تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 190 اولاول ... 226268697071727374757682122172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 1899

نام تاپيک: بحث در مورد فلش مموري ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    ђiя@z$

پيش فرض

من یه فلش OCZ Rally2 Turbo 4GB خریدم که سریع ترین فلش دنیاست. اینم تستش. سرعت نوشتن فایلها با حجم پایین خیلی بالاتر از فلش های دیگست.
    دوست عزیز قیمت 8GB رو نداری؟همین 4GB رو چند خریدی؟

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

دوست عزیز قیمت 8GB رو نداری؟همین 4GB رو چند خریدی؟
    هنوز 8 گیگش به ایران نرسیده ولی 4 گیگش دوروبر 70 آب می خوره

3. این کاربر از shahab_blaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

سلام..
    یکی از دوستان ازم در مورد فلش OCZ ATV پرسیده بود، گفتم جوابش رو اینجا بذارم شاید به کار دوستایی که میخوان این فلش رو بخرن بیاد.

سلام دوست عزیز

در تاپیک فلش مموری گفته بودید فلش مموری OCZ ATV خریداری کردید . میخواستم بدونم ازش راضی هستید ؟ کارکردش مثل روز اوله ؟ مشکلی باهاش نداشتید ( هر گونه مشکلی ) ؟! ایرادی پیدا نکرده ؟

ممنون میشم به سوالات من جواب بدید . چون قصد خرید دارم و میخوام با هزینهء زیادی که برای این فلش میدم چیز قابل قبولی بدست بیارم . اما در چند جا خوندم فلش مموریهای OCZ مشکل داشتند ( همRally و هم ATV ) . میخوام بدونم شما که استفاده کردی چه نظری داری .

سربلند باشید .

یا حق ...

سلام..
    من قبلاً 2 تا فلش axtrom داشتم. جفتشون 2 گیگ بودن. یکیشون معمولی و اون یکی استوانه ای شکل بود و ضد آب. هر دوی این فلش ها رو به علت ویروسی شدن از دست دادم.
    بعد از اون بود که تصمیم گرفتم یه فلش خوب بگیرو و خودم در موردش تحقیق و پرس و جو کردم تا به OCZ رسیدم که خیلی ها ازش تعریف میکردن. از چند تا فروشنده هم پرسیدم و این رو بهم پیشنهاد دادن. بهشون گفته بودم که قیمتش خیلی واسم مهم نیست. مهم دوام و سرعتشه. تست سرعت OCZ ATV رو هم که فکر کنم تو همون تاپیکی که مطلب منو خوندی گذاشته باشم. سرعت خوندن و نوشتنش خوبه و نسبت به خیلی از فلش های دیگه خیلی بالاتره.
    همون طور که گفته بودم، من 2 تا فلش قبلیم رو به خاطر ویروسی شدن از دست دادم. (یه جور مرگ تدریجی بود. آروم آروم سوختن.) واسه همین این فلشی رو که گرفتم، مثل چشمام ازش مراقبت میکنم. خوبی که داره، ضد ضربه و ضد آبه. شکل قشنگی هم داره. (عکسش رو باید دیده باشی).
    تا الآن که حدوداً 2 ماه از خریدش میگذره، خدا رو شکر واسش هیچ مشکلی پیش نیومده. قطعات الکترونیکی هیچ تظمینی نیست که حتی بهترین مدلش رو هم بگیری، اذیتت نکنه.
    من پرینتر HP1280 دارم، میگن واسه خودش خیلی پرینتر توپیه، ولی خیلی اذیت من کرده و تا الآن حدود 50 هزار تومن انداختتم تو خرج. (خرج تعمیر منظورمه). در صورتی که یکی از آشناهامون همین پرینتر رو داره و تا الآن حتی یه بار هم نبردتش واسه تعمیر.
    این مطلب رو واسه این نگفتم که نگرانت کنم، گفتم که بدونی که قطعات الکترونیکی اینجورین که مطمعناً خودت میدونستی.
    به عقیده من فلش یه وسیله شخصیه و همونطوز که مسواکت رو نمیدی کسی ازش استفاده کنه، فلشت رو هم تا جایی که میتونی نباید بدی. چون هیچ کس به اندازه ی خودت نمیتونه مواظبش باشه. (قطعات الکترونیکی حساسن).

بریم سر اصل مطلب..
    من فلشم رو 1387/06/17 از تهران گفتم واسم گرفتن.
    گارانتی انفورماتیک گستر (1 ساله)
    ساخت تایوان
    8 گیگابایت
    قیمت : 42000 تومن

مشخصاتی که خودم در آوردم :
    سرعت نوشتن : 7293 KB/S
    سرعت خوندن : 25159 KB/S

یه فلش ممرکس هم تست سرعتش رو دارم :
    سرعت نوشتن : 7231 KB/S
    سرعت خوندن : 13374 KB/S

البته این تست سرعت واسه 5 مگابایتیه. تو حجم های پایین تر سرعت فلش ممرکس نسبت به OCZ ATV خیلی پایین تره. ولی سرعت خوندنش میبینی که زمین تا آسمون با هم فرق داره.

