گیاهانی مثل ختمی چینی وهمچنین گیاه خرزهره با اوون گلهای بسیار زیبا مختص مناطقی چون خوزستان است که با شرایط این مناطق بسیار سازگار است .(چون که من جندی شاپور اهواز درس خوندم این چیزی که فوقا"قلمی کردم را کاملا" مطمئنم)
گیاهانی مثل ختمی چینی وهمچنین گیاه خرزهره با اوون گلهای بسیار زیبا مختص مناطقی چون خوزستان است که با شرایط این مناطق بسیار سازگار است .(چون که من جندی شاپور اهواز درس خوندم این چیزی که فوقا"قلمی کردم را کاملا" مطمئنم)
سلام به دوستان عزيز
باغچه اي در خانه دارم ميخوام بدونم از چه خاكي استفاده كنم؟
عزیزم چی می خوای بکاری توش؟؟؟؟؟؟/
سلام خدمت تمامی کاربران
من قصد دارم دیوار کوچکی که بین دو پنجره اتاقم است را کاهگل یا گونی یا هر چیز مناسب دیگری بزنم. سپس یک گیاهی را در پایین این دیوار قرار دهیم تا این گیاه بر روی دیوار رشد کند و بالا رود و کل دیوار را بپوشاند.
اگر این گیاه دارای شرایط زیر باشد بهتر است:
1- این گیاه چهار فصل سبز باشد.
2-در دما و شرایط نوری اتاق رشد کند.(البته اتاق نورگیر است)
3-زیاد آشغال ریز نباشد.
4-رشد این گیاه زیاد کند نباشد.
و ... .
در صورتی که اطلاعی از گیاه (گیاهانی) با شرایط فوق دارید لطفا در این تاپیک عنوان کنید و من را راهنمایی کنید.
باتشکر
گل آبشار خوبه؟؟؟؟؟؟/
باسلام خدمت اساتید محترم .درباغچه خانه ما گل رازقی عمامه ای حدود 3ساله دارم که خیلی گل کرده ولی متاسفانه گل ها هنوز بزرگ نشده اند دارند خشک میشوند وبرگها خیلی کم شده وبر روی گل وبرگها موجودات بسیار ریز سیاه رنگی وجوددارند .درضمن ابیاری هم مرتب انجام میدهم وهوای شهرما هم گرم وخشکه وتا ظهر بر روی گیاه افتاب میتابه.لطفا اساتید گرامی راهنمایی نمایند تا گیاه وگلهای ان نابود نشده نجاتشان دهم .ممنون وسپاسگذارم
موجودات سیاه رنگ و سبز رنگ بال دار هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممکنه شته باشن....اگه مطمن شدی شته هستن پریموذ 70 گرم در 100 لیتر آب مخلوط کن و سم پاشی کن.....
کاش عکس حشره ها رو می ذاشتی .....
اگه تعداد حشره ها زیاد هست اون ها باعث ریزش شدن.پیچیدگی هم در برگ ها می بینی؟؟؟؟///
چمن :
چـمن بیـشترین نقش را در تصفـیه هوا وکـاهـش آلــودگی هوا را در مـحـیط های
شـهری بـر عـهـده دارد. چـمــن را هــر 15روز یـکبار کـوتاه کرده . گرد وخاک
و ذرات مـعلـق بـر روی سـطـح بـرگ چـمن ها نـشـسته و با چمن زنی از محیط
خـارج مـی شـود.
چمـن را به عنـوان بوم نقاشـی در کاشـت فضـای سـبز اسـتفاده می کنند یعنی به
عنـوان زمـینه ی فضـای سـبز اسـتفاده می شود . برای طـراحی فضای سبز ابتدا
محـل گـل و درختـان را مشـخص مـی کنند سـپس چمن کاری را در مناطق خالی
انجام می دهننند .
کمک: سلام. من دو تا بوته توت فرنگی در گلدان از یکی از دوستانم که باغ دارند گرفتم. البته از اول بوته ها در گلدان بودند.
وقتی آوردم بهم گفتند روزی یه لیوان آب بدهم و زیر نور آفتاب باشه. من گذاشتم پشت پنجره. اما همان روز باد شدیدی در تهران آمد که الان گذاشتمشان در تراس. اما از اون وقت که آوردم برگها دارن شروع میکنند به زرد شدن و میوه ها نرسیده و یا حتی کال شل شدن و الان هیچی میوه ندارد. دارن از بین میروند. میشه یکی یه کمک درست و حسابی بکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)