع شد
به نظر منم فردوسی پور اصلا ضایع نشد فکر کنم دوستان دیشب برنامه رو خوب نگاه نکردن این قلعه نوعی با خاک یکسان شده بود که خیلی هم بی ادب بود این قلعه نوعی مثلا مربی تیم ملی هستش! اصلا هم قبول نمیکرد که اشتباه کرده ! آخر خوب فردسی پور جوابشو داد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)