دوستان سلام
یه سر بزن به تاپیک زیر توضیحات کامل در مورد ساین کردن
البته آقا حسین و شما ببخشید من جواب دادم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان سلام
یه سر بزن به تاپیک زیر توضیحات کامل در مورد ساین کردن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
seyyedi عزیز
ممنونم. لیکن چندتا نکته:
این تاپیکی که شما معرفی کردید دیگه فایلهاش را نمیشه دانلود کرد.
دیگه اینکه این سایتی که cer میداده گویا دیگه نمیده.
دیگه اینکه یعنی تا به حال هیچ کس این برنامه را لازمش نداشته که ساین نشده مونده؟
دوست عزيز ساين كه مثل كرك نيست.دیگه اینکه یعنی تا به حال هیچ کس این برنامه را لازمش نداشته که ساین نشده مونده؟
قضيه ساين كلا فرق ميكنه. در حقيقت ميشه گفت يه جور اطمينان خاطر از فايلي كه نصب ميكنينه. و در حال حاظر به غير از روش معمول راه ديگه اي براي ساين كردنش نيست.در ضمن ساي براي هر گوشي متغيره و بستگي به Imei گوشي داره.
وگرنه شما همين الان فايل cer رو كه ساختين بين من براتون ساين كنم.
سيدي جان چرا اينجوري ميگي؟ من و تو يا يكي ديگه نداريم كه.من جواب بدم انگار شما دادي و بر عكس.مهم اينه كه كار دوستان راه بيفته.یه سر بزن به تاپیک زیر توضیحات کامل در مورد ساین کردن
موفق باشي عزيز
Baba to in chand vaghti ke nayamadam che taghirati be vojood amade hmr007 hamkar anjoman shode va in typic be bakhsh mohem amade age dorost hads zade basham kare hmr007 ast na aziz? Bebakhshid englisi neveshtam ba gooshi alan amadam to internet...
دوستان سلام
1- به دوستانی که توتاپیکش فعالیت میکنن بگید براتون آپلود کنند من واقعیتش نمیرسم وگرنه حتما براوت آپ میکردم
2- آره بگیر نگیر زیاد داره ولی یکم صبر کن شاید دوباره راه افتاد چون این سایت تنها راه حله
3- همونطور که حسین خان گفتن هر برنامه ای که ساین میشه فقط مختص یک گوشی هست که با اون سریال ساین کردن
یه جور کرک کردن منتها فقط برای یک گوشی استفاده میشه
Last edited by seyyedi; 30-03-2008 at 15:03.
باسلام. میشه اینجا درخواست داد؟![]()
یه گوشی و810 داشتم یه برنامه مترونوم توش بود خیلی برام کاربرد داشت. اگر اون برنامه رو دارید برام بذارید یا اینکه هر برنامه مترونوم دیگه ای که سراغ دارید. الان گوشیم پ990 هست. ممنون میشم. ایشالا جبران کنم .. ایشالا پای پیاده بری مشد...
نرم افزار قوی ترین مسنجر که گذاشتید کار نمیکنه./
میشه یه لینک دیگه بدید.
کار نمیکنه.
لینک برای sms guard هم اگه بذارید ممنون میشم.
thankss
Last edited by amir_hma; 04-04-2008 at 01:57.
منظورتون نرم افزار Slick هست یا IM+ ؟
منظورتون از message storer همون برنامه best message storer هست؟
اگه آره من لینک سالمشو دارم ولی کیجنش کار نمیکنه.
البته شایدم رو سیستم من کار نمیکنه.
به هر حال بفرما:
اگه کیجنش برای شما کار کرد یه پیغام هم به من بده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون.
دوستان بالاخره UIQ3 هم هك شد.براي يادگيري و نحوه هك كردن به اين تاپيك مراجعه كنيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)