بله کیفیت BR RIP MKVهست کاری میشه کرد؟سلام
فیلم هارد ساب شده است و هیچ راهی برای حذفش نیست.
اگه فرمت فیلم ها Mkv هست بگین .
بله کیفیت BR RIP MKVهست کاری میشه کرد؟سلام
فیلم هارد ساب شده است و هیچ راهی برای حذفش نیست.
اگه فرمت فیلم ها Mkv هست بگین .
سلام
اگه هارد ساب نباشه و توکار باشه زیرنویس با برنامه ی MKVextractGUI میتونید زیرنویس رو از فیلم بکشین بیرون
جدا از این اگه شما یک زیرنویس دیگه رو روی فیلم لود کنید زیرنویسی که روی فیلم الان مشاهده میکنید دیگه دیده نمیشهاین خاصیت این نوع زیرنویس هاست
اما اگه میخوان بکشینش بیرون با همون برنامه ای که گفتم انجام میشه
یک سرچ بزنید توی همین بخش لینکش و ... هست .
![]()
درود
من یه زیرنویس sub/idx دارم که نرم افزار subresync بازش نمی کنه
نشون داده میشه ، ولی وقتی توی نرم افزاره بازش می کنم هیچ زیرنویسی نشون داده نمیشه و صفحه همونطور سفید می مونه
چیکارش کنم؟ (مشکل تایم بندی داره)
سلام
تو برنامه
سمت چپ
یک منو وجود داره
یه همچین شکلی داره
00 - Not detected
01 - Not detected
03 - Persian
...
از توی منو شماره ای که زیرنویس داره رو باز کنید
من چندتا فیلم دارم که سابتایتل هاش تو خود فیلمه و جدا نیست.یه بار یه srt subtitle باز کردم و فیلمو با یه زیر نویس دیگه نه مال خود فیلم دیدم.حالا دیگه اصلا هیچ برنامه پخش dvd زیرنویس اصلی فیلمو نشون میده.این جوری بگم دیگه internal subtitle رو نشون نمیده و فقط external رو نشون میده.تو تنظیماتش هم که میرم و دستکاری می کنم هیچ فرقی نمی کنه با اینکه show subtitles رو میزنم چیزی نشون نمی ده و همش باید بیفتم دنبال دانلود زیرنویس.
برنامه رو دوباره نصب کردم فایده ای نداشت.کسی میدونه راه حلش چیه؟
اگه تنظیماتش رو دست کاری کردی . برو قسمت Options ، Pereferences و Reset رو بزن شاید درست شه .
سلام
بعضي زيرنويس ها هستند كه به نظر همه چيزشون خوب مياد ولي با برنامه SubtitleCreator باز نميشند و ارور ميدند و متعاقبا نميشه با ConvertXtoDvd 3 اين نوع زيرنويس ها رو با فيلم رايت زد چون ارور ميده كه ساپورت نميشه اين زيرنويس
اين نوع زيرنويس ها را چه شكلي ميشه استاندارد كرد
مثلا همين زيرنويس فيلم The Boy in the Striped Pyjamas 2008 كه لينكش رو گذاشتم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با subresync راحت باز ميشه و ميشه ويرايشش كرد و زمانش رو درست كرد .با فيلم هم راحت نوشن داده ميشه ولي با SubtitleCreator باز نميشه !!!
دوستان این زیر نویس نسترآداموس 2012 است
نمی دونم فارسی رو چرا اینجوری نشون میده
![]()
عکستون که دیده نمیشه اما احتمال میدم که اینجوری باشه! æ Çíä ãÇãæÑíÊ ãÍÑãÇäå ÈÑÇí íå
اگه اینطوریه این پست رو ببینید مشکلتون حل میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)