متاليكا شما خوب برخورد نكردي ها . ......
متاليكا شما خوب برخورد نكردي ها . ......
من دو تا اسم رو همینطوری مثال زدم و اصلا منظورم فرد خاصی نبود. حالا نمیدونم چرا رو اسم sara حساسیت ایجاد شد و کسی به mohammad توجه نکرد. اسم خود من محمده و سارا هم همینطوری نوشتم و اصلا منظورم فرد خاصی نبود.در ضمن اينكه اسم يك كاربر رو اونجا نوشتي كار خيلي زشتي بود .
باشه من نقد کردن بلد نیستم. اگه ممکنه پست من رو پاک کنید تا بیشتر از این جنجال نشده. در ضمن اینکه کی رو صندلی داغ بشینه و یا شما جدی باشی یا نه چه ربطی به میل من داره ؟ فقط یه نقد ساده بود و نظرم رو گفتم و انتظار ندارم مورد قبول شما یا بقیه باشه.بلاخره همه چيز كه نبايد موافق ميل شما باشه . يكي هم بايد روش نقد كردن رو به تو ياد بده .
راستی فکر کنم پستت رو ویرایش کردی و این دو جمله رو بهش اضافه کردی !!!
Last edited by M.etallic.A; 05-09-2007 at 14:04.
محمد جان شما از كاربرهاي خوب فرومي . از شما بعيد بود . موفق باشي .
منتظر نقد هاي سالم شما هستم .
دوست شما بهروز
يك سو تفاهم ساده بوده.......فكر كنم متاليكا يك مثال زد كه شانسي اسم كاربرها در اومد ......
صلوات بفرستين
خوب بهروز پسر خوبيه اما....
اين اما را به زودي قبل از پايان زمان ميزباني ايشان شرح ميدهم
=-=-==-=-=-=-==-=-=-=
روال طبيعي نقد را ادامه بدهيد خواهشا.تا اينجا چيزي براي برگشتن به عقب وجود ندارد.
حاج مهدی دقیقا همینه که شما میگی. ماشالله فروم 130 هزار کاربر داره با اسم های مختلف به هر حال من هر اسمی مثال میزدم بین اینها ممکن بود باشه. از همه معذرت میخوام مخصوصا آقا بهروز و سارا خانم...
اللهم صل علی محمد و آل محمد....
اللهم صل علی محمد و آل محمد ...
خدا رو شكر موضوع به خوبي و خوشي تموم شد .
اين بهروز رو من 7-8 باري ديدم ...
خداييش بچه گليه ... يعني تكه ...
خوش اخلاق بيده و معمولا كار به كار كسي نداره ...
فقط يه ايراد اونم اينكه آخرش منو با اين سيستمش سكته ميده ...
خودش ميدونه چي ميگم ...
پدر هرچي كافي نته تو كرمانشاه در آورده... بيشتر توضيح بدم تو قرار بعدي شهيد ميشم ...
در آخر : اوووووچيكيم داش بهروز ...
( مثلا نقدش كردم ...)
نويد عزيز من به داشتن دوستاني مثل تو افتخار ميكنم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)