خودم که از فلشم خیلی راضی هستم.ظاهر قشنگی داره، واقعاً ضد ضربست، ضد آب بودنش رو امتحان نکردم، سرعت خوبی داره و ...
    تا الآن هم اتفاق خواسی واسش نیفتاده. راحت Safely Remove میشه. بعضی از فلش ها هستن که بعضی وقتها Safely Remove نمیشن. فلشهای قبلیم قبل از سوختنشون معمولاً به تناوب اینجوری میشدن. ویروس هم میتونه باعث بشه که فلش Safely Remove نشه..
    من فلشم رو خودس دستی ویروس یابی میکنم و اگه ویروس داشته باشه، ویروس هاش رو پاک میکنم. آخه محتویات فلشت میدونی چیه، و اگه از ویندوز اکسپلورر با - کردن + کنار اسم فلشت بری توش، چون فلشت دست خودت بوده تابلو میشه که کدوم فایل ها ویروسن و به صورت دستی پاکشون میکنی. معمولاً ویروس ها به صورت Hide سیستمی هستن و باید فایل های Hide سیستمی ویندوزت رو هم قبلش Show کرده باشی.
    واسه همینه که میگم فلش هم یه جور وسیله شخصیه..

در کل من از فلشم خیلی راضی هستم. امیدوارم اگه تو هم خریدی، تو هم ازش راضی باشی. فلش خیلی خوبیه..

امیدوارم اطلاعاتی که بهت دادم بدردت خورده باشه. نمیخواستم با توضیحاتم سرت رو درد بیارم، فقط میخواستم مشاوره کاملی داده باشم تا بتونی واسه خریدن فلشت، خودت بهترین انتخاب رو داشته باشی..

موفق و پیروز باشی آقای مهندس
    Last edited by emad64; 09-11-2008 at 17:05.

5. 4 کاربر از emad64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم يه jetflash Transcend 4 گيگ گرفتم . 10 تومن!!
    با برنامه flash memory toolkit1.2 چك كردم اما اول فرمتش رو نديدم . بعد كه يه benchmark گرفتم بايد حتما بعدش فلش رو فرمت ميكردم!!!!كه ابته چيزي توش نريختم . حالا فرمتش fat32 هست . ميخوام ببينم مال شما هم همينجوريه؟؟؟ و مشكلي پيش نمياد واسش؟؟
    يعني هر وقت بخوايم با اين برنامه چك كنيم بعدش بايد فرمت بشه ؟؟؟!!!!!!!!
    اينا فرمتشون از همون اول Fat32 هست ؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

با برنامه flash memory toolkit1.2 چك كردم اما اول فرمتش رو نديدم . بعد كه يه benchmark گرفتم بايد حتما بعدش فلش رو فرمت ميكردم!!!!كه ابته چيزي توش نريختم . حالا فرمتش fat32 هست . ميخوام ببينم مال شما هم همينجوريه؟؟؟ و مشكلي پيش نمياد واسش؟؟
    منم با همین برنامه و با همین ورژن کار کردم و بعد از گرفتن تست سرعت نیازی به فرمت فلشم نبود..
    فرمت فلش من هم FAT32 هست..
    فکر نکنم واسه فلشت مشکلی پیش بیاد، ولی اینکه میگی بعد هر بار کار با برنامه باید فلشت فرمت شه، یه خورده غیر عادیه !

8. این کاربر از emad64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آقا من فلش Transecend دارم بعد موزيك رو كپي ميكنم ميريزه وسط ها اين پيغام رو ميده هركاري ميكنم بعدش ديگه نميريزه داخل فلش بعد فرمت كردم دوباره ميريزه يه خورده داخل فلش بعد اين خطا رو ميده دوباره نميشه مشكلش چيه چرا اينجوري اذيت ميكنه ؟؟؟ فلش هاي خودم اينجوري نيستن TDK هستش. ممنون ميشم راهنمايي كنيد

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

فرمت فلش ها fat هست نه fat32

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

پس اینجا که نوشته FAT32 چیه ؟

داره خودمونی میشه HOW HOW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان لطف كننبگن از بين دو مارك teech land و pqi
    كه فروشندهه هر دو رو يه قيمت مي ده بگيد كدوم بهتره ؟؟
    خود فروشنده ميگفت pqi
    شما چي ميگيد؟؟؟
    آيا كسي تا حالا مارك pqi شنيده
    قيمت هم 8 گيگ رو ميده 23.5
    خوبه ها
    راستي 8 گيگ كم نيست؟؟؟؟؟؟
    كارمم باهاش براي دانلود توي دانشگاهه

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

پس اینجا که نوشته FAT32 چیه ؟
    عزیز من میگم فرمت پیش فرض فلش ها fat هست نه fat32
    شما یا فلشت رو فرمت کردی یا با نرم افزار های بنچمارک که کار کردی اینجوری شده

14. این کاربر از shahab_blaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •