تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 542 اولاول ... 226268697071727374757682122172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 5419

نام تاپيک: كلوپ ا N95 ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه tanzad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Blog.iarash.com

پيش فرض

با سلام دوباره من هم ا شما موافقم منظورم شما تناز خانمه بریم سره اصل مطلب یعنی ان 95 . آیا اونایی که ان 95 دارند تا حالا رو ویبره گذاشتنش . آیا تا بحال جایی از داخلش بخاطر ویبره زدنش لغ یا پیچاش وا نشده چون یکی از دوستان میگفت که واسه من شده آیا مشکل فقط برای این دوستمون فقط هست یا همه مشکل داره . بعدش از لحاظ نرم افزار خوشحال میشم اطلاعاتی به من بدین .
    اولا: Tanzad...!
    دوما: در مورد ویبره هم باید بگم که لرزش گوشی اونقدر شدید نیست که بخواد پیچ هارو باز کنه...!
    یا بر عکس...!
    پیچ ها اونقدر شل نیستن که بخوان بر اثر ویبره باز بشن...
    احتمالا اون مشکل ناشی از چیز دیگه بوده...
    سوما: از لحاظ نرم افزار چه اظلاعاتی می خوای...؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ¥ Ramin2 ¥'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران، سیدخندان

پيش فرض

دوستان یک خبر بسیار بد راجع به نوکیا ان95 دارم براتون من هم این گوشی رو خریدم دیگه گوشیتون خز شد زودتر عوضش کنید! طفلک ان73 9 ماه تو امضا و آواتورم بود آخر سر افتخار این که من بخرمش نصیبش نشد! می گن این گوشی جدیدا همشون دوربین دارند ان95 هم دوربین داره؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Blog.iarash.com

پيش فرض

دوستان یک خبر بسیار بد راجع به نوکیا ان95 دارم براتون من هم این گوشی رو خریدم دیگه گوشیتون خز شد زودتر عوضش کنید! طفلک ان73 9 ماه تو امضا و آواتورم بود آخر سر افتخار این که من بخرمش نصیبش نشد! می گن این گوشی جدیدا همشون دوربین دارند ان95 هم دوربین داره؟؟؟؟
    مبارک باشه...!
    از خبر بدتم ممنون...!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Blog.iarash.com

پيش فرض

امروز تو یه مغازه که واقع در پاساژ ایرانیان بود، قاب N95 دیدم...!
    بدون پد و مغزی 35 هزار تومن...

اگه نباشه جاش خالی می مونه mobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Iran-North

پيش فرض

اولا: Tanzad...!
    دوما: در مورد ویبره هم باید بگم که لرزش گوشی اونقدر شدید نیست که بخواد پیچ هارو باز کنه...!
    یا بر عکس...!
    پیچ ها اونقدر شل نیستن که بخوان بر اثر ویبره باز بشن...
    احتمالا اون مشکل ناشی از چیز دیگه بوده...
    سوما: از لحاظ نرم افزار چه اظلاعاتی می خوای...؟!
    ببخشید از تایپ بد من در مورده اسمتون ممنون از راهنمایی تون . در مورد نرم افزار م خوام بدونم فقط باید نرم افزارهای مختص خودش نصب میشن یا نرم افزار های دیگه با سیمباین دیگه هم روش نصب میشه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان! آیا کسی با فرمور نسخه 12 مشکلی پیدا نکرده؟ ظاهرا یک سری مشکلاتی با این نسخه ایجاد میشه و من جایی خوندم که product code 0548763 بیشترین مشکل رو داره.
    سؤال من اینه که آیا ممکنه یه نسخه خاص، روی product code های مختلف، رفتار متفاوتی نشون بده؟ و دیگه اینکه آیا کسی هست که چنین product code ی داشته باشه و بعد از آپگرید، موبایلش ایراد پیدا کرده باشه؟ مرسی!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Blog.iarash.com

پيش فرض

ببخشید از تایپ بد من در مورده اسمتون ممنون از راهنمایی تون . در مورد نرم افزار م خوام بدونم فقط باید نرم افزارهای مختص خودش نصب میشن یا نرم افزار های دیگه با سیمباین دیگه هم روش نصب میشه .
    در مورد نرم افزار همین طور که دوستان قبلا هم گفتن، اکثر برنامه های سیمبیان 9.1 رو ساپرت میکنه...
    بعلاوه اینکه برنامه های خودش هم هست (اگه بگردی البته!)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

راستی دوستان جلد یا قابی برای این گوشی به بازار اومده؟(مثل قاب کریستال و امثال اون)

اگه نباشه جاش خالی می مونه ¥ Ramin2 ¥'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران، سیدخندان

پيش فرض

سلام. من می خواستم یک رم 2 گیگ هم براش بگیرم فروشنده گفت صبر کن یک هفته دیگه رم 4 گیگ می آد. ببینم رم 4 گیگ رو ساپورت می کنه؟

گفتیم فعلا با همین یک گیگه سر می کنیم. این رو گذاشتم تو گوشی شروع کرد به نصب کردن نمی دونم چی چی اون هم بدون اجازه من!!! بعد هم دیدم هنوز هیچی نشده 300 مگ گوشی پر شده! چند تا برنامه هم بود مثل دیکشنری انگلیس-عربی و اوقات شرعی به وقت دبی و یک برنامه دیگه که روی مموری کارت نصب شده بودند. ما هم نامردی نکردیم و کل مموری کارت رو فرمت کردیم! ولی الان یک مشت برنامه که اکثرا اسمشون با سرچ شروع می شه روی گوشی نصب هستند می خواستم ببینم این ها چی هستند؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Blog.iarash.com

پيش فرض

سلام. من می خواستم یک رم 2 گیگ هم براش بگیرم فروشنده گفت صبر کن یک هفته دیگه رم 4 گیگ می آد. ببینم رم 4 گیگ رو ساپورت می کنه؟

گفتیم فعلا با همین یک گیگه سر می کنیم. این رو گذاشتم تو گوشی شروع کرد به نصب کردن نمی دونم چی چی اون هم بدون اجازه من!!! بعد هم دیدم هنوز هیچی نشده 300 مگ گوشی پر شده! چند تا برنامه هم بود مثل دیکشنری انگلیس-عربی و اوقات شرعی به وقت دبی و یک برنامه دیگه که روی مموری کارت نصب شده بودند. ما هم نامردی نکردیم و کل مموری کارت رو فرمت کردیم! ولی الان یک مشت برنامه که اکثرا اسمشون با سرچ شروع می شه روی گوشی نصب هستند می خواستم ببینم این ها چی هستند؟
    تو گوشی منم 18 نوع مختلف از همین سرچ ها نصب شده...!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •