تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 1404 اولاول ... 2262686970717273747576821221725721072 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

آخر همه چیز در مورد این psp slim روشد وبیشتر شایعات هم رد شدند .....مثل بعضی از رفقا که اسمشو نمیبرم توی یکی از تاپیک ها نوشته بود psp جدید هارد8 گیگ داره و بعضی از این خالی بندیها.....
    psp slim فقط مشخصات زیر رو داره....
    New slimmer PSP is indeed in the works. Hardware is essentially the same, and will NOT have any big speed increases.
    - There’s no longer a UMD Tray, but a slot loader instead. Design is supposed to have an even “cleaner” look, much like the DS Lite.
    - The screen is the exact same size, and is sidekick-esque. This means that there’s some sort of a flip-factor, making the overall system even smaller.
    - The screen is still LCD, not LED. Either way, battery-life will obviously be improved.
    - Sony is considering bluetooth capabilities.
    - Underneath the screen is the home button, the brightness controls and the volume button. This revision will also include all-new controls for chapter skipping with UMD movies and music tracks.
    - Not 8GB of on-board memory. 4GB is more likely. However, the storage capacity could change.
    - Sony is still deliberating on the issue, but the PlayStation Portable name should stay put. This could eventually replace existing PSP models.
    - Pricing is currently the same, and a release date is more likely for Fall 07.
    - Other news: Killzone is looking real hot, and could have some screenshots before E3 actually happens. The game will, for sure, make it to E3 in some form, which I would guess is playable.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

آخر همه چیز در مورد این psp slim روشد وبیشتر شایعات هم رد شدند .....مثل بعضی از رفقا که اسمشو نمیبرم توی یکی از تاپیک ها نوشته بود psp جدید هارد8 گیگ داره و بعضی از این خالی بندیها.....
    psp slim فقط مشخصات زیر رو داره....
    New slimmer PSP is indeed in the works. Hardware is essentially the same, and will NOT have any big speed increases.
    - There’s no longer a UMD Tray, but a slot loader instead. Design is supposed to have an even “cleaner” look, much like the DS Lite.
    - The screen is the exact same size, and is sidekick-esque. This means that there’s some sort of a flip-factor, making the overall system even smaller.
    - The screen is still LCD, not LED. Either way, battery-life will obviously be improved.
    - Sony is considering bluetooth capabilities.
    - Underneath the screen is the home button, the brightness controls and the volume button. This revision will also include all-new controls for chapter skipping with UMD movies and music tracks.
    - Not 8GB of on-board memory. 4GB is more likely. However, the storage capacity could change.
    - Sony is still deliberating on the issue, but the PlayStation Portable name should stay put. This could eventually replace existing PSP models.
    - Pricing is currently the same, and a release date is more likely for Fall 07.
    - Other news: Killzone is looking real hot, and could have some screenshots before E3 actually happens. The game will, for sure, make it to E3 in some form, which I would guess is playable.
    ده آخه پسر جان اول بورو انگليسی خوندن ياد بگير بعد اینا رو بزار. اسم هم ببر من بودم.سره حرفم هم هستم.بورو از اون آقا رسول که سايت سونی رو بلده(خوش به حالش!!!) بگير ببين چی نوشته.بعد يه ميل به سونی بزن بگو اشتباه نوشتين!!! ما هم کلی ميخنديم

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

رسول جان يه اطلاعات کامل در باره مموری 2 گيگ و 4 گيگ بده.(قيمت و مدل) حتما اصل باشه و های اسپيد. ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

راستی در مورده اینکه گفتی مموری های اسپيد يا معمولی اشکال پيش مياره به حرفای جاويد جان اضافه ميکنم اگر مموری معمولی بگيری تو بازی هايی مثل Prince Of Pershia مشکل جدی پيش مياد.دمو هارو نميتونه روان اجرا کنه و صدا هم پخش نميشه.

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

فرم ویر من 3.10oe هست. چیزی روی psp نریخته.
    خوب پس من ديگه نمي دونم مشكل چيه !!!! شرمنده !

موفق و پيروز باشيد

جاويد

داره خودمونی میشه siavashh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

سلام
    من حدود یک هفته است یه psp گرفتم به خاطر اینکه همه بازیهایی که تو کامپیوتر میریختم مخصوصا بازی های جدید به خاطر عطیقه بودن کامپیوترم!! هنگ میکرد
    ولی الان که psp گرفتم اکثر بازیهایی که ریختم بالا نمیاد مثلا عشق من gta!! که یه صفحه سیاه میاد و دیگر هیچ مشکل از کیه یا چیه
    در ضمن مدل دستگاه اینه : system software : 3.40 OE-A
    یه سوال دیگه اینکه من وقتی دستگاه رو گرفتم نه umd داشت نه رم 32 که فکر میکنم باید باشن! سرم کلاه رفت یا نه! 233 تومان هم پول دادم
    مرسی از توجه شما عزیزان!

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    من حدود یک هفته است یه psp گرفتم به خاطر اینکه همه بازیهایی که تو کامپیوتر میریختم مخصوصا بازی های جدید به خاطر عطیقه بودن کامپیوترم!! هنگ میکرد
    ولی الان که psp گرفتم اکثر بازیهایی که ریختم بالا نمیاد مثلا عشق من gta!! که یه صفحه سیاه میاد و دیگر هیچ مشکل از کیه یا چیه
    در ضمن مدل دستگاه اینه : system software : 3.40 OE-A
    یه سوال دیگه اینکه من وقتی دستگاه رو گرفتم نه umd داشت نه رم 32 که فکر میکنم باید باشن! سرم کلاه رفت یا نه! 233 تومان هم پول دادم
    مرسی از توجه شما عزیزان!
    شما براي اجراي بازي ها حتما بايد يه umd تو دستگاهتون باشه احتمالا به همين علته كه بعضي از بازي ها رو نمي آره . در مورد اينكه شما سرت كلاه رفته يا نه همه دستگاه ها تو پكشون يه umd‌ داره ( كه بيشتر وقتا دمو) ولي در مورد مموري 32 اگر دستگاهتون وليو باشه مموري 32 توش داره اگه دستگاهتون استاندارده مموري 32 توش نيست !

پيشنهاد مي كنم اگه umd‌ ندارين و نمي تونين بخرين اين فريم ور جديد m33‌ رو بريزين به همراه آخرين پچش چون امكاني داره كه بسياري از بازي ها رو بدون umd‌اجرا مي كنه ! (ريسكش نصب فريم ور پاي خودتونه )!

موفق و پيروز باشيد

جاويد

داره خودمونی میشه siavashh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    قبرستون

13

شما براي اجراي بازي ها حتما بايد يه umd تو دستگاهتون باشه احتمالا به همين علته كه بعضي از بازي ها رو نمي آره . در مورد اينكه شما سرت كلاه رفته يا نه همه دستگاه ها تو پكشون يه umd‌ داره ( كه بيشتر وقتا دمو) ولي در مورد مموري 32 اگر دستگاهتون وليو باشه مموري 32 توش داره اگه دستگاهتون استاندارده مموري 32 توش نيست !

پيشنهاد مي كنم اگه umd‌ ندارين و نمي تونين بخرين اين فريم ور جديد m33‌ رو بريزين به همراه آخرين پچش چون امكاني داره كه بسياري از بازي ها رو بدون umd‌اجرا مي كنه ! (ريسكش نصب فريم ور پاي خودتونه )!

موفق و پيروز باشيد

جاويد
    مرسی از راهنماییتون
    من از فروشنده که اتفاقا ادعای نمایندگی ه سونی هم میکرد پرسیدم که umd داره یا نه گفت چون کپی خور شده دیگه umd نداره
    پس سرم کلاه رففتتت!!!
    میشه کاری کرد؟!! یا توی این خراب شده هیچ قانونی نیست!!!

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مرسی از راهنماییتون
    من از فروشنده که اتفاقا ادعای نمایندگی ه سونی هم میکرد پرسیدم که umd داره یا نه گفت چون کپی خور شده دیگه umd نداره
    پس سرم کلاه رففتتت!!!
    میشه کاری کرد؟!! یا توی این خراب شده هیچ قانونی نیست!!!
    خواهش مي كنم اون نمايندگي به نظر من رسما كلاه بردار بوده ! چون نمايندگي هاي واقعي سوني psp رو كپي خور شده نمي فروشن به هيچ عنوان ! و بهتون هم مي گن اگه دستگاه رو كپي خور كنيد گارانتيش باطل مي شه ! دوم دستگاه هاي كپي خور شده حتما نيازمند يك umd‌ براي اجراي كليه بازي ها هستن در غير اينصورت يه سري بازي ها رو محدود اجرا مي كنن ... كاري هم كه فكر نكنم بتونين بكنين !!!‌چون صد در صد مغازه دار زير بار نمي ره !

موفق و پيروز باشيد

جاويد

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

فريم ور 3.52 هم از طرف سوني ارائه شد يه وقت آپديت نكنين به اين ورژن ها حواستون باشه !

موفق و پيروز باشيد

جاويد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •