![]()
وبنا - به نقل از پریانا - پیرو مطلبی با عنوان “ماجرای سایت پی سی دانلود: حرفها و حدیثها” که چند وقت پیش در مجله اینترنتی پریانا منتشر شد. آقای مجید علوی زاده مدیر سایت مجید آنلاین در یک مصاحبه اختصاصی با پریانا ناگفته هایی را از پرونده سایت پی سی دانلود بیان کردند. در ادامه می توانید متن کامل گفتگوی فرشاد یوسفی را با مجید علوی زاده به صورت کامل مطالعه کنید.
به عنوان اولین سوال، به صورت شفاف، توضیح بدهید که نقش شما در این ماجرا چه بود و چطور شد که اصلاً اسم شما آورده شد؟
ماجرا از اینجا شروع شد که آقای اسماعیلیان بدلیل اینکه من دوستان اینترنتی زیاد دارم، برای من ایمیلی ارسال کردند و به من گفتند که نیاز به یک سری افراد دارند که تیم جدیدی تشکیل دهند و بر روی سایت پی سی دانلود کار کنند من از ایشون دلیل اینکار را پرسیدم و به من گفتند که تیم قبلی که کار میکردند در شرکت ما بودند و ما دیگر با آن افراد همکاری نمیکنیم و نیاز به افراد و تیم جدید داریم من به ایشون گفتم که اگر فرد مناسبی را پیدا کردم معرفی خواهم کرد. بعد از مدتی آقای اسماعیلیان به من پیشنهاد داد که من مسئولیت اینکار را بر عهده بگیرد و من به ایشان گفتم بدلیل اینکه مشغله کاری من خیلی زیاد است نمیتوانم اینکار را انجام دهم . من این پیشنهاد را به برادرم منتقل کردم که اگر او تمایل به اینکار دارد مسئولیت را بر عهده بگیرد. برادر من هم گفت تصمیم گیری میکند و اطلاع می دهد و بعد برای اینکه من واسطه نباشم ارتباط بین جناب اسماعیلیان و برادرم را برقرار کردم که خودشان با هم به نتیجه برسند. بعد از مدتی برادرم به من گفت طی توافقاتی که انجام شده است، قرار شده که این مسئولیت را به شرکت ما واگذار کنند که برادرم یک تیم تشکیل دهد و سایت را مدیریت کنند و به عنوان دستمزد این کار، داخل فروشگاه محصولات خود را بفروشند. این توافقات انجام شد و کار شروع شد و سایت برای مدتی به روز می شد. پس از گذشت مدتی بدلیل اینکه هنوز برادر من نتوانسته بود بر روی فروشگاه کار کند و محصولی را آماده کند و از طرفی برای اینکار فردی را در شرکت استخدام کرده بود و برای پرداخت دستمزد آن فرد نیاز به درآمد از سایت داشت باید هرچه سریعتر فروشگاه راه اندازی می شد. در نتیجه از آنجایی که یکی از محصولات موجود در فروشگاه پی سی دانلود با یکی از محصولات موجود در فروشگاه مجید آنلاین برابر بود تصمیم بر این گرفته شد که به طور موقت فقط همان یک محصول در فروشگاه برای فروش قرار گیرد تا آن محصول را برای مشتریان ارسال کنیم و از آن روز اطلاعات سفارش و شماره حساب به نام برادر من تغییر کرد.
مسئله ای که جناب سیاپوری فرمودند از همان روز آغاز شد. بدلیل اینکه در تمام این مدت محصولات و شماره حسابهای جناب سیاپوری در سایت قرار داشته است و کاربران در این مدت که سایت آپدیت می شده است از محصولات جناب سیاپوری سفارش می داده اند و ایشان فروش خود را در سایت داشته اند ایشان متوجه تغییر در سایت (احتمالا) نشده بودند و به محض اینکه شماره حسابها و لینکهای سفارش تغییر کرد جناب سیاپوری با توجه به اینکه در آن محصول قید شده بود این محصول ، محصولی از سایت مجید آنلاین است برای من ایمیلی ارسال کردند و این موضوع که دومین توسط شرکت هاست ایران سرقت شده است را به بنده اطلاع دادند و خواستار قطع همکاری با شرکت بودند. من در جواب به ایشان توضیح دادم که بنده در جریان این ماجرا نبوده ام و با جناب اسماعیلیان که طرف حساب شرکت ما می باشد در این مورد صحبت خواهیم کرد و نتیجه را اعلام خواهم کرد و در مورد نحوه همکاری شرکت ما با شرکت هاست ایران هم توضیحاتی دادم. بعد از آن شرکت هاست ایران هم برای من ایمیلی ارسال کرد و در آن توضیحاتی را برای من ارسال کردند و در انتها گفتند که : مکاری ما با شما بر اساس قرارداد منعقده کما فی السابق ادامه خواهد داشت و می توانید نسبت به فروش محصولات خود در سایت و اعلام شماره حساب خود و فروش محصولات مجاز ادامه دهید .
از این رو من به جناب سیاپوری گفتم که بدلیل اینکه ما به این شرکت تعهد داریم که مواردی که توافق شده است انجام شود و با توجه به پاسخی که شرکت هاست ایران به ما داده است ، مجبور به ادامه فعالیت هستیم و متذکر شدم که شما با شرکت هاست ایران تماس بگیرید و به آنها بگویید که قرار داد را فسخ کنند. در صحبتهای بعدی که در انجمنها و یا بصورت تلفنی با جناب سیاپوری که داشتم نیز متذکر شدم که این مسئله یک مشکلی است که بین ایشان و شرکت هاست ایران بوجود آمده و ما نقش پیمانکار شرکت هاست ایران را داریم در نتیجه هر مشکلی وجود دارد باید با شرکت اصلی برطرف شود و حتی من به ایشان پیشنهاد کردم اقدام قانونی کنند و پیگیر باشند تا به حق خود برسند. این نکته را هم بصورت تلفنی عرض کردم که اگر به فرض الان شرکت ما اینکار را انجام ندهد، شرکت هاست ایران می تواند با شرکت یا افراد دیگری این قرار داد را ببندد و ادامه فعالیت دهد پس مشکل از طرف ما نیست و با بودن و یا نبودن ما مشکل اصلی شما رفع نخواهد شد و شما باید بصورت قانونی پیگیری کنید تا این مشکل بصورت کلی رفع شود من در ایمیلهایی که ارسال کردم بدلیل رفاقتی که با آقای اسماعیلیان دارم قول همکاری را دادم و گفته ام که اگر از راه صحیح وارد شوند من هم میتوانم پیگیری کارشان را بکنم اما متاسفانه ایشان علاوه بر انجام کارهای غیر قانونی (از جمله آن منتشر کردم اتهام شرکت هاست ایران و یا تهمت به مجموعه مجید آنلاین و شخص مجید علوی زاده است) سعی در تخریب و یا شاید سوء استفاده از نام مجید آنلاین را داشته و دارند. برادر من نیز چند بار سعی کرد با ایشان تماس تلفنی بگیرد که در این مورد صحبت کنند اما متاسفانه موفق به صحبت نشده بود.
شما مدعی شدید که مجید آنلاین از این قضیه مبراست و این برادر شماست که در این مورد با هاست ایران قرار داد بسته است. آیا فعالیتهای برادر شما کاملاً خارج از مجموعه مجید آنلاین است؟
اول اینکه کلا این اتهام وارد نیست ، اگر هم واقعا طبق ادعای ایشان یک کار غیر قانونی صورت گرفته است، طبق قانون تا زمان اثبات ادعا که همان اثبات جرم است ، اجازه منتشر کردن اتهام (پس از اثبات نیز با اجازه قاضی پرونده) و تشویش اذهان عمومی را ندارند . برای شما و مخاطبینتان یک مثال میزنم شاید برای دوستانی که عجولانه تصمیم گرفته اند راحتتر قابل تجزیه و تحیلی باشد. شما از یک فروشگاه سوپر مارکت بزرگ شکایت میکنید که مدیر این فروشگاه و یا مسئول این فروشگاه بنا به دلایلی حق شما را خورده و حق شما تغییع شده است ، حال در این فروشگاه صدها قلم کالا و جنس وجود دارد ، آیا تک تک تولید کنندگان و توزیع کنندگان آن محصولات باید برای اینکه مسئول فروشگاه حق فرد دیگری را ضایع کرده است پاسخگو باشند ؟ و یا در یک مجله و یا یک وب سایت ، یک شرکت دیگری تبلیغ می دهد و بعدا فرد دیگری از سردبیر مجله و یا مسئول وب سایت شکایت میکندآ آیا افرادی که در آن سایت و یا مجله تبلغی درج کرده اند نیز باید پاسخگو باشند؟ جناب سیاپوری اگر فقط کمی به این موضوع منطقی نگاه می کردند متوجه می شدند که ذکر نام مجید آنلاین به دلیل اینکه یکی از محصولات فروشگاه در سایت پی سی دانلود قراردارد کار به دور از منطق و بیهوده ای است ! البته جهت اطلاع جناب سیاپوری و دوستان گرامی باید عرض کنم که محصولی هم که هم اکنون در سایت پی سی دانلود قرار دارد یکی از محصولات شرکت نوین پندار است که مجید آنلاین نمایندگی فروش آن محصول را دارد ، پس با این منطق جناب سیاپوری در اصل آن محصول مربوط به شرکت دیگری است ، آیا ایشان نامی از آن شرکت آورده اند؟ تنها دلیلی که میتوان برای این ادعا و کاری که جناب سیاپوری کرده اند پیدا کرد سوء استفاده از نام مجید آنلاین بوده است.
آیا محصولات شرکت ایتاکو که مدیریت آن به عهده برادر شماست از جهت نوع محصول کاملاً خارج از حیطه فعالیت شماست؟
من و برادرم شریک هستیم ولی در راس شرکت برادرم قرار دارد و تصمیمات نهایی را ایشان می گیرد. ما هم اکنون در شرکت خود محصولات متفاوت و متنوعی داریم که یک سری از آن محصولات در فروشگاه مجید آنلاین به فروش می رود در نتیجه قرار گرفتن یک محصول از سایت مجید انلاین در سایر سایتها و یا محلهایی که شرکت آنها را مدیریت و کنترل می کند بلامانع است چون محصولات متعلق به شرکت است نه یک شخص یا سایت خاص ولی به دلیل اینکه هر کدام از محصولات مربوط به یک دسته بندی خاص می شوند در محل های مناسب همان دسته بندی به فروش خواهند رسید . بعضی از محصولات هم که عنوان مشترکی را دارند ممکن است در چند سایت که تحت مدیریت این شرکت است جهت فروش قرار گیرد.
چه سندی من کاربر میتوانم داشته باشم که شما احیاناً با برادرتان تبانی نکرده باشید؟
اول اینکه برادر من دزدی نمی کند که نیازی به اثبات اینکه دستمان در یک کاسه است یا نیست ، باشد. شرکت ما به شرکت هاست ایران یک تعهدی داده است و در قبال آن تعهد از آن شرکت یک سری تعهدات گرفته است. تعهد شرکت مابه روز رسانی و آپدیت سایتی که هاست ایران به ما معرفی کرده است می باشد و تعهد شرکت هاست ایران این است که علاوه بر در اختیار گذاشتن یک سری امکانات برای مدیریت سایت ، امکان قرار دادن و فروش محصولات را فروشگاه به ما داده است. شرکت هاست ایران به شرکت ما یک نام کاربری و کلمه عبور داده است و از ما خواسته که با این اطلاعات وارد شویم و سایت را به روز کنیم. حالا اگر که این سایت بر اساس ادعای آقای سیاپوری دزدی باشد این مسئله ای است که باید بین مسئولین سایت و شاکی مطرح و برطرف شود چون نقش ما در این وسط فقط پیمانکار کار است. این به مانند این است که فردی یک زمینی را در اختیار یک پیمانکار قرار می دهد که پیمانکار با ابزار و افرادی که دارد آنجا را بسازد اگر بعدا معلوم شد که آن زمین دزدی بوده است تا زمانی که این اتهام بر کارفرما اثبات نشده است پیمانکار ملزم به اجرای تعهدات خود است. من هم در صحبتی که با جناب سیاپوری داشتم و در سایت هم اعلام کرده بودم به محض اینکه ادعای آقای سیاپوری ثابت شود و مسئولیت سایت به آقای سیاپوری واگذار شود ، ما سریعا قرار داد را بصورت یک طرفه فسخ خواهیم کرد اما تا کنون این جرمی که جناب سیاپوری نسبت به شرکت هاست ایران ادعا کرده اند اثبات نشده است. البته بنا به اینکه ما فعالیت ما نیز مانند جناب سیاپوری می باشد و به نوعی همکار هستیم ، من به ایشان قول همکاری و کمک را دادم اما ظاهرا ایشان تمایلی به اینکه ما کمکی بکنیم ندارند و در نتیجه ما تعهدات خود را انجام می دهیم تا زمانی که بصورت قانونی قرار داد خود با هاست ایران را فسخ کنیم.
با فرض اینکه حرف شما صحیح باشد و شما هیچ نقشی در این داستان نداشتهاید، آیا عمل برادرتان را با توجه به مشخص نشدن وضعیت پی سی دانلود صحیح میدانید؟
پس از صحبتهایی که با جناب سیاپوری داشتم من به جناب اسماعیلیان و برادرم اعلام کردم که این کار تا زمان روشن شدن وضعیت آن باید به حالت تعلیق در آید و برادرم موافقت کرد و به جناب اسماعیلیان و جناب سیاپوری هم اعلام کردم که ما فعالیت خود را به حالت تعلیق خواهیم در آورد که جناب اسماعیلیان این موضوع را پذیرفت و برای آپدیت سایت از نیروهای خودشان کمک گرفته اند و در طی هفته های اخیر تمامی به روز رسانی های سایت توسط نیروهای شرکت هاست ایران انجام شده ، من بهجناب سیاپوری اعلام کردم که ما کار خود را به حالت تعلیق خواهیم گذاشت و در مقابل اینکار ما شما نیز باید نسبت به تهمتها و نشر اکاذیبی که در مورد من و مجموعه مجید آنلاین در اینترنت پخش کرده اید بیانیه ای صادر کنید و ذهن کاربران را در این مورد روشن کنید تا برداشت اشتباه نکنند. اما متاسفانه جناب سیاپوری نیازی به کمک و همکاری ما ندارند.
فرد منطقی این مطلب برایش کاملا قابل درک است که زمانی که با یک شرکت دیگر تعهد همکاری دارد ملزم به انجام تعهدات خود است ، حتی اگر خلاف میل باطنی خود باشد ! تنها چیری که میتواند یک تعهد و یا قرارداد را فسخ کند وجود یک مدرک قانونی است. جناب سیاپوری برای بنده یک مدرک از شورای اتنظامی ارسال کردند که من آن را برای هاست ایران ارسال کردم و آنها گفتند که ما این مدرک را به عنوان یک مدرک قانونی قبول نداریم . خب حالا ما بر اساس چه مدرک دیگری میتوانیم قرارداد را فسخ کنیم ؟
من به جناب سیاپوری عرض کردم و در سایت هم قید کردم که من حقوق جناب سیاپوری را نفی نمیکنم و نمی گویم و یا نگفتم که ادعای ایشان در مورد سایت پی سی دانلود و شرکت هاست ایران ادعایی بیهوده است ! من نه تایید میکنم و نه نفی. با ایشان هم ابراز همدردی کردم و موقعیت و وضعیت ایشان را نیز درک میکنم ولی متاسفانه ایشان ما را یک قول شاخدار سنگ دل می بینند که اصلا تمایل ندارند هیچ همکاری با هم داشته باشیم!
در انتها نیز باید عرض کنم که ادعای جناب سیاپوری در مورد اینجانب و مجموعه هایی که توسط من یا برادرم مدیریت می شوند کاملا ادعای واهی است و احتمالا فقط به قصد استفاده از نام مجید آنلاین و بد نام کردن آن اقدام به نشر اکاذیب کرده اند. زیرا نه تنها مجید آنلاین هیچ نقش مستقیم یا غیر مستقیم در این مورد ندارد بلکه حتی شرکت ما نیز در این مشکلی که بین جناب سیاپوری و شرکت هاست ایران بوجود آمده است هیچ دخالت و یا نقشی ندارد و اگر هر جایی مطلبی خلاف این موضوع را دیدید نشر اکاذیب است که در حال پیگیری برای اقدام قانونی هم برای گوینده این مطالب و هم برای سایتهای منتشر کننده آن هستیم. همچین با توجه به اینکه جناب سیاپوری از ادعای کذب خود در مورد شرکت ما دست بر نداشته اند ، شرکت ما نیز هیچ لزومی بر تعلیق کار نمی بیند و همکاری همچنان ادامه خواهد داشت و در آینده علاوه بر تغییرات اساسی در سایت که با پیشنهاد ما و موافقت هاست ایران، انجام خواهد شد، محصولات متنوع تر و بیشتری به سایت اضافه خواهد شد و همچنین اگر ادعای جناب سیاپوری در مورد هاست ایران نیز اثبات شود هیچ مسئولیتی بر عهده شرکت ما نخواهد بود